- 8 Nisan 2017
- 57.248
- 305.732
- 698
- Konu Sahibi Canan_mehtap
Evde de ağlayacak ki :/ ağlarsa yaniKendi araçımız bende sorun olacağını düşünmüyorum benim tek korkum geçenin bir vakti cok ağlarmı diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde de ağlayacak ki :/ ağlarsa yaniKendi araçımız bende sorun olacağını düşünmüyorum benim tek korkum geçenin bir vakti cok ağlarmı diye
İnsallah canım kolik olursada atarım suya simidiyle görür o zaman :))))Anaaam Allah seni emidurur ya kolik falan olmazsa inşallah
Kizimla ilk tatilimizi 9 aylikken yaptik henuz yurumuyor ve emeklemiyordu..
İnanilmaz keyifli bir tatildi.
2. tatilimizi 14. aylikken yaptik yeni yeni yurumye baslamisti inanilmaz yorucu geçti.
son tatilimizi 20 aylikken yaptik 2 yaş sendromunun dibini yaşaiyirduk rezalet gecti.
demem o ki 3 aylik bebekle tatil en güzeli
Evde de ağlayacak ki :/ ağlarsa yani
Helal olsun tebrik ettim onu :)Arkadaşlarım taylanda gitmişti![]()
Rezervasyon yaparken belirtirseniz ayarlarlar ,som gittiğimiz otelde bebek arabası bile veriliyorduOnları göze aldık değişiklik olur diye düşündük Bide Ekim başı gibi ğideceğimiz icin güzel otellerde indirimli oluyor şakın olur die düşündük beşik olayı nasıl olur onu düşünüyorum şuan
Süpermiş belirteyim bu konuları :)Rezervasyon yaparken belirtirseniz ayarlarlar ,som gittiğimiz otelde bebek arabası bile veriliyordu
Olumlu düşünelimOğlumu düşündüm de Bi ara.
Gözüm karardı resmen...![]()
Bu kışta kıyamatta ne tatili bu .
Hasta olur gelirsiniz.
Not :Yaşlı bir teyze .![]()
Ha iyi o zaman .Benim oğlanın 40 ı yeni çıkmıştı denize girdiğinde .Seneye yaz teyzeeee![]()
Ben de anlamadım ya vakit nasıl da geçtiDoğum günü kutlu olsun paşanın
Zaman ne çabuk geçiyor
Hamileyim konunu hatırladım daha dün gibi
Muhakkak söyleyin, gittiğinizde odada olmazsa bile getirirler otelin böyle bir hizmeti varsa şayetSüpermiş belirteyim bu konuları :)
Oteli aramayı düşünüyorum rezervasyondan önce ayrıntılı sorarım tşkküler yardımlarınız içinMuhakkak söyleyin, gittiğinizde odada olmazsa bile getirirler otelin böyle bir hizmeti varsa şayet
Gerçekten güzel bir deneyim oluyor:) bir arkadaşımın bebeği kolik ve sürekli ağlayan bir bebekti çok korkarak çıkmıştı tatile ama orda çok sakinmiş o bile anlamış tatilin değeriniTeşekkür ederim bende bize iyi geleceğini düşünüyorum deneyim olur bizede diye düşündük :)) inş herşey güzel olur sağlıkla kucağıma aliyimde
Evet bu gazla otel aramaya başladım hayat sürprizlerle dolu ağlar susar bebek bu doğru diyorsunuz :)) rahat oliyimmmmGerçekten güzel bir deneyim oluyor:) bir arkadaşımın bebeği kolik ve sürekli ağlayan bir bebekti çok korkarak çıkmıştı tatile ama orda çok sakinmiş o bile anlamış tatilin değeriniağlarsa da ağlar yani bebek bu sonuçta ağlayacak diye en güzel zamanlarında eve tıkılıp kalmaya gerek yok bence:))