3 aylık bebek ve tatil

Kizim 2017 temmuz dogumlu. 50 gunlukken kurban bayramına canakkaleye gittik. Hava sicakti sorun yasamadik. Besledim altini aldim hep pusette uyudu. Bebege gore degisir aslında

Bende öyle düşünüyorum ek gıdaya geçmediği için sorun olmaz diye düşündük bide uyur emer gibi düşündük

Bız 6 aylıkken gittik. Kızım ek gıdaya yeni başlamıştı. 2 sebzeli pureler şeklinde. Buharlı pisirici ile düştük yollara. Tabi 6 aylıkken çevresini daha anladığı zamandı uzun yolculuga gelemedi. Bizde o uyurken yolculuk yaptık uyandığında 2 3 saat mola verdik evet belki istanbuldan Marmaris'e 20 saatte gitmiş 20 saatte dönmüş olabiliriz ama hepsi unutuluyo🤭

Bebeğim 6 aylık
20 km uzaklıktaki anneme gidemiyorum ben

Tatile gitmeyi hayal bile edemiyorum

Bebeğe göre değişir. Büyük oğlumda dünyanın bir ucuna giderdim resmen o kadar rahatti. Küçük oğlumla markete zor gidiyorum valla huysuz. Çocugun zaten belli eder kendini. Onun için sen karar verebilirsin ancak

Kolik bebekse tavsiye etmem ne yaparsanız yapın ağlama krizleri bitmez ben o yönden çok çektim 6 aya kadar çok gazlıydı kabızdı ve sürekli kusardı. Kusan bebeklerlede bi yere gidilmiyor ama herkesin dediği gibi bebeğine göre değişir bu durum

Kendi araçımızla gidicez sorun olmaz diye düşündüm havada sıcak olacağı için
Bilemiyorum bizimkiler de böyle 3-4 aylıkken gitmişlerdi Antalya’ya gittiklerine bin pişman oldular karı koca bir arada tatil yapamadıklarından şikayet ettiler biri bebekle ilgilenirken öteki tatilini yapmış karı koca hiç birlikte aynı anda eğlenip rahat tatil yapamamışlar bizim gelin çok sinirliydi bu gün hala şakadan sorsam aynı tepkiyi veriyor umarım senin böyle olmaz ama benim kendi fikrimde çocuk çok küçük havanın sıcak olması soğuk olması birden ortam değiştirmek hasta edebiliyor ayrıca bu gideceğin mesafeye bağlı kısa mesafeli bir tatilse gidebilirsin uzun yol sürecek bir tatilse gitmesen iyi olur

Bilemiyorum bizimkiler de böyle 3-4 aylıkken gitmişlerdi Antalya’ya gittiklerine bin pişman oldular karı koca bir arada tatil yapamadıklarından şikayet ettiler biri bebekle ilgilenirken öteki tatilini yapmış karı koca hiç birlikte aynı anda eğlenip rahat tatil yapamamışlar bizim gelin çok sinirliydi bu gün hala şakadan sorsam aynı tepkiyi veriyor umarım senin böyle olmaz ama benim kendi fikrimde çocuk çok küçük havanın sıcak olması soğuk olması birden ortam değiştirmek hasta edebiliyor ayrıca bu gideceğin mesafeye bağlı kısa mesafeli bir tatilse gidebilirsin uzun yol sürecek bir tatilse gitmesen iyi olur
Antalyadan rotayı balıkesire cevirdik yol kısa sürsün diye😀😀😀

0-36 olarak satılan oto koltukları var ve iç pedleri vs var ;360 derece de döndürüyorsunuz ters bir şekilde gidiyor .

Antalya düşünüyorduk yolu kısaltmak adına Balıkesir’e gidelim dedik yolda çok yorulmayalım diye sanırım biraz gözümüz korktu :))) oto koltuğuna oturtmayız diye düşündüm

Bebekler doğduğundan beri arabada oto koltuğunda seyahat etmelidir .Oto koltuğu derken 9 kiloya kadar ana kucağı da denilen pusetlere taktığımız araç da oluyor .

Benim oğlum şuan 27 aylık ve malesef oto koltukta oturmuyor normal kemere bağlıyım diyorum kesinlikle istemiyor bağırıp çağırıyor bide işin kötüsü arabanın içinde ayakta duruyor etrafı izliyor oturtamıyorum bile☹️
Bebekken yine oturturdum ama büyüdükçe reddetti napıcam bilmiyorum bi türlü ikna edemedim sırf bu sebepten uzun yola gitmek istemiyorum

Benim oğlum şuan 27 aylık ve malesef oto koltukta oturmuyor normal kemere bağlıyım diyorum kesinlikle istemiyor bağırıp çağırıyor bide işin kötüsü arabanın içinde ayakta duruyor etrafı izliyor oturtamıyorum bile☹
Bebekken yine oturturdum ama büyüdükçe reddetti napıcam bilmiyorum bi türlü ikna edemedim sırf bu sebepten uzun yola gitmek istemiyorum
Benzer durum bir dönem bizde de oldu .biz 9 kilodan sonra cybex almıştık ,biraz oturdu sonra reddetmeye başladı ve aynı sizinki gibi ayaktaydı .Sonra araştırdık ve besafe aldık ;koltuğun yandan ayarı var yükseltiliyor ve böylece camdan çok rahat dışarıyı izliyor .Cok severek oturuyor

Back
X