• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık bebekle boşanma

anonim2308

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
16
merhabalar, kafayı yemek üzereyim. bana bir akıl verin lütfen;
4 yıllık evliyim, öncesinde 3 sene konuştuk ve evlendik. zaten normal olmayan bir ilişkimiz vardı ve birbirimizle kendisi ne kadar kabul etmesede savaş yarış içerisindeyiz. en güçlü kim oynuyoruz tam bir narsist olduğunu düşünüyorum, herşeyin sonunda ben kendimi suçlu buluyorum. tartışmalarımız artık yorucu geliyor, neyse ilişkimizin iyi olduğu bir dönemde ve bazı ailevi sağlık durumlarından dolayı ayrı kaldığımız bir dönemdi, görüştüğümüz süre zarfında hamile kaldım. şuan bebeğim 3 3 buçuk aylık, hamilelik dahil lohusalığımda eşim kaynaklı kötü geçti. çocuk olduktan sonra anlamsız bir değişme söz konusu oldu. en son yengem davet ettiğini oraya gitmek istediğimi söyledim, bırakmam dedi. babam şehir dışında çalışıyor ve gelme durumu vardı, bence hakkını baban geldiğinde kullan dedi, neyim ki ben ? babamla bile hak verildiği sürece mi görüşeceğim ? bu haddini çok aşan bir konu oldu. bende artık çok fazla yorulduğum için boşanmayı düşünüyorum. burda uzun uzun anlatmaya dahi erindiğim konularda var, sizce ben bebeğimle nasıl bir süreç izlemeliyim ?

Nafakanı iste muhakkak, bebek zaten sende kalır. Aile evine dön işe gir bir süre sonra düzene oturur herşey çoçuk olmuş bi kere keşke korunsaydınız en başından beri bişeyler ters gidiyormuş neyse

Back
X