3 aylık burunda sonradan küçülme olur mu

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
513
86
298
İstanbul
iki bucuk ay önce ameliyat oldum. Bu aydan sonra burun ucumda küçülme olur mu? Orta sayılır deri kalınlığım daha doğrusu ben ince deriliyim zannederdim ama ameliyat sonrası orta kalın derili olduğumu düşünmeye başladım

iki bucuk ay önce ameliyat oldum. Bu aydan sonra burun ucumda küçülme olur mu? Orta sayılır deri kalınlığım daha doğrusu ben ince deriliyim zannederdim ama ameliyat sonrası orta kalın derili olduğumu düşünmeye başladım
Kesinlikle kuçulecek ilk 3 ay 4 ay 5 ay ödemi cok oluyor burun nasıl bir seyse 1 senede anca o ödem geçiyor hatta 1 yıl hali ile 2 yıl hali bile farklı oluyor daha da tam oturuyor

Ben 1,5 yıl önce ameliyat oldum, 1 yıl dolana kadar sürekli burnum küçülmeye devam etti, sizin de öyle olacaktır merak etmeyin

Bende burun ucumu eskisinden yuvarlak ve büyük buluyorum .Umarım küçülür .İncelme olacağına eminim.Çünkü ödemli .Ama küçülür mü kısmet

Back
X