Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iki bucuk ay önce ameliyat oldum. Bu aydan sonra burun ucumda küçülme olur mu? Orta sayılır deri kalınlığım daha doğrusu ben ince deriliyim zannederdim ama ameliyat sonrası orta kalın derili olduğumu düşünmeye başladım
iki bucuk ay önce ameliyat oldum. Bu aydan sonra burun ucumda küçülme olur mu? Orta sayılır deri kalınlığım daha doğrusu ben ince deriliyim zannederdim ama ameliyat sonrası orta kalın derili olduğumu düşünmeye başladım
Kesinlikle kuçulecek ilk 3 ay 4 ay 5 ay ödemi cok oluyor burun nasıl bir seyse 1 senede anca o ödem geçiyor hatta 1 yıl hali ile 2 yıl hali bile farklı oluyor daha da tam oturuyor