• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Aylık evliler benim durumumda olan var mı?

arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama henüz çok yenisiniz ben beş yıllık evliyim ilk zamanlar çok tartışırdık heleki düğünden önce aileler arasında pürüzler olduysa bu durumunuz normal sakın umutsuzluğa düşme zamanla herşey yerine oturur eşinle tartışmamaya özen göster derler ya bekarken erkekleri anneleri evlenince eşleri yönetir zamanla sende bunu öğreneceksin yapman gereken sabır ve emek evlilik emek ürünüdür bunu unutma mutluluklar diliyorum.

acaba cokmu üzerine düsüyorsunuz erkek milletini simartmaya gelmez sen üzerine düstükce kendini bisey zanneder kendinizi biraz geri cekin

slm kızlar
ben eşimle severek evlendim 3 aylık evliyim
eşim bana karşı çok sinirli, uzak, hiç ilgilenmiyo benimle
ben ne yapıcam
3 aylık evli oluupta benim durumumda olanlar varmı
yol gösterin bana
lütfen
sanırım bunalıma giricem

Canim evlilik zamanla böyle bir durum aliyor ama 3 ay gercekten cok erken. Onunla konusmayi denedin mi? O ilgilenmiyorsa mesela ilgisini cekmeyi denedin mi? Ne bileyim evde ilgisini cekecek kiskirtici kiyafet giymek gibi mesela. Belki özel problemleri vardir bu aralar.

cnm bende yeni evliyim 6 aylık ve bizimde sorunlarımız 3. aymızda basladı üstüne gitme evliliklerin ilk senesi böle geciyo diyolar bende sabırla bekliyorum. bende senin gibi cok fedakarlık yaptım onun için.takma kafana ve sakın kavgalarınızda onu tahrik edici dahada sinirlendirecek sözler kullanma benden bi tavsiye ozmn aranızdaki saygı bozulur anladınmı cnmcım =)

çok üzerine gitme canım ilk aylar böyle uyumsuzluklar olabiliyor çok çok normal.bende aynı şeyi yaşamıştım..görende kırk yıllık evlide benden bıkmış gibi sanar diyordum içimden ama hiç konusun açmadım çok normal birşekilde devam ettim..1 seneden sonra iyice alşıyorsunuz..
sende çok fazla üzerini didikleyip dırdırcı kadın pozisyonuna düşmemeni tavsiye ederim.birkere konuşmuşsun oluruna bırak saygını ve gizemini hiçbirzaman bozma canım.gün gelecek herşeyi sana sorar olacak..göreceksin bunu....yeterki konuları çok didikleme..çok normal butip şeyler...
ben bile evliliğe zor adapte olmuştum .bu bir uyum süreci .değişecektir emin ol..ilişkiyi yıpratma...
mutluluklar dilerim size ...

çok erken olmuş..bu durum..yani aradan bi 5 ,10 yıl geçmiş olsa beeliki fikir verimde.ama 3 ay diyosun..ne olduda ööyle davranıyo pekiiiibilmiyorumkismile

Daha 3 aylık evli bir erkeğin yada bayanın daha cicim ayı dediğimiz günleri yaşama ve bunun tadını çıkarma şansı varken neden böyle yapar anlayamıyorum, bana göre normal değil . Tabi ki birşeylerin oturması için zaman lazım.

Back
X