3 aylık evliyim aldatıldım ailem dönersen öldürürüz diyor..

Çocuk mu? Pedofili mi bu adam ya iğrenç
Böyle videolar izliyorsa ihbar ederdim ben. Yaptığı aldatmadan ziyade sapıklık ve suç

Son düzenleme:
Hanimefendi eşinizin polis olduguna emin misiniz? Ne yapacaginizi bu kadar mi bilmiyorsunuz? Siz gider ifade verirsiniz, savcilik gerekeni yapar, telefon dokumanlarina erişir. Siber suçlardan haberiniz yok mu?
Ben de biliyorum bunu yapmayı ama herkes beni sildi inanmadı daha da gülünç duruma düşmekten ayaklarım üzerinde duramamaktan korkuyorum

Hayat şartlarınız nedir bilemem ama böyle adama koca demem.böyle birine hayatta çocuk yapmam.varsa imkanınız işe girip tek başına bir hayat kurun kimseye eyvallahınız olmadan yaşarsınız.

Kocanızı ihbar edin. Bu ihbar niteliği taşırsa ben de cimere yazacağım suç duyurusunda bulunacağın. Buna sessiz kalamam
Izlemek ile ilgili bir suç bulamadik eşimle arastirdik. Depolamak, saklamak, yaymak gibi seyler suç ama izlemek degil. Bunu yapmaniz yalnizca uyeye zarar verir. Beylik tabancasi belinde gezen bir adam tak diye öldürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…