• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık evlıyım ama...

gocum

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
261
9
16
35
Diğer
3 aylık evlıyım..eşimi sevıyorum
eşim yapısı geregı sınırli bı yapıya sahıp
meslegı geregı ise bıseyı seslı bı sekılde soyler ( ses tonu yuksek olarak)
cok sık tartısıyoruz

dun aksam 9 cıvarı geldı yemek yedık oturduk cay içtik buraya kadar hıc bır problem yok
ardından yerde iğne varmıs o iğnenın ne işi var yerde dıye bır basladı bagırmaya susturana ask olsun
sesımı cıkarmadım
mutfaga blasık yıkamaya gırdım benım nasıl bılasık yıkadıgıma bakıyo oyle yıkama bak oarası gıtmedı soyle boye
bende sınırendım ozamn sen yap sen yıka dedım
sansını zorlama dıye bana bagırmaya basladı
ne sansından bahsedıyosun dedım
gıttı odaya annesını aradı anne gelın bu kızı gonderın evıne ben isttemıyorum kavga edıyoruz dedı..
senmısın boyle dıyen bende esyalarımı dagıttım kımsenın gemesıne gerek yok ben kendım gıderım dedım
ve o saatte otobus yok ailem 10 saat uzaklıkta
gözüme bişey gelmedi gidecektım dolapta ne var ne yok indırdım sınırle koca aynaya elımı gecırdım kırdım
ardından tamam dur gondermıyorum senı dedı
ben bu evde sıgınak değilim isteıgın zaman gönderecegın istediğin zamn gitme dıyecegın kumanda değilm ben dedım
tamam dur sınırlenme hemen dedi bende gıtmedım daha 3 aylık evlıyız
sabır cekıyorum..
elım kolum baglandı sankı
bu benım 2. evlılıgım esımınde 2.evlılıgı
cocuk falan yok ortada
ikimızde evlılık konusunda deneyımlıyız evlılıgın ne demk oldugunu bılıyoruz
ama neden anlasamıyoruz
bendemı hata dıye dusunuyorum kendımı yargılıyorum
bılasık yıkarken ozamn sen yıka demıyecektım belkıde ttek hatalı oldugum yer burası
bugunde aksam 10da gelecek
ve aksam 10 olsun hıc isteıyorum
yarın izinlı yıne kavga edecekmııyız dıye dusunmekten basıma agrılar gırdı
sızce ne yapmalıyım
yasadıgım sehırde hıc tanıdıgım yok
konuscak kımsem yok
yardımcı olun bı akıl verın lutfen...

cok sık tartısıyoruz

dun aksam 9 cıvarı geldı yemek yedık oturduk cay içtik buraya kadar hıc bır problem yok
ardından yerde iğne varmıs o iğnenın ne işi var yerde dıye bır basladı bagırmaya susturana ask olsun
sesımı cıkarmadım
mutfaga blasık yıkamaya gırdım benım nasıl bılasık yıkadıgıma bakıyo oyle yıkama bak oarası gıtmedı soyle boye
gıttı odaya annesını aradı anne gelın bu kızı gonderın evıne ben isttemıyorum kavga edıyoruz dedı..
senmısın boyle dıyen bende esyalarımı dagıttım kımsenın gemesıne gerek yok ben kendım gıderım dedım
gözüme bişey gelmedi gidecektım dolapta ne var ne yok indırdım sınırle koca aynaya elımı gecırdım kırdım
ben bu evde sıgınak değilim isteıgın zaman gönderecegın istediğin zamn gitme dıyecegın kumanda değilm ben dedım
sabır cekıyorum..
cocuk falan yok ortada
ama neden anlasamıyoruz
bılasık yıkarken ozamn sen yıka demıyecektım belkıde ttek hatalı oldugum yer burası
sızce ne yapmalıyım
konuscak kımsem yok
Valla canim baslarda bizde ne kavgalar ettik ne kavgalar anlatamam ama inan zamanla yoluna rayina oturuyor hersey simdi ayda bir belki atisiriz oda benim kiskancligim Yuzunden :) ama ona karsi tavrini koymakla gercekten cok iYi etmissin inan bana.. Ben baslarda hep alttan aldim oda bagirdi cagirdi hep sustum korkuOrum gitmeye sandi oysaki hep defol git felan bosanalim derdi hep Yalvar yakar yapardim. En sonunda bende senin gibi tavrimi koydum tiparlandim yeter artik dedim simdi en azindan ikide bir git demiyor.. Voylece en azindan nerde durmasi gerektigini anlamistir eminim , sadece zamana ihtiyaciniz var

Valla canim baslarda bizde ne kavgalar ettik ne kavgalar anlatamam ama inan zamanla yoluna rayina oturuyor hersey simdi ayda bir belki atisiriz oda benim kiskancligim Yuzunden :) ama ona karsi tavrini koymakla gercekten cok iYi etmissin inan bana.. Ben baslarda hep alttan aldim oda bagirdi cagirdi hep sustum korkuOrum gitmeye sandi oysaki hep defol git felan bosanalim derdi hep Yalvar yakar yapardim. En sonunda bende senin gibi tavrimi koydum tiparlandim yeter artik dedim simdi en azindan ikide bir git demiyor.. Voylece en azindan nerde durmasi gerektigini anlamistir eminim , sadece zamana ihtiyaciniz var

işlh dedıgınız gıbı olur kendımı cok yanız hıssetmeye basladım

umarım zamnla bırbırımızze alısırız ve bızımde tartısmamız ayda 1 tatlı bı atısmadan ibaret olur

cnm eşinin yaptığı çok yanlış kendi ailesini arayıp gönderin demek de ne demek

sana sölese anlamıon mu sen çocuk gibi sokağa mı atıcakmış.ben ce yanlış dememişin

iyi demişin ne biliomuşta karışıomuş senin yıkadığın bulaşığa bence o bahane arıyo

kavga etmek için.bence otur düzgünce konuşun kimse kimsenşin kölesi değil sonuçta

tamam sinirli dersin alttan almaya çalışırsında bukadar da olmaz.boşan demem asla

bunlar herkesde olur çözülmicek şey değil sadece konuşup çözmeniz lazım kavga ile gürültü

ile değil.

Tamam dur gondermiyorum ne demektir ya.. Sakın alttan alma. Baştan nasıl alışırsa öyle gider. O bir bağırıyorsa sen iki bağır.
Bu erkekler eve gelin aldım kral benim havalarından ne zaman kurtulacaklar acaba.
O tabakları kafasına gecirseydin keşke.

Buarada kendini suçlama. En ufak hatan yok

cnm eşinin yaptığı çok yanlış kendi ailesini arayıp gönderin demek de ne demek

sana sölese anlamıon mu sen çocuk gibi sokağa mı atıcakmış.ben ce yanlış dememişin

iyi demişin ne biliomuşta karışıomuş senin yıkadığın bulaşığa bence o bahane arıyo

kavga etmek için.bence otur düzgünce konuşun kimse kimsenşin kölesi değil sonuçta

tamam sinirli dersin alttan almaya çalışırsında bukadar da olmaz.boşan demem asla

bunlar herkesde olur çözülmicek şey değil sadece konuşup çözmeniz lazım kavga ile gürültü

ile değil.

gece yattım sınırımden aglıyorum eşime belı etmedım ağladıgımı duyg somurusu yapıyo dıye dusunmesın dıye
toparladım kendımı bu evde olan iyi seylerı ailen bılmıyo ama ettıgımız kavgayı neden bılıyo dedım
onlar herseyı bılmek zorunda dedı kestırıp attı yuvamı yıkmak isttemıyorum adı ustunde 3 aylık evlıyım nasıl yıkarım
bu ara işlerı cok yogun sbah 8 aksam 10 derse gırıyo onada hak verıyorum ama dun aksam cok ileri gitti
kendımı sıgınak gıbı hıssedıyorum sınırımden aglamaktan baska bısey gelmıyo sankı elımden

Daha çok yenisiniz. İlk zamanlar uyumsuzluk çok oluyor.
Yer geldiginde tabi ki alttan alın ama asla kendinizi ezdirmeyin.
Eşinizin size karışması yanlış.
Bende olsam aynı cevabı verirdim diy düşünüyorum
Tutumunuzu koruyun. Yaptıgı davranışında yersiz manasız oldugunu söyleyin.
Üzmeyin kendinizi zamanla oturur inş.

Tamam dur gondermiyorum ne demektir ya.. Sakın alttan alma. Baştan nasıl alışırsa öyle gider. O bir bağırıyorsa sen iki bağır.
Bu erkekler eve gelin aldım kral benim havalarından ne zaman kurtulacaklar acaba.
O tabakları kafasına gecirseydin keşke.

Buarada kendini suçlama. En ufak hatan yok

ilk basta alttan almadım bagrdım cagırdım helekı annesını arayıp gelın alın gonderın bu kızı demesı benı kendısınden fazlasıyla sogutmaya yetti
sonumuz hayrolsun diyorum

Daha çok yenisiniz. İlk zamanlar uyumsuzluk çok oluyor.
Yer geldiginde tabi ki alttan alın ama asla kendinizi ezdirmeyin.
Eşinizin size karışması yanlış.
Bende olsam aynı cevabı verirdim diy düşünüyorum
Tutumunuzu koruyun. Yaptıgı davranışında yersiz manasız oldugunu söyleyin.
Üzmeyin kendinizi zamanla oturur inş.

umarım dedıgınız gıbı olur
dı yarın sabah kahvaltıya gıdelım ordanda sınameya gıdelım mı dıye sordu
bende gonuluz bı sekılde olur dedım kapattım telefonu
hatasının farkındaama ne fayda

Canım öncelikle geçmiş olsun

Bulaşıkta gel sen yıka dedim suçum bu demişsin.
Hayır arkadaşım bu suç değil. Aksine bir erkeğin mutfağa girip işine karışması suçtur.
O neymiş bulaşıktan?
siz birbirinizi ne kadar sürede tanıyıp evlendiniz?
Acaba acele mi ettiniz? 3 ayda neden bu tartışmalar?
Eşin sanırım fazla titiz ve pipirikli bir insan.
Sen onu karşına al otur konuş;
Bak ikimizinde ikinci evliliği geçmişte eski eşlerimize yaptığımız hataları bugün birbirimize yapmayalım de.

gece yattım sınırımden aglıyorum eşime belı etmedım ağladıgımı duyg somurusu yapıyo dıye dusunmesın dıye
toparladım kendımı bu evde olan iyi seylerı ailen bılmıyo ama ettıgımız kavgayı neden bılıyo dedım
onlar herseyı bılmek zorunda dedı kestırıp attı yuvamı yıkmak isttemıyorum adı ustunde 3 aylık evlıyım nasıl yıkarım
bu ara işlerı cok yogun sbah 8 aksam 10 derse gırıyo onada hak verıyorum ama dun aksam cok ileri gitti
kendımı sıgınak gıbı hıssedıyorum sınırımden aglamaktan baska bısey gelmıyo sankı elımden

hayır cnm hiçte bilmek zorunda değiller çok saçma çok annecisiyse evlenmeseydi

evinde olan biteni hesap vermek zorunda değil onunda ayrı bi yuvası var evlendin bitti

onun annesiyse senin de annen var sen sölesen kıyamet kopar o konuda tavrını koy canım

toparlanmanda ii olmuş bence böle yapan bi insana hemen boşanma kararı almak ii değil

evlilik sabır demek öle herşey kolay olmuo alttan alınıcak şey var alınmıcak şey var sinirli olur

bişi der takmazsın ama bu şekilde değil seni sokakta bulmadı.

ilk basta alttan almadım bagrdım cagırdım helekı annesını arayıp gelın alın gonderın bu kızı demesı benı kendısınden fazlasıyla sogutmaya yetti
sonumuz hayrolsun diyorum

Ben evli değilim evliliğin ne demek olduğunu tam anlamıyla bilmiyorum ama insanlığın ne demek olduğunu biliyorum.
Nasıl tanıştığınız da önemli aslında yani aile aracılığıyla mı tanışıp evlendiniz yoksa severek mi bilmiyorum ama her iki durumda da bu söylenilen kabul edilemez.Gaz vermek açısından söylemiyorum ama sakın altta kalmayın arada sevgi yoksa.Sevgi varsa da kendim için söylüyorum şu sözden sonra biterdi.Gerçi sizin eşiniz tuhaf biri herhalde bulaşığa karışmak,iğne için ortalığı inletmek de nedir.Zor bir durum umarım kısa zamanda çözüm bulursunuz.

cok sık tartısıyoruz

sesımı cıkarmadım
sabır cekıyorum..
cocuk falan yok ortada
ama neden anlasamıyoruz
sızce ne yapmalıyım
konuscak kımsem yok

Sinirli olmasından ziyade cocuk gibi annesini araması dikkatimi cekti benim. Demek ki ilk evliliğinden zerre kadar ders almamış:ssz:

tamamen gitmek değilde bi süre uzaklaşsan nasıl olur....
böyle herşeye karışan erkekler çok zor oluyo gerçekten...
2. evliliklerin olsada birbirinizde daha çok yeni evlisiniz..
başlarda oluyo böyle kavgalar...
eşinin tavrı çirkin herşeyden önce...
ne olursa olsun böyle annesine şikayete gitmemeli konu..
kesin bi dille uyarmak lazım bence...

Bulaşık yıkarken zannedersin yanında kaynanan var.Erkeğin karıştığınıda öğrenmiş oldum,galiba biz hep kaynanalar karışır diye düşünüyorduk.
Hele sizi tamam göndermiyorum demesi karşısında çocuk var oynuyo onunla.
Bence siizin hiç hatanız yok,kesinlikle alttan almayın ileride baş edemessiniz.

Bende 1, evliliğimi bitiridim, seninkine benzer olaylar ve çok çok daha fazlasını yaşadım. şimdi ikinciye evlenirsem çok daha dikkatli olmam gerektiğini ve ayaklarımın üzerinde duran güçlü bir kadın olmam gerektiğini buna mecbur olduğumu çok iyi biliyorum, malesef erkekler kadınlardan güçlü olduklarını özellikle ekonomik özgürlükleri yoksa , onları her halukarda ezmeyi erkeklik zannediyorlar. Benim güçlü karakterimin farkına varan bir erkek bana böyle davranışlarda bulunamaz, onu kafasının bir kenarına yazar, bulunsuyda sonucuna katlanır , ben eşimin her türlü davranışına katlanırım sonuçta bu bir evlilik, iyi günde kötü günde diyorsun, ama hemen alın götürün vs diyen bir kişiye ne kadar güvenebilirsin , nasıl çocuk yapabilirsin, yarın için nasıl planlar yapabilirsin ki, çok çok zor.
Bazen gerçekten bekarlık sultanlık, şu an ben sultanım, ilerde ne olur bakacaz artık:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:Sen ezmesine , üzemEsine izin verme..

Sinirli olmasından ziyade cocuk gibi annesini araması dikkatimi cekti benim. Demek ki ilk evliliğinden zerre kadar ders almamış:ssz:

aynisini soyleyecektim arkadasim.

Ilk evliligin bitme sebeplerinden en azindan birisi diyeyim alenen ortada.

Aileler o yuvanin icinde olan herseyi bilmek zorunda degil,, Aileler evlilige mudahil oldu mu , sonu iyi bitmiyor. Ki ikinizde tecrubelisiniz, esinizin bunu bilmesi gerekir.

Bu ne salaklıktır ya HU,sanane kadın nasıl yıkarsa yıkasın bulaşıgı başında bekleyip öyle olmaz böyle olur derse senin tavrını bedne sergiler al yıka çok biliyorsan derim,annesini arayıp alın bunu demesi hele eşinin henüz adam olamadıgının ıspatı,iyi valla sıkıldım alın götürün özledim alın geitirin ne lan bu oyuncakmıyız biz erkelerin elinde,tavrını koy,iyide etmişsin canım,her sıkıştıgında igneyi otu b,,,ku bahane edecekse salla gitsin,ayıp ya ikinizinde 2 evliligi daha makul daha ılımlı yaklaşması gerekirken beyimiz coşmuş,kadının her işine karışan erkeklerden nefret ederim,Allah sabır versin herşey iyi olur inşallah

cok sık tartısıyoruz

sesımı cıkarmadım
sabır cekıyorum..
cocuk falan yok ortada
ama neden anlasamıyoruz
sızce ne yapmalıyım
konuscak kımsem yok
aslında aklı başında ve ellikden ders cıkarmış birinin daha sakin ve kuğul davranması gerekiyor
bizimde ikinci evliliğimiz daha eşimin ağzından git vs gibi cümleler duymadım
sendende ayrılamam der hep ve ona göre davranır kavga etmemeye calışır benimle
bi bulaşık yada iş yüzünden bu kadar siniri öfkeyi eşine kusması gerekmez
demekki zerre kadar ders almamış eşiniz
elinizden bişey gelmez kafasındaki evlilik düşüncesini değiştiremezsiniz
kendisi fark etmesi gerek
o kadar fena ki bide annesini arıyo rezil ediyo bana göre çok kötü

kavga etseniz bile ailesini karıştırması çok çirkin . iki insan arasındaki şeyler evlilikte o evde kalması gerek . ne demek ailesini araması bu kızı gönderin demeler . bu ne çocukluktur . ne çirkinliktir .

Back
X