- Konu Sahibi caresizlik
-
tam bunu yazmayı planlıyordum..bu işten başka bir koku gelıyor!!!!benım gıbı dusunen var mı???eger bu durum boyleyse yapana da yaptırana da yazıklar olsun...
tam bunu yazmayı planlıyordum..
çünkü hiçbir problem yok gibi demenize..
ve adam deliye dönmüş resmen..bağırıp çağırmalar..
görümce ve kayınvalidenizin rahat tavırları..
herkesin hemen herşeyi kabullenivermesi..:26:
Rabbim sen koru..umarım sandığımız gibi bir durum değildir..
kısa süreli sinirsel bir durumdur diye ümit etmekteyim..
çevremde bağırıp çağırıp sebepsiz yere ayrılanların birçoğundan bu vaka
çıkmıstı..:2: inşaallah siz de böyle bir durum yoktur..
:26: sen basdan beri istenmeyen gelinmisin?sözlü nisanliyken nasil davranirdi esin,evliliginiz senin cabalarin lami oldu?
ailesinin etkisinde cok kaliyor belliki birde baska birisi olabilme imkani varmi canim?
selam <öncelikle senin adına çok üzüldüğümü söylemek isterim. Allah yardımcın olsun canım..
aklıma farklı bişi geldi benm.ama ne kadar mantıklı gelir size bilmiyorum.
diyorum ki.. sizin ilişkiniz flörtle mi başladı? yoksa görücü usülü mü ? çünkü siz evlenmeden önce belki de eşinin ailesi seni istemiyordu ,belki de oğullarına kendi buldukları kızı ayarlamak istiyorlardı. bu nedenle sizi ayırmak için ayrılık büyüsü yaptırmış olamazlar mı?
benm aklıma direk böle bişi geldi. çünkü daha önce benim bi akrabama da aynısını yapmışlardı. sırf huzursuz olsunlar ayrılsınlar diye..bu fesat insanların yüzünden en mutlu olman gereken aylarda,tam tersi bi mutsuzluğa sürüklenmişsin.. büyüye inanmıyoum dersen anlarım ama yine de aklında bulunsun..
çünkü anladıgım kadarıya severek evlendiğin adamla bi kaç gün içinde bozuşmuşsunuz..ki çok basit bi nedenden dolayı..inşallah karşı taraf hatasını anlar.. görümcen de sana böyle bişey yaptıgı için aynı şey belki ilerde onun da başına gelir.. Eden bulur..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?