3 aylik evliyim daha, esim bosanmak istiyor :(

evet hemde cok duskun.. ama ilk basta hic boyle degildi inan son aylari dogru ve tabigi evlendigimizden beri boyle... bana sahip cikmior resmen hersey benim sucum hep ben hataliyim... ben boyle degildim senin yuzunden boyle oldum diye bagirior bana.. baska kimseye suc hata bulmuyor... kardesin icinmi bosanacaksin olmaz boyle sey diorum.. kardesim icinde annem icinde babam icinde bosanirim dior resmen

İşin içinden çıkamayınca, hemen büyü yorumları yapıp da kızcağızın moralini daha çok bozmayın sizde arkdşlr

arkadaşım ne moral bozması. zaten kızın morali yerinde mi ki? başka kadın vardır derken acaba daha çok üzmüş olmuyor musunuz?

canım biz hocalara çok gittik ama başka sebeplerden dolayı olurdu genelde.. nazar değince vs. bi de zaten para isteyen hiç birisi gerçek hoca değildir. o akrabamızın sorunları çok çok büyüdü. sonradan anlaşıldı bazı şeyler ama saygı da bittiği için ,evliliklerini bitirmek zorunda kaldılar..
neyse benm bu yazdıklarıma anlaşılan bazı arkadaşlar tepki gösteriyolar. sen düşüncende özgürsün tabiki. eşimi hala çok seviyorum diyorsun. o zaman yapılacak tek şey biraz beklemek ve zaman bırakmak..zamanla eski günlerini özleyeceğini ve asıl ailseinin annesi babası değil , sadece SENin oldugunu anlayacaktır

anlaşılan eşin daha evliliğe alışmamaış hala anası babasi ailesi zannediyor sinir oluyorum böylelerine.sanki zorla tuttun evde.bırak arama o seni arasın.boşanmak istiyorum derse aman nolur yapma etme falan deme.senin nazlanman lazım

canim ailesi etkiliyordur konusmalarinla ve o da maalesef doldurusa geliyordur..bence bir süre üstüne düsme ve zaman ver ona.
bu arada senin ailen ne diyor son duruma?:26:

INSALLAH allahimdan tek dilegim bu degerimi anlasin hatasini anlasin ben herseyi unutmaya hazirim

arkadaşım ne moral bozması. zaten kızın morali yerinde mi ki? başka kadın vardır derken acaba daha çok üzmüş olmuyor musunuz?

su durumda ben büyü olduguna inanmiyorum ama farkli bir bakis acisi tabi
sessli düsünüp arkdasimiza belkide aklina gelmedigi olasiliklari göz önünde bulundurarak gerisini kendisi düsünüp dogru yolu bulmasini saglamak icin söyledim canim

Seni istemeyeni sende isteme....Simdi icin aciyo olabilir,ama zamanla düzelirsin.oda pisman olur döner

bu arada uzun bir mesaj yazmıştım ama arka sayfada kaldı gördün mü canım??

yalnız ben kendi mesajımı okuyunca kendimi katı buldum kahretsin öğretmenliğin bir getirisi (
amacım seni kırmak değil sadece yanlış yaptığın şeyleri söylemek istedim eğer barışırsanız bunları birdaha yapmayasın diye
yoksa çok çekersin hayatım hep üzülen sen olursun
birde unutma asla eşine onun ailesi hakkında kötü de olsalar kötü birşey söyleme ailesiyle de yüz göz olma hep mesafeni koy..

evli çalışan arkadaşlara eşleri ailelerine çok bağlıysa diye taktikler vermiştim barışırsanız eğer sende onları uygula

canim ailesi etkiliyordur konusmalarinla ve o da maalesef doldurusa geliyordur..bence bir süre üstüne düsme ve zaman ver ona.
bu arada senin ailen ne diyor son duruma?:26:

kimseye degmez uzme kendini diyor benim ailem.. sanki aglama uzulme dik dur diyorlar.. ona sakin gitme yalvarma ozaman hic degerini anlamaz kendini ezdirme diyorlar... sabret hersey olacagina varir diyorlar iste... birak o gelsin gelmessede uzulme sen daha gencsin biz senin arkandayiz boyle seyler iste... bende aramadim etmedim zaten ama onunda ariyacagini hic zannetmiorum malesef uyuyamiyorum resmen uyusamda saat basi uyanip telefonuma bakiorum bir haber varmi diye

bencede ondan adim gelene kadar bekle,seni sahiplensin yoksa yine seni ortada birakir degersiz gibi davranir daha cok firsat verme buna yine sen üzülcen yine ayni seyleri yada benzerini yasarsin

bende biliyorum canim bu hatalarimi evet yapmamaliydim zaten keske zamani geri alabilsemde yazmasaydim o msn mesajini ama olan oldu.. ve esimle konusmamizda zaten dedim tabiki benimde hatalarim var soylemeliydim ama senin kardesinde bana soyledi diorum.. ne varmiski onun soylediklerinde dior resmen bana... tamam benimde hatalarim var ama yinede istemiorum dior bana.. yani a desem kapilar kapanior b desem kapilar kapanior...

o evende gitmekten baska carem yoktu orda tek basima kalmis olsaydim kafayi yerdim en azindan burda ailem destek oluyor bana evim uzak cunku aileme 1 saat yol araba ile...

ve evet bu soylediklerini yapabilirdimaslinda ama ozaman bu demek olacaktiki benim sahte bir insan olmam lazim.. ve bu iste hic yapamadigim bir sey benim.. herkezi kendim gibi biliorum yalnis burda

ilişkiniz tam oturmadan evlenmişsiniz gibi geldii..birde annesi ile rekabete girdiğinizi ailesine cephe almış düşman gibi görüyor sizi çok saçma...
birşeyler düzeltmek idare etmek uyarmak yerine silip atmak kolayına gelmiş..
bence şimdi kurtarsanız ileride yine aynı şeylerden üzülrsünüz silip atın.

birde birşey söylemek isityorum balayında hergün aradılar yazmışsınız. biz düğün olduğu gece misafirlerimiz var uzaktan geldiler hep beraber yiyip içicez gelin dediler. gelinliği damatlığı çıkarıp eşofmanları giyip gittik.taaa sabaha karşı geldik eve.. ve ertesi sabah 10 da yine telefon biz piknikteyiz gelin dediler.. gittik :) 1 hafta sonra balayına gittik. orada da hergün aradık nasılsınız diye...
bunlar inan ne gözüme battı ne canımı sıktı.. eşimde ailesi de çok üzerime düşerler. küçük şeyleri büyütmemek gerek.

Benzer şeyleri ben de yaşadım ve ailem tamamen aynı tepkiyi verdi. Ben hata yaptım tabi, zamanında hep aradım, dön dedim ama iyice saçmalaştı olay. Büyükleri dinlemek bazen en doğrusuymuş canım. Gerçekten de var bir bildikleri. Arama sorma, bırak o arasın. Şu an olayın şokunu yaşıyorsun ve ne kadar kötü hissettiğini tahmin edebiliyorum. Ama başka bir arkadaş da yazmış, erkeklerin kafalarına sonradan dank ediyor. Başlarda takmam havalarında gezerler, sonra dönmek isterler ama iş işten geçmiş olur. Bekle, gör. Ailenin tavsiyeleri en doğrusu.

aynı şeyler geldi benimde aklıma konuyu ve cevapları tam okuyım öle yazayım derken sizler yazmışsınız yapanada yaptıranada yazıklar olsun

ama şuanda senin evini kimbilir ne yapıyorlar talan ediyorlar belki canım yaaa
öfff öff
kendimiz gibi olacaz dersek evliliğimiz yıkılıyor
olmadığımız gibi güçlü olalım dersek erkeği süründürüyoz yok herkese ikiyüzlü olalım dersek herşey güllük gülistanlık oluyor
tabiki sana kişiliğini kaybet demiyorum
ama eşinin ailesine karşı hep AKLIMDA diyeceksin
hep çok yakın ama çok uzak duracaksın
hep mesafen olacak
annesi dünyanın en kötüsüde olsa
kötü lafını sen demeyeceksin ama öyle birşey olacak ki onun gözüne gözüne batacak

kızlara evlenmeden önce evliliğe hazırlık kursu falanmı versek
dengeler nasıl korunur
evin huzuru nasıl korunur
evinizi kaynana görümce kayın lara karşı nasıl savunursunuz
falan filan
bende çok yaptım zamanında eşime hep annesinin yaptığı saçma şeyleri şikayet ediyordum ben şikayet ederken dinliyordu hak veriyodu ama içine ukte oluyormuş meğer kavga ederken bunlar ortaya çıktı
ya toz konduramıyorlar işte...
hep derlerki evlenen kızlar yeni hayata uyum sağlayamazlar diye yok bizler değil
erkekler uyum sağlayamıyor
metabolizmaları yeni bir evin kralı gibi ağırlanmayı kaldıramıyor onlar illa avam kamarasında anasının babasının yanında kavga gürültü herele gürele istiyor kardeşim
bıraksa karısı ona börekler açar misler gibi bakar anasını babasını da başının tacı yapar herkes yerinide bilir değerinide oda evinin kralı olur çıkar
ama yok
alışmıştır baba otoritesi anne dizinde yaşamaya
bir kuru çorba da olsa orada olmalıdır
sevmesede babasının izlediği kanalı izlemelidir didişssede kardeşi bir melaikedir..

yine mi çok sivri oldum

bence kapat telefonu

aç bir radyo kanalı
ve onsuz geçer hergün için kendine bir meşgale bul
1 hafta içinde aklına sen gelipte aramıyosa
eğer boşuna uğraşma düzelmez
bugün erkenden biter
yarın yılların geçtiğinde yıpranmış harap olmuş olursan ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…