- Konu Sahibi caresizlik
-
canim bu cocuk ailesine asiri düskün isin zor gercekten eger barisip yeni bir baslangic yaparsaniz
ama aileside bayaga bayaga etkiliyor kendiside passif kaliyor sussuyor anlasilan senin bu durumda yapabilcegin selyer de bi yere kadar gerisi yine esine kaliyor ve o ailesini sussturmasi gerek senin v alesinin yerini bilmesi gerek bu olmadikca hep huzursuzluk olucaktir:26:
İşin içinden çıkamayınca, hemen büyü yorumları yapıp da kızcağızın moralini daha çok bozmayın sizde arkdşlr
ben esimle cikmadan once zaten bayadir tanisiorduk.. sonra bir alti ay cikma surecinden sonra bana cok romantik bir sekilde evlilik teklifi ettii.. 14.06.2009 nisanlandik... 25.09.2010 da evlendik...buyuye inanirim ama yani buyu bozdurmak filan nasil olur dogrumudur bilmem ailemde sicak bakmaz acikcasi boyle seylere genellikte gercek hoca olmuyor nekadarda para istiorlar dinimize uygun seyler degil gibime gelior... senin akraban kurtulabilmismiydi ?
evet hemde cok duskun.. ama ilk basta hic boyle degildi inan son aylari dogru ve tabigi evlendigimizden beri boyle... bana sahip cikmior resmen hersey benim sucum hep ben hataliyim... ben boyle degildim senin yuzunden boyle oldum diye bagirior bana.. baska kimseye suc hata bulmuyor... kardesin icinmi bosanacaksin olmaz boyle sey diorum.. kardesim icinde annem icinde babam icinde bosanirim dior resmen
canım biz hocalara çok gittik ama başka sebeplerden dolayı olurdu genelde.. nazar değince vs. bi de zaten para isteyen hiç birisi gerçek hoca değildir. o akrabamızın sorunları çok çok büyüdü. sonradan anlaşıldı bazı şeyler ama saygı da bittiği için ,evliliklerini bitirmek zorunda kaldılar..
neyse benm bu yazdıklarıma anlaşılan bazı arkadaşlar tepki gösteriyolar. sen düşüncende özgürsün tabiki. eşimi hala çok seviyorum diyorsun. o zaman yapılacak tek şey biraz beklemek ve zaman bırakmak..zamanla eski günlerini özleyeceğini ve asıl ailseinin annesi babası değil , sadece SENin oldugunu anlayacaktır
arkadaşım ne moral bozması. zaten kızın morali yerinde mi ki? başka kadın vardır derken acaba daha çok üzmüş olmuyor musunuz?
canim ailesi etkiliyordur konusmalarinla ve o da maalesef doldurusa geliyordur..bence bir süre üstüne düsme ve zaman ver ona.
bu arada senin ailen ne diyor son duruma?:26:
kimseye degmez uzme kendini diyor benim ailem.. sanki aglama uzulme dik dur diyorlar.. ona sakin gitme yalvarma ozaman hic degerini anlamaz kendini ezdirme diyorlar... sabret hersey olacagina varir diyorlar iste... birak o gelsin gelmessede uzulme sen daha gencsin biz senin arkandayiz boyle seyler iste... bende aramadim etmedim zaten ama onunda ariyacagini hic zannetmiorum malesefuyuyamiyorum resmen uyusamda saat basi uyanip telefonuma bakiorum bir haber varmi diye
Seni istemeyeni sende isteme....Simdi icin aciyo olabilir,ama zamanla düzelirsin.oda pisman olur döner
arkadaşların çoğu sizin durumunuza üzüldüğünden olsa gerek olaya objektif bakamamış ve yanlı bir cevap yazmıışlar benim fikrimce..
eşim hep bana şunu söyler ortada bir kavga varsa ne bir kişi haklıdır ne bir kişi haksızdır
her iki tarafında haklı olduğu haksız olduğu yerler vardır bunu kabullenmeyi ve hatalarını görmeyi bilmelisin der..
öncelikle yazacaklarımın yanlış anlaşılmasından ve istemeden de olsa kırmaktan korkuyorum ama amacım seninde bakış açını en azından genişletmek canım lütfen bana kızma
neyse gelelim benim bakış açıma
şimdi siz eşinize ulaşamadığınız için msn de soruyorsunuz görümcenize ama o size cevap yazmıyor
bir ikinci kez soruyorsunuz cevap yok..
burda verilmesi gereken tepki sizin yazdığınız msn mesajı değil!
cevap yoksa ben ikinci defa bile sormam
belki msn açık ama bakmıyor veya işte okudu ama cevap yazmak istemiyor belki sizi sevmiyor ve konuşmak istemiyor yani farketmez siz daha yakından tanıyorsunuz en azından 3 aydır üstelemeniz yanlış
ha üstelediniz mesajı yazış üslubunuz yanlış
çünkü o sizin kendi kardeşiniz değil ki.. arada biraz mesafeniz her zaman olur
ben eşimin küçük yeğenleriyle bile konuşmama çok dikkat ederim buna rağmen geçenlerde bir laf duydum hiç yapmadığım bir konuşma hakkında üstelik..
yani şunu unutmayın eşinizin ailesi hiçbir zaman sizin öz aileniz gibi olmayacak..
burada bu konudan muzdarip kaç arkadaş var
çok samimiydik çok seviyorduk şakama bozuldu kavga çıkardı diye
insan kendi arkadaşını bile affediyor sırası gelince 2 kat yabancıyken ama bu aileye sonradan girenlerle olmuyor yani biz gelinler her zaman gardını almış bir şekilde yaşamak zorundayız
her ne kadar samimi olsakta her zaman aklımda diyerek yaşamalıyız..
neyse devam siz tabi kinayeli sorunca bu görümce bozuntusu kendini fasulyeden sayıp olaya maydanoz oldu.. ayağını denk al..
bu lafı duyunca bile size dank etmediyse daha biz ne yapalım ki
demekki bu cadaloz zaten senin kuyunu kazıyormuş bak tehdit savuracak duruma gelmiş
ben bu lafı duyar duymaz asla bu insanla bir iletişimde bulunmazdım ha bulunsam bile yanımda bir üçüncü şahıs olmadan aslaa..
hele bir sizin çocuklarınız olsaydı o görürdü kim dış kapının mandalı..
annemler 9 kardeşler :) yengemin tam 8 görümcesi var valla kimse dayımın yuvasını yıkamaz 2 çocuklu bir aile oraya bakınca butun kızlar dış kapının dış mandalı kalıyor
bunu senin görümcen ancak evlenince anlar..
ve gelelim devamına eşin sana geldi bunu söyledi
açıklamanı yaparsın
seni çok merak ettim ulaşamadım
ona sordum 2 kez cevap yazmayınca evet fevri davrandım ama niye cevap vermiyorki ben elmiyim der lafı ben sokardım
istem,yorsa birdaha konuşmam ozaman kardeşinle der konuyu kapatırdım
eşime asıl tavrı ben yapardım
yatakta sırtınnı mı döndü bende 2 kez dönerdim evimden aşı eksik etmez sırrımı vermez ama aslada bir mesaj yazma gereksizliğinde bulunmazdım
ha gerçekten bu içime dert oldu konuşmazsam patlarmıyım
ozaman kaynanana oturmaya gittiğin bir gün
şaka yollu
canım niye öyle tepki verdin ki ben sana ne zaman kötü bişey yaptım diye herkesin ortasında hal hatır sorardım
bilmeden senin kalbini mi kırdım istemiyorsan birdaha sana birşey sormam ben snaa oysa değer veriyordum der lafı ağzına tıkardım
yapsın bakalım cadaloz ana babasının ve eşinin yanında cadalozluğunu eşinde görürdü senin üslubunu
mesaj yazmayı gerekisz buldum ne kadar bilişim çağında olsak bile
yüzyüze konuşmanın yerini hiçbirşey tutamaz..
buna rağmen sana tutupta sen haksızsın demiyorum böyle birşey mumkun değil
eşinde hatalı ama sende kabul et hatalısın canım.. seviyeni korumadığın mesajlaşmak gibi bir yöntemi görümcenle kullandığın için..
siz zonunla okul arkadaşı değilsiniz herzaman mümkünse konuşmayı ama 3. cü bir şahsın olduğu bir ortamda olmayı tercih edin...
ve yine bir hata daha
ben öldürüyorum kendimi diye onun ailesine mesaj atacağım hayatta yapmam
açar arar dobra dobra yüzlerine karşı yıktınız yuvamı sizinde kızınız var allahtan korkun derim kapatırım
bidahada aramam
o evden de beni hiçbir kuvvet çıkartamaz
orası senin kalendi..
sen kendini öldürceğini söyleyince e tabi dünya duydu sizin aile sırrınızı
daha siz barışamazsınız barışsanızda eskisi gibi olamazsınız gibi geldi..
Aynen katılıyorum.
kimseye degmez uzme kendini diyor benim ailem.. sanki aglama uzulme dik dur diyorlar.. ona sakin gitme yalvarma ozaman hic degerini anlamaz kendini ezdirme diyorlar... sabret hersey olacagina varir diyorlar iste... birak o gelsin gelmessede uzulme sen daha gencsin biz senin arkandayiz boyle seyler iste... bende aramadim etmedim zaten ama onunda ariyacagini hic zannetmiorum malesefuyuyamiyorum resmen uyusamda saat basi uyanip telefonuma bakiorum bir haber varmi diye
aynı şeyler geldi benimde aklıma konuyu ve cevapları tam okuyım öle yazayım derken sizler yazmışsınız yapanada yaptıranada yazıklar olsuntam bunu yazmayı planlıyordum..
çünkü hiçbir problem yok gibi demenize..
ve adam deliye dönmüş resmen..bağırıp çağırmalar..
görümce ve kayınvalidenizin rahat tavırları..
herkesin hemen herşeyi kabullenivermesi..:26:
Rabbim sen koru..umarım sandığımız gibi bir durum değildir..
kısa süreli sinirsel bir durumdur diye ümit etmekteyim..
çevremde bağırıp çağırıp sebepsiz yere ayrılanların birçoğundan bu vaka
çıkmıstı..:2: inşaallah siz de böyle bir durum yoktur..
bencede ondan adim gelene kadar bekle,seni sahiplensin yoksa yine seni ortada birakir degersiz gibi davranir daha cok firsat verme buna yine sen üzülcen yine ayni seyleri yada benzerini yasarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?