• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Aylık hamile iken uzun yola gidilir mi?

ben 4 aylıkken istanbuldan giresuna giresundan trabzona sümelaya çıktım hemen peşinden rizeye gittik tekrar giresuna döndük ordan kayseriye sonra istanbula tur yaptım biraz yorucu oldu ama çok şükür birşey olmadı bu bayram kıçımın üzerindeyim ama ağırlaştım çünkü:)

Niye gidilmesin canim ben 3 ayliktim ûc saat ucak yolculugu yaptim vede nerdeyse 12 saatim yollarda gecti birde 18 aylik bebegim vardi yanimda sorun olmaz

ben 2,5 ayımda yürüyerek Sümela Manastırı na çıktım. hatta tırmandım diyelim :KK48: şimdi şaşırıyorum.
bünyeye bağlı tamamen.

allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin, hayırlı uğurlu olsun. :anneadayı:
bunyeden daha cok ırade meselesı , benım bır arkadasım var aramızda bır hafta var o ıkı haftadır raporlu gorsenız hamıle degıl hasta sankı bu dogal bır surec tabıkı hormonal degısıklıklerden oturu bazı etkıler olacak ama olayı da abartmanın alemı yok, anneler stres yapmazsa sakın olursa bebeklerde saglıklı olr ınancındayım hem canı verende alanda Allah onlemını aldıktan sonra seyahatte yapılır, ev ısıde yapılır, ışe gelip çalışılırda kısacası hersey gunluk hayatta oldugu gıbı devam eder...
Sadece kanama ve dusuk rıskı varsa fazla hareket etmemek ve ıstırahat etmek gerekır. Bu durumda fızyolojık bır olay oldugundan tek caresı ılaclarınızı kullanıp yatıp dınlenmek ama onun dısında ben kendı adıma kendımı cok yormadan çalışabıldıgım kadar calısmayı, gezebıldıgım kadar gezmeyı, evımın ıslerını kendım yapmayı dusunuyorum.
Bu arada hepımız saglıkla kucagımıza alırız ınsallah yavrularımızı.. ;)

Back
X