- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
düşürme gibi bir şey sakın aklınızdan geçirmeyin, yani farketmedim dersiniz eşe dosta, sonuçta adet görüpte hamile olan çok insan var,farketmedin diyin geçin, o kadarda kafanıza takmayın
demeye bile gerek yok yatak odası mevzusu bu kime ne
aldırmaya eşim müsade etmez asla...ve isteyemediğimi eşime söyleyemem..o çok hevesli...
Zaten artik aldirman mumkun degilaldırmaya eşim müsade etmez asla...ve isteyemediğimi eşime söyleyemem..o çok hevesli...
düşürmene izin verir mi
bide çocuk nasıl düşürülüyo
Bizimle alay mı ediyorsun? Rabbim yardımcısı olsun o bebeğin.aldırmaya eşim müsade etmez asla...ve isteyemediğimi eşime söyleyemem..o çok hevesli...
Darwin ödülleri gibi işte, yüksek bir yerden atlamak, süpürge çöpü, bilmedik ilaçlar içmek vs. vs. vs. seç beğen al.
sen bu bebeği istemiyo musun hanım
askı varmış bide
Mantıksal olarak çocuktan vazgeçmek için geç olduğunu da fark edin o halde.İSTEMEMEK DEĞİL....DUYGUSAL OLARAK TABİKİ İSTİYORUM.MANTIK OLARAK BAKTIĞIMDA ERKEN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM SADECE....
İSTEMEMEK DEĞİL....DUYGUSAL OLARAK TABİKİ İSTİYORUM.MANTIK OLARAK BAKTIĞIMDA ERKEN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM SADECE....
tüylerim diken diken oldum ya
ne demek düşürsem mi_?
bir anlık zevkinden mahrum kalsaydın da yapmasaydın o zaman eşin istiyor diye...
milletin aklıyla mı çocuk yapacaktın 2 sene 3 sene. alalem ne der daha mühim tabii.
cidden bazen evlat sahibi olmak için çırpınanları ve sizin mantığınızdakileri görünce sinirim zıplıyor...
sevişirken iyiydi diyeceğim geliyor sadece!!!
İnsanlar o kadar yorumda bulunuyor neden sadece işinize gelen mesajlara cevap veriyorsunuz yapmayacaktım fakat tutamadım kendimi o kadar insan var bi bebeği olsun diye senelerce zulüm çeken bence sen anneliği hak etmiyorsun burayada gelmiş bebegimi düşürsem mi yazıyorsunuz bu nasıl mantık bu nasıl vicdan nerde kaldı insanlık? Yazık o bebeğe Allah onun yardımcısı olsun .(sizin değil)İSTEMEMEK DEĞİL....DUYGUSAL OLARAK TABİKİ İSTİYORUM.MANTIK OLARAK BAKTIĞIMDA ERKEN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM SADECE....
evliyiz...korunarakta zevk alıyorsun.bunun zevk alıp sevişmeyle ne alakası var..
evliyiz...korunarakta zevk alıyorsun.bunun zevk alıp sevişmeyle ne alakası var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?