- 11 Ağustos 2011
- 1.008
- 97
- 123
- 37
- Konu Sahibi melekannesi14
-
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. 1 seneden fazla çocugum olmadı. klomen ile hamile kaldım ve şuan 3 aylık hamileyim kısmetse kasımda doğum yapcam ve ilk hamişliğim eee diğer anne adayları hamişlik nasıl gidiyor? kasım anneleri toplanalım bi ya :))) ilk zamanlar karın kasık ağrım çok fazlaydı ama şimdi dahada hafifledi. bulantılar hala devam evde yemek pişmiyor bir takım yemeklerden tiksindim ah ah ne zaman geçcek bu durum birde varya cinsiyetini o kadar merak ediyorumki acaba öğrenen varmı dr. dediki 16 haftadan önce ne desem inanma dedii evet kızlar haddiii sohbeteee :)))
Mrb canm 12+0 olduk meleğimle bulantim çok fena hiç bişey yiyemiyorumbugün de belime bi ağrı girdi uyandigimdan beri gecmedi..anne olmak çok zorlu bi surecmis rabbim kolaylastirsin isteyen herkes e nasip etsin inşallah
canım ben 16+2 oldum bugün beklenen doğum tarihim kasım 6 çok şükür bende bulantı olmadı bende bel bacak ağrısı ve aradada kasık ağrısı oluyor 2 hafta önce gittim kontrole cinsiyetini öğrenemedim 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var bakalım bu sefer öğreniriz inşallah cinsiyetini :) bende durumlar böyle
mrb 12+3 kız desene peşpeşe doğum yapcaz hehehe bendede oluyor ama artık arada otobüslere felan bindiğimde görme içim dışım çıkıyor hamilelikten öncede arada belim teklerdi şimdi ise daha fazla oluyor sanırım hamilelikle alakalı ya kiloda almadımki belime ağırlık binsin orayıda anlamış değilim.ya varya millet anlatırdı şöle böle bulantı diye gerçekten insanın başına gelince anlıyormuş amin inşallah :)
:)) aynen ii oldu karsilastigimiz birbirimize destek oluruz..ben kilo almak yerine 5kilo verdimama belim cok fena..nerde oturuyorsun ankara ben
gerçekten iyi oldu tabii canım her zaman ooo naptın kuzum sen yaaa 5 kilomu kaç kiloydun? dr.a sordunmu ben söledim bulantım var diye dediki bulantı olması büyüyor demek dedi.metapamid verdi. istanbuldayım canım bende
55 dim 50 oldummetpamid kullaniyorum bende dr cok onemsemedi ama yemek yemek istiyorum
selam arkadaşlar
bizde geldikkkknasılsınız..
okudğum kadarıyla bulantı belası var sizlerde..
ben çok şükür rahatım halsizlik dışında sıkıntım yok..
haziranın onunda gidicez dr.ikili test yapılcak ..
selam arkadaşlar
bizde geldikkkknasılsınız..
okudğum kadarıyla bulantı belası var sizlerde..
ben çok şükür rahatım halsizlik dışında sıkıntım yok..
haziranın onunda gidicez dr.ikili test yapılcak ..
selam volimcim arada hoşgeldin bizlerde eh işte dediğin gibi halsizlık sürekli uyku halide var sen nerden ilk çocukmu benim giib :):):)
benim evdeyken bulantı pek olmuyr da otobüse felan bindiğimde yada deterjan yemek parfüm kokuları bni mahvediyooo. onun dışında evdeyken tek tük banada dr.5i gbi gel dedi ee zaten az bir zaman kaldı :))) sanırım 2li test yapcak
hoşbulduk canım
istanbul ,evet ilk bebişimiz olcak ..rabbim hepimizin bebişlerini vaktinde ve sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
hımmm çok kullanmamaya çalış dicem ama bazen olmuyo mecburiyet .temizlik vs.
evet ama sabırsızlanıyorum endişeliyim aca ba iyimdir,herşey yolundamıdır.zaman çabucak geçsede görsek bebişlerimizi
inş test sonuçlarımız hayırlı çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?