3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

melekannesi14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
1.008
97
123
37
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. 1 seneden fazla çocugum olmadı. klomen ile hamile kaldım ve şuan 3 aylık hamileyim kısmetse kasımda doğum yapcam ve ilk hamişliğim eee diğer anne adayları hamişlik nasıl gidiyor? kasım anneleri toplanalım bi ya :))) ilk zamanlar karın kasık ağrım çok fazlaydı ama şimdi dahada hafifledi. bulantılar hala devam evde yemek pişmiyor bir takım yemeklerden tiksindim ah ah ne zaman geçcek bu durum birde varya cinsiyetini o kadar merak ediyorumki acaba öğrenen varmı dr. dediki 16 haftadan önce ne desem inanma dedii evet kızlar haddiii sohbeteee :)))

Mrb canm 12+0 olduk meleğimle bulantim çok fena hiç bişey yiyemiyorum bugün de belime bi ağrı girdi uyandigimdan beri gecmedi..anne olmak çok zorlu bi surecmis rabbim kolaylastirsin isteyen herkes e nasip etsin inşallah

canım ben 16+2 oldum bugün beklenen doğum tarihim kasım 6 çok şükür bende bulantı olmadı bende bel bacak ağrısı ve aradada kasık ağrısı oluyor 2 hafta önce gittim kontrole cinsiyetini öğrenemedim 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var bakalım bu sefer öğreniriz inşallah cinsiyetini :) bende durumlar böyle

Mrb canm 12+0 olduk meleğimle bulantim çok fena hiç bişey yiyemiyorum bugün de belime bi ağrı girdi uyandigimdan beri gecmedi..anne olmak çok zorlu bi surecmis rabbim kolaylastirsin isteyen herkes e nasip etsin inşallah

mrb 12+3 kız desene peşpeşe doğum yapcaz hehehe bendede oluyor ama artık arada otobüslere felan bindiğimde görme içim dışım çıkıyor hamilelikten öncede arada belim teklerdi şimdi ise daha fazla oluyor sanırım hamilelikle alakalı ya kiloda almadımki belime ağırlık binsin orayıda anlamış değilim.ya varya millet anlatırdı şöle böle bulantı diye gerçekten insanın başına gelince anlıyormuş amin inşallah :)

bende o haftalara gelmek istiyorum yaaa :):):) benimde beklenen tarih 22 kasım kız insandada bulantı olmayınca mesele hamile olduğumu öğrendiğim 1. ayda hiç bulantı olmadı diyorum ay acaba iyimi tepki yok belirti yok derken bulantılar geldi :):) kız kendini göstermiyorsa kız diyorlar seninde ilk çocukmu?

:)) aynen ii oldu karsilastigimiz birbirimize destek oluruz..ben kilo almak yerine 5kilo verdim ama belim cok fena..nerde oturuyorsun ankara ben

:)) aynen ii oldu karsilastigimiz birbirimize destek oluruz..ben kilo almak yerine 5kilo verdim ama belim cok fena..nerde oturuyorsun ankara ben

gerçekten iyi oldu tabii canım her zaman ooo naptın kuzum sen yaaa 5 kilomu kaç kiloydun? dr.a sordunmu ben söledim bulantım var diye dediki bulantı olması büyüyor demek dedi.metapamid verdi. istanbuldayım canım bende

55 dim 50 oldum metpamid kullaniyorum bende dr cok onemsemedi ama yemek yemek istiyorum

selam arkadaşlar
bizde geldikkkk nasılsınız..
okudğum kadarıyla bulantı belası var sizlerde..
ben çok şükür rahatım halsizlik dışında sıkıntım yok..
haziranın onunda gidicez dr.ikili test yapılcak ..

55 dim 50 oldum metpamid kullaniyorum bende dr cok onemsemedi ama yemek yemek istiyorum

bilmiyorumda ne bilim birden bu kadar kilo vermek tuhaf geldi.hatta dr. kağan kocatepe var nette videolarında dinledim başka bir yönteme başvuruluyormuş ama nasıldır bilmem.hani biz yiyelimki onlarada yarasın dimi sen yine dr.na özellikle sor bi.

benim evdeyken bulantı pek olmuyr da otobüse felan bindiğimde yada deterjan yemek parfüm kokuları bni mahvediyooo. onun dışında evdeyken tek tük banada dr.5i gbi gel dedi ee zaten az bir zaman kaldı :))) sanırım 2li test yapcak

selam volimcim arada hoşgeldin bizlerde eh işte dediğin gibi halsizlık sürekli uyku halide var sen nerden ilk çocukmu benim giib :):):)

hımmm çok kullanmamaya çalış dicem ama bazen olmuyo mecburiyet .temizlik vs.
evet ama sabırsızlanıyorum endişeliyim aca ba iyimdir,herşey yolundamıdır.zaman çabucak geçsede görsek bebişlerimizi
inş test sonuçlarımız hayırlı çıkar

Gunaydinlarrrr bende varim burda insallah bende kasim annesi olacagim. Ankaradayim ve ilk bebisim olucak insallah. Benimde tahmini dogum tarihimiz 6 kasim. Bugun itibari ile 17 hafta olduk. Ayrica cinsiyetimizide ogrendik. ERKEK nufusuna katkida bulunuyorum
Bu arada benimde hic midem bulantim olmadi cok sukur ama buna ragmen 5 kilo verdim. Gerci bu haftaki kontrollerde ben verirken oglusum kilo almis bunada sevindim.

Son düzenleme:
kızlar ordamısınız bişi sorcam size yaa sizde öyle oluyormu acaba merak ettim. dr. a ilk gittiğimde 02/04/2014 tü ve bana bebeğimin 4 hafta 2 günlük dedi.sonra dr. içime sinmedi arkadaşımın tavsiyesi ile başka dr.a gittim 5/04/2014 dü. dr. çocuğu 4 hafta 5 günlük hesapladı sonra 16/04/2014 te gittim 6+2 günlük dedi hesaplarıma göre 2 gün oynadı.23/04/2014 te gittim 7+2 dediler şimdi20/05/2014 te gittim bebek 11+1 olması lazımken 10+3 die ölçtüm dedi 4-5 gün oynuyor nerdeyse hani bebekmi geç gelişiyor yoksa benmi yanlış hesaplıyorum anlamadım yardımcı olurmusunuz tarihleri verdim birde siz hesaplayın isterseniz.hatta telefona hamilelik takvimi indirdim ben yanlış hesaplasam odamı yanlış hesaplıyor zaten birdahaki muayanemde sorcam farklı bişi çıkarırsa.

Benim gittigim doktor 3-4 gunluk oynamalar cok onemli degil demisti. Ultrason goruntusundeki haftalar degisiklik gosterebilir bence bununla canini sıkma.

hoşbulduk canım
istanbul ,evet ilk bebişimiz olcak ..rabbim hepimizin bebişlerini vaktinde ve sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

bende istanbul neresinden ay inşallah yaa bir an önce sağlıkla sıhhatle gelsinler :) aklında varmı ay kız olsun erkek olsun yada içine ne doğuyor ? veya rüya gördünmü hiç ?

ah ah napalım canım yaa ayy varya o kaygı bendede var dr.a gidiyorum kapısında beklerken 9uz doğuruyorum diyorum inşallah iyidir.hani tekmeleme felan olsa bir belirti verse hee için rahat olur ee bir tepkide olmayınca insan endişeleniyor yalan değil hani. hepatit rubella toksoplazma hemogram idrar vs.tahlilleri yaaptrdnmı? ay inş. hayırlı çıkar sonuçlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…