3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

Canim adim gul degil ama sen oyle demek istersen diyebilirsin hic onemli degil. İkili testi ben 12. Haftamda uclu taramayica 16+3 de yaptirdim. İkili sukurler olsun iyiydi uclunun sonucunu haftaya alicam. İnsallah ondada bisey cikmicak.

Daha bugun bi cilt doktoru kakao yagi ve badem yagini onerdi. Bende kendime bunlari iceren bi nemlendirici aldim onu kullaniyorum. Bazi ciltler sen ne yaparsan yap catlicaksa yine catliyor. Hergun duzenli surmek lazim. Bende daha olmadi umarim ilerleyen zamanlardada olmaz.

Canim adim gul degil ama sen oyle demek istersen diyebilirsin hic onemli degil. İkili testi ben 12. Haftamda uclu taramayica 16+3 de yaptirdim. İkili sukurler olsun iyiydi uclunun sonucunu haftaya alicam. İnsallah ondada bisey cikmicak.

canım matmazelin altında gül yazınca aklımda o kalmış onu yazdım :)) 2li zeka içindi dimi? peki 3 lü bir yerde duydum 4lü de vardı galiba? ohh şükür iyi çıksında

merhaba canım hoşgeldiniz aa görüyorum bebüşün 17 haftalıkmış cinsiyet ne acaba ilk çocukmu? artı nerdensin :):):)

hoşbulduk oğluşum olacak inş.erken öğrendik bakalım değişmezse ilk olacak allahın izni
ile istanbuldayım ben.

canım matmazelin altında gül yazınca aklımda o kalmış onu yazdım :)) 2li zeka içindi dimi? peki 3 lü bir yerde duydum 4lü de vardı galiba? ohh şükür iyi çıksında

Hic onemli degil sen nasil istersen oyle hitap et ikili ve uclude ayni seylere bakiliyor aslinda tek fark ikili testin eger down sendromu gibi bi durum varsa bunu daha erken haftalarda soylemesi. Benim doktorum ikili temiz cikinca uclu cok sart degil dedi ama zaten kan vericektim oda bakilsin istedim. Ama artik 4luyu yaptirmam heralde.

benim annem 3 doğum yaptı görsen karnını bildiğin örgü şiş kalınlığında karında bacaklarda çatlaklar var.boyum 1.70 64 kiloyum hani çokta kilolu değilim.sadece hafif göbüşüm çıktı oda biizimki kendini erken gösterdi diyorum :):) yada kabızlık sıkıntım var oda şişlik yapıyordur diyorum. dr. ilaç verdi oda şerrbet gibi tatlıdan tiksindim sadece dondurma yiyebiliyorum o verdiği ilacıda içemiyorum 9 ay galiba böyle idare etcez :):)): birazda genetik galiba bu işler diye düşünüyorum 2 arkadaşım var hiç bir krem kullanmadılar çatlamadılar anneleride öyleymiş ama..

kimleriiiii görüyorum şekerimmmm :)
biraz önce çok şiddetli karnıma ve boşluğuma ağrı girdi ,çok korktum yaaa bebişim iyidir dimi:18::18::18::18:

O kasilmalar ve agrilar oluyor merak etme. Bende yatarken oksurursem resmen kramp giriyor. Merak etme o cok iyi eminim keyfide yerinde

kimleriiiii görüyorum şekerimmmm :)
biraz önce çok şiddetli karnıma ve boşluğuma ağrı girdi ,çok korktum yaaa bebişim iyidir dimi:18::18::18::18:

anamm canım sende mi burdaydınn.
merak etme canım bende ne ağrılar oluyor
geçmicek şekilde olursa kork da öle gelen giden
ağrılar olabiliyor gülerken hapşırıken falan rahat ol.

kız kime sorsam erkek diyor :))) kaçıncı haftada öğrendin acaba? istanbulun neresinden

ben erken öğrendim a hiç öğrenmek istemezdim ama kv ler sağolsun
doktorun başının etini yediler bak die belkide değişir.ben ümraniye den
canımmm

Eger ic karnin darsa bebis daha hizli cikiyor. Bazi insanlar bu konuda sansli bakalim biz nasil olucaz. Simdilik catlamadim ama garantiside yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…