- Konu Sahibi melekannesi14
-
arkadaşlar öyle diyor ve gördükleride doğru çıkmış :):) sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlarda en önemlisi bu.ya ne bilim gül bir öyle bir böyle insanda şaşırıyor.gerçi en son gttiğimde büyümüş bu sağlıklı gayet dedi.. inşallah tahlillerde iyi çıkar 2liyi ne zaman yaptılar 3lüyü hangi hafta istiyorlar bol bol Allaha dua et Allahın izniyle inşallah bir şey olmaz bu arada cinsyeti kaçıncı hafta öğrendin erkekler kendini erken gösterirmiş :)))
birde buraya gelelim dedik ve biz geldikk herkese slmm
kızlar çatlaklar oluşmaya başladımı sizde? bende çıkmaya başladı ya birde 3 aylıkta böyleyse 9. ayımda düşünemiyorum ciddenn kendimi(( dr.la konuştum hemen badem yağı dedi. bol bol sür ddi. sakın dışarıda pahalı kremlere para verme dedi. birde bunun dışında bebe yağı ve kakao yağı sürüyorum sizler çatlaklar için birşeyler yapıyormusunuz?
Canim adim gul degil ama sen oyle demek istersen diyebilirsin hic onemli degil. İkili testi ben 12. Haftamda uclu taramayica 16+3 de yaptirdim. İkili sukurler olsun iyiydi uclunun sonucunu haftaya alicam. İnsallah ondada bisey cikmicak.
birde buraya gelelim dedik ve biz geldikk herkese slmm
merhaba canım hoşgeldiniz aa görüyorum bebüşün 17 haftalıkmış cinsiyet ne acaba ilk çocukmu? artı nerdensin :):):)
Hosgeldiniz... Haftalarimiz ayni gorunuyor. Ne guzel takip ederiz birbirimizi. Cinsiyeti ogrenebildini mi?
3. ayı atlattıktan sora düşük ihtimali %1 diyorlar evet ya tekmelesinlerhamilelikte canım çok normalmiş iltihap olması bendede var günde 2lt.den fazla su içiyorum bol bol su içmek lazım ödem oolmuşmasını ve şişmeyide önlüyor kilo durumları ne alemde :):)):
bende anadolu yakasında pendikte oturuyorum erkek senesi olduğu için herkes erkek diyor Allah gönlümüze göre verir inşşallah :)))
hep rüyamda kız görüyorum bakalım bende tutacakmı ? sen ne hiissediyorsun?[/QUOTE
ufak tefek sorunlar çok önemli değilde suyla da pek aram yok ama yinede 2 lt içmeye çalışıyorum zorlada olsa ..
65 kilo ile hamile kaldım 1 sene bebiş olmadı bizim eşim ameliyat vs.oldu zor günlerdi sonra ben 8 kilo verme kararı aldım veremedende bebiş geldi çok şükürbiraz kilolu hamiş kaldım iştah yerinde eşim diyoki sen böyle gidersen kapıdan geçemicen
şuanda 67 falanımdır..
kimi duysam erkek ,banada erkek gibi geliyor :) bakalım sabırsızlıkla bekliyorum
az önce karnıma ve boşluğuma çok kötü ağrı girdi bir süre devam etti nefes alamadım ,çok korktum yaaumarım bebişim iyidir
canım matmazelin altında gül yazınca aklımda o kalmış onu yazdım :)) 2li zeka içindi dimi? peki 3 lü bir yerde duydum 4lü de vardı galiba? ohh şükür iyi çıksında
hoşbulkduk.oğluşum olacak inş.senin canım
hoşbulkduk.oğluşum olacak inş.senin canım
Daha bugun bi cilt doktoru kakao yagi ve badem yagini onerdi. Bende kendime bunlari iceren bi nemlendirici aldim onu kullaniyorum. Bazi ciltler sen ne yaparsan yap catlicaksa yine catliyor. Hergun duzenli surmek lazim. Bende daha olmadi umarim ilerleyen zamanlardada olmaz.
kimleriiiii görüyorum şekerimmmm :)
biraz önce çok şiddetli karnıma ve boşluğuma ağrı girdi ,çok korktum yaaa bebişim iyidir dimi:18::18::18::18:
kimleriiiii görüyorum şekerimmmm :)
biraz önce çok şiddetli karnıma ve boşluğuma ağrı girdi ,çok korktum yaaa bebişim iyidir dimi:18::18::18::18:
hoşbulduk oğluşum olacak inş.erken öğrendik bakalım değişmezse ilk olacak allahın izni
ile istanbuldayım ben.
Bi oglusta benden geliyorerkeklere cslisiyoruz valla....
kız kime sorsam erkek diyor :))) kaçıncı haftada öğrendin acaba? istanbulun neresinden
Eger ic karnin darsa bebis daha hizli cikiyor. Bazi insanlar bu konuda sansli bakalim biz nasil olucaz. Simdilik catlamadim ama garantiside yok.benim annem 3 doğum yaptı görsen karnını bildiğin örgü şiş kalınlığında karında bacaklarda çatlaklar var.boyum 1.70 64 kiloyum hani çokta kilolu değilim.sadece hafif göbüşüm çıktı oda biizimki kendini erken gösterdi diyorum :):) yada kabızlık sıkıntım var oda şişlik yapıyordur diyorum. dr. ilaç verdi oda şerrbet gibi tatlıdan tiksindim sadece dondurma yiyebiliyorum o verdiği ilacıda içemiyorum 9 ay galiba böyle idare etcez :):)): birazda genetik galiba bu işler diye düşünüyorum 2 arkadaşım var hiç bir krem kullanmadılar çatlamadılar anneleride öyleymiş ama..
bende anadolu yakasında pendikte oturuyorum erkek senesi olduğu için herkes erkek diyor Allah gönlümüze göre verir inşşallah :)))
hep rüyamda kız görüyorum bakalım bende tutacakmı ? sen ne hiissediyorsun?[/QUOTE
ufak tefek sorunlar çok önemli değilde suyla da pek aram yok ama yinede 2 lt içmeye çalışıyorum zorlada olsa ..
65 kilo ile hamile kaldım 1 sene bebiş olmadı bizim eşim ameliyat vs.oldu zor günlerdi sonra ben 8 kilo verme kararı aldım veremedende bebiş geldi çok şükürbiraz kilolu hamiş kaldım iştah yerinde eşim diyoki sen böyle gidersen kapıdan geçemicen
şuanda 67 falanımdır..
kimi duysam erkek ,banada erkek gibi geliyor :) bakalım sabırsızlıkla bekliyorum
az önce karnıma ve boşluğuma çok kötü ağrı girdi bir süre devam etti nefes alamadım ,çok korktum yaaumarım bebişim iyidir
dr. kesin 2lt iç dedi hamilelikten sora sürekli su içme ihtiyacı duyuyorum 1 haftada 19lt. damacana bitiyor yaa o denliaa bizimde 1 sene çocuk olmadı dr. bna dediki ilk zamaanlar hiç bişiyin yok 2 sene korunduk 1 sene olmaması normal dedi sora hormon tembellği çıktı birde regl düzensizliği vardı progestan verdi sora klomen verdi martta hamiş kalmışım birde eşimdede sıkıntılar çıktı ama rabbime hep dua ettim. kız varya senle aynıyız bende yaz gelio die kilo vercem dedim ahanda hamiş kaldımmmm aman neysem sağlıklı gelsinlerde inşallah sora veririz :):)): aaa kasıkta ağrı bendede oluyor karnımda hatta nefes alırken bazen bişii batıyor yok canım korkma dr. sordum normal dedi heee çok ağrı felan olursa parol iç dedi.
ben erken öğrendim a hiç öğrenmek istemezdim ama kv ler sağolsun
doktorun başının etini yediler bak die belkide değişir.ben ümraniye den
canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?