3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim


günaydın gülcüm hoşgeldin aramıza :)))kız kasım 22 verdi dr. ama arkadaşlar derki senin doğum aralıkta olur diyorlar ayyy maşallah yaa benimkinede herkes erkek diyor bu sene erkek senesiymiş aman ilk çocuk olacağı için bende pek önemsemiyorum çünki 2. de düşünüyorum ilerde :))) hadi ya bulantı olmayınca insanın aklına heh iştahı iyi açılır paso yer kilo alır geldi ama sende ters tepmiş gül sana bişi sorcam diyorlarki hamileyken gördüğün cinsyet doğrudur o olur derler sen gördünmü bir rüya ay merak ettim herkese soruyorum ay maşallah ya alsın kilo çıksın göbüşlerimiz :):):))
 
Benim gittigim doktor 3-4 gunluk oynamalar cok onemli degil demisti. Ultrason goruntusundeki haftalar degisiklik gosterebilir bence bununla canini sıkma.

ay ne bilim dedim 2 gün neyse nede dedim ama 4 günlük bir fark ölçünce o an kadınada sormak aklıma gelmedi. diyorum bebek geç gelişiyor galiba ne bilim insanda kafa takmıyor değil hani.diyorum hani ben eksik hesaplıyorum telefondaki programdamı yanlış hesaplıyor ama bidaha farklı derse sorcam kesin.
 


Genellikle ruyamdada hep erkek bebek goruyodum ama bunun bi etkisi varmidir bilmiyorum bebek gelisme asamasinda oldugundan oluyomus boyle farklar. Bi sorun olsa soylerler zaten diye dusunuyorum. Biz bu hafta 3lu tarama icin kan idrar verdik umarim hersey guzel cikar
 

aynen bide bende hiç bişey yok valla devamlı dua ediyorum ne olur sıkıca tutun iyi ol diye,haziranın onu gelse ikili testimizde temiz çıksa rahatlıcam inş..
aynen o günlerde gelcek tekmelicek sıpalar
valla sarılık yapıldı 3 sayfa test yapıldı mutlaka içinde vardır
şeker biraz yüksekti ,sonra tekrar yaptırdım normal çıktı gece dondurma yedim sabah kan verdim sanırım ondan dı
idarar da biraz iltihap vardı bol su iç ilaç vermek istemiyorum dedi
 

2014 kasım anneler sayfamıza bekleriz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=688237&page=1519
 
bende istanbul neresinden ay inşallah yaa bir an önce sağlıkla sıhhatle gelsinler :) aklında varmı ay kız olsun erkek olsun yada içine ne doğuyor ? veya rüya gördünmü hiç ?

avrupa yakasında,bahçelievler tarafındayım canım ..
aminnnnnnnnnnnnnnnn inş
valla ben dahil herkez erkek diyor bakalım ne olcak sağlıklı olsunda ,
babamız kız hastası :) herkez erkek diyosa o kızdır diyo garibim bi umut
sonrada sağlıklı olsun yeter diyor..henüz rüyamda görmedim :)sen ne hissediyorsun?
 

benim bi gidişimde 4 gün geride çıkmışlardı..
15 gün sonraki gidişimde de 6 gün önde çıktılar böyle şeylere kafanı takma..
usg cihazı boyunu ölçüyor boyuna göre kendisi hafta belirliyor...
çok önemli değil bence..
sen sata göre takip et 20. haftadan sonra sata uyumlu halde gidiyolarmış..
 
Kendi adima ben o sayfaya cok kirginim. O topikte birlik ve beraberlik bence malesef yok. İlk sevincimi orda paylasmistim ama artik bakmiyorum bile...

Allah Allah biz her şeyimizi paylaşıyoruz aslında ben sevdim sayfayı...
istersen bir daha göz at..
 

canım bizim doğum tarihimiz aynı görünüyor benimkinin cinsiyeti henüz belli değil 2 hafta sonraki kontrolde öğrencez inşallah bende hiç kilo almadım hamile kaldığım kilodayım :)
 

evet canım ilk bebeğim olacak inşallah :) canım hamilelik belirtileri yaşamak tabiki güzel ama bulantı gibi herkesin başından savmak istediği bi beliritiyi yaşamadığım için hiç endişelenmedim hatta her aklıma geldiğinde şükrediyorum :) çok şükür hamileliğim keyifli geçiyor ne canım isterse yiyebiliyorum Allah herkese böyle hamilelik nasip etsin. 2 hafta önceki ultrasonda görünmeyince bende kız olma ihtimalini düşünmeye başladım ama inşallah bu merakımızı 2 hafta sonra yenicez gösterirse kuzum
 

arkadaşlar öyle diyor ve gördükleride doğru çıkmış :):) sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlarda en önemlisi bu.ya ne bilim gül bir öyle bir böyle insanda şaşırıyor.gerçi en son gttiğimde büyümüş bu sağlıklı gayet dedi.. inşallah tahlillerde iyi çıkar 2liyi ne zaman yaptılar 3lüyü hangi hafta istiyorlar bol bol Allaha dua et Allahın izniyle inşallah bir şey olmaz bu arada cinsyeti kaçıncı hafta öğrendin erkekler kendini erken gösterirmiş :)))
 

evet varya bu konuda ne kadar şükretsen az :)) kız poponu kaşı nazar değcek keyifli güzel geçmesi güzel bişi tabi.. sen rüya gördünmü hiç bebekle ilgili :))) ay 5 aya kadar göremeyen var inşallah biz böyle birşeyle karşılaşmayız bişiler almak için sabırsızlanıyorum :):):)
 

3. ayı atlattıktan sora düşük ihtimali %1 diyorlar evet ya tekmelesinler hamilelikte canım çok normalmiş iltihap olması bendede var günde 2lt.den fazla su içiyorum bol bol su içmek lazım ödem oolmuşmasını ve şişmeyide önlüyor kilo durumları ne alemde :):)):
 

bende anadolu yakasında pendikte oturuyorum erkek senesi olduğu için herkes erkek diyor Allah gönlümüze göre verir inşşallah :)))
hep rüyamda kız görüyorum bakalım bende tutacakmı ? sen ne hiissediyorsun?
 
 
Allah Allah biz her şeyimizi paylaşıyoruz aslında ben sevdim sayfayı...
istersen bir daha göz at..

Soyle soylem ikili test sonucumu yazdim kimseden ses cikmadi, oglum olucak dedim bir kisi haric kimse hayirli olsun bile demedi sıkıntılarim oldu tehlike atlattik dedim bi gecmis olsun demek zor geldi. Sonucta tabiki kimse kimseye bisey yazmak yada soylemek zorunda degil ama yok sayilmak hayalet gibi kendi kendine oyke cvp gelsin diye beklemek cok zoruna gidiyor insanin.
 
canım bizim doğum tarihimiz aynı görünüyor benimkinin cinsiyeti henüz belli değil 2 hafta sonraki kontrolde öğrencez inşallah bende hiç kilo almadım hamile kaldığım kilodayım :)

Evet bizim dogum tarihlerimiz ayni duruyor. Sat benim 30 ocak. Bende 16. Haftamda ogrendim oglusumu doktor gostersin diye baya bi ugrasti sonunda inatci oglum actida ogrendik muhtemelen sende bidahakine kesin ogrenirsin.
 
kızlar çatlaklar oluşmaya başladımı sizde? bende çıkmaya başladı ya birde 3 aylıkta böyleyse 9. ayımda düşünemiyorum ciddenn kendimi (( dr.la konuştum hemen badem yağı dedi. bol bol sür ddi. sakın dışarıda pahalı kremlere para verme dedi. birde bunun dışında bebe yağı ve kakao yağı sürüyorum sizler çatlaklar için birşeyler yapıyormusunuz?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…