- 11 Ağustos 2011
- 1.008
- 97
- 123
- 37
- Konu Sahibi melekannesi14
-
Gunaydinlarrrr bende varim burdainsallah bende kasim annesi olacagim. Ankaradayim ve ilk bebisim olucak insallah. Benimde tahmini dogum tarihimiz 6 kasim. Bugun itibari ile 17 hafta olduk. Ayrica cinsiyetimizide ogrendik. ERKEK nufusuna katkida bulunuyorum
Bu arada benimde hic midem bulantim olmadi cok sukur ama buna ragmen 5 kilo verdim. Gerci bu haftaki kontrollerde ben verirken oglusum kilo almis bunada sevindim.
Benim gittigim doktor 3-4 gunluk oynamalar cok onemli degil demisti. Ultrason goruntusundeki haftalar degisiklik gosterebilir bence bununla canini sıkma.
günaydın gülcüm hoşgeldin aramıza :)))kız kasım 22 verdi dr. ama arkadaşlar derki senin doğum aralıkta olur diyorlarayyy maşallah yaa benimkinede herkes erkek diyor bu sene erkek senesiymiş aman ilk çocuk olacağı için bende pek önemsemiyorum çünki 2. de düşünüyorum ilerde :))) hadi ya bulantı olmayınca insanın aklına heh iştahı iyi açılır paso yer kilo alır geldi ama sende ters tepmiş gül sana bişi sorcam diyorlarki hamileyken gördüğün cinsyet doğrudur o olur derler sen gördünmü bir rüya ay merak ettim herkese soruyorum ay maşallah ya alsın kilo çıksın göbüşlerimiz :):):))
ay ne bilim dedim 2 gün neyse nede dedim ama 4 günlük bir fark ölçünce o an kadınada sormak aklıma gelmedi. diyorum bebek geç gelişiyor galiba ne bilim insanda kafa takmıyor değil hani.diyorum hani ben eksik hesaplıyorum telefondaki programdamı yanlış hesaplıyor ama bidaha farklı derse sorcam kesin.
ah ah napalım canım yaa ayy varya o kaygı bendede var dr.a gidiyorum kapısında beklerken 9uz doğuruyorum diyorum inşallah iyidir.hani tekmeleme felan olsa bir belirti verse hee için rahat olur ee bir tepkide olmayınca insan endişeleniyor yalan değil hani. hepatit rubella toksoplazma hemogram idrar vs.tahlilleri yaaptrdnmı? ay inş. hayırlı çıkar sonuçlarımız
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. 1 seneden fazla çocugum olmadı. klomen ile hamile kaldım ve şuan 3 aylık hamileyim kısmetse kasımda doğum yapcam ve ilk hamişliğim eee diğer anne adayları hamişlik nasıl gidiyor? kasım anneleri toplanalım bi ya :))) ilk zamanlar karın kasık ağrım çok fazlaydı ama şimdi dahada hafifledi. bulantılar hala devam evde yemek pişmiyor bir takım yemeklerden tiksindim ah ah ne zaman geçcek bu durum birde varya cinsiyetini o kadar merak ediyorumki acaba öğrenen varmı dr. dediki 16 haftadan önce ne desem inanma dedii evet kızlar haddiii sohbeteee :)))
bende istanbul neresinden ay inşallah yaa bir an önce sağlıkla sıhhatle gelsinler :) aklında varmı ay kız olsun erkek olsun yada içine ne doğuyor ? veya rüya gördünmü hiç ?
ay ne bilim dedim 2 gün neyse nede dedim ama 4 günlük bir fark ölçünce o an kadınada sormak aklıma gelmedi. diyorum bebek geç gelişiyor galiba ne bilim insanda kafa takmıyor değil hani.diyorum hani ben eksik hesaplıyorum telefondaki programdamı yanlış hesaplıyor ama bidaha farklı derse sorcam kesin.
2014 kasım anneler sayfamıza bekleriz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=688237&page=1519
Kendi adima ben o sayfaya cok kirginim. O topikte birlik ve beraberlik bence malesef yok. İlk sevincimi orda paylasmistim ama artik bakmiyorum bile...
Gunaydinlarrrr bende varim burdainsallah bende kasim annesi olacagim. Ankaradayim ve ilk bebisim olucak insallah. Benimde tahmini dogum tarihimiz 6 kasim. Bugun itibari ile 17 hafta olduk. Ayrica cinsiyetimizide ogrendik. ERKEK nufusuna katkida bulunuyorum
Bu arada benimde hic midem bulantim olmadi cok sukur ama buna ragmen 5 kilo verdim. Gerci bu haftaki kontrollerde ben verirken oglusum kilo almis bunada sevindim.
bende o haftalara gelmek istiyorum yaaa :):):) benimde beklenen tarih 22 kasım kız insandada bulantı olmayınca mesele hamile olduğumu öğrendiğim 1. ayda hiç bulantı olmadı diyorum ay acaba iyimi tepki yok belirti yok derken bulantılar geldi :):) kız kendini göstermiyorsa kız diyorlar seninde ilk çocukmu?
Genellikle ruyamdada hep erkek bebek goruyodum ama bunun bi etkisi varmidir bilmiyorumbebek gelisme asamasinda oldugundan oluyomus boyle farklar. Bi sorun olsa soylerler zaten diye dusunuyorum. Biz bu hafta 3lu tarama icin kan idrar verdik umarim hersey guzel cikar
evet canım ilk bebeğim olacak inşallah :) canım hamilelik belirtileri yaşamak tabiki güzel ama bulantı gibi herkesin başından savmak istediği bi beliritiyi yaşamadığım için hiç endişelenmedim hatta her aklıma geldiğinde şükrediyorum :) çok şükür hamileliğim keyifli geçiyor ne canım isterse yiyebiliyorum Allah herkese böyle hamilelik nasip etsin. 2 hafta önceki ultrasonda görünmeyince bende kız olma ihtimalini düşünmeye başladım ama inşallah bu merakımızı 2 hafta sonra yenicez gösterirse kuzum
aynen bide bende hiç bişey yok valla devamlı dua ediyorum ne olur sıkıca tutun iyi ol diye,haziranın onu gelse ikili testimizde temiz çıksa rahatlıcam inş..
aynen o günlerde gelcek tekmelicek sıpalar
valla sarılık yapıldı 3 sayfa test yapıldı mutlaka içinde vardır
şeker biraz yüksekti ,sonra tekrar yaptırdım normal çıktı gece dondurma yedim sabah kan verdim sanırım ondan dı
idarar da biraz iltihap vardı bol su iç ilaç vermek istemiyorum dedi
avrupa yakasında,bahçelievler tarafındayım canım ..
aminnnnnnnnnnnnnnnn inş
valla ben dahil herkez erkek diyor bakalım ne olcak sağlıklı olsunda ,
babamız kız hastası :) herkez erkek diyosa o kızdır diyo garibim bi umut
sonrada sağlıklı olsun yeter diyor..henüz rüyamda görmedim :)sen ne hissediyorsun?
benim bi gidişimde 4 gün geride çıkmışlardı..
15 gün sonraki gidişimde de 6 gün önde çıktılar böyle şeylere kafanı takma..
usg cihazı boyunu ölçüyor boyuna göre kendisi hafta belirliyor...
çok önemli değil bence..
sen sata göre takip et 20. haftadan sonra sata uyumlu halde gidiyolarmış..[/QUOTi
diyorum galiba bbu sorunu bi tek ben yaşıyorum yaa( sat dediğin ne oluyor acaba ultrason kenarında bir sürü şeyler yazıyor ordan mı takip diyorsun?
Allah Allah biz her şeyimizi paylaşıyoruz aslında ben sevdim sayfayı...
istersen bir daha göz at..
canım bizim doğum tarihimiz aynı görünüyor benimkinin cinsiyeti henüz belli değil 2 hafta sonraki kontrolde öğrencez inşallah bende hiç kilo almadım hamile kaldığım kilodayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?