Selam kızlar. 3 aylık bir ilişkim oldu. baştan şöyle karar verdik. birbirimizi tanıyalım eğer anlaşırsak aileleri tanıştırıp evliliğe adım atalım biran önce. yani kimizde flört etmek yerine evlenmeyi istedik. 3 ay gezdik tozduk aielerimizle biraraya geldik çok mutlu iken kız kardeşim ve damatla gerginlik yaşadılar bağırış çağırış oldu. beni kendine bağladıktan sonra 3. ay sonunda bir hastalığı olduğunu söyledi. hepatit b taşıyıcı. annesinin dibinde küçük evinde oturmayı şart koştu bense daha büyük bir evde kirada en azından evliliğimiz oturana kadar 2 sene kirada oturmak istedim. Düğünü yemekli yapamam dedi ki diyen bu adamın evine 3 maaş giriyor 3 ev 3 dükkanı var. yemekli düğün yapamam dedi. açık saçık giyinmek yokmuş. 500 600lük parfüm kullanmak yokmuş. biriktirip yazlık alıcakmışız. kendinden aldığım 200 tl yi de sorun etti daha sonra. Çalışan bayan istiyormuş. işten çıktığım için de baskı yapıyordu üstü kapalı. bu olanlardan çok gerildim ona bağırdım çağırdım ve hakaret ettim. 15 gündür benden uzak ayrıyız. bana ufak tefek yalanları da oldu gereksiz yalanlar. yanıma gelip annesine markete gidiyorum tarzında. Sorunum şu ki ayrıllığı hazmedemiyorum. sevip sevmediğimden emin değilim. ancak güzel günlerimiz ve evliliğe dair hayallerimiz çok güzeldi. gitmesine kayıtsız mı kalayım bilemedim. bazen öfkelenip mesaj atıyorum bazen özlediğimi sevdiğimi dile getiriyorum. birgün çağırdım özledim diye geldi. ama 1 haftadır yok. düzelirmiyiz dediğimde bilmiyorum dedi. engelle diyorum engelleyip geri kaldırıyor.. zamanla bilmiyorum gibi laflar. aslında haklı olduğum çoook konu var ama biz kadınlar sevince fedakarlık yapıyoruz. hastalığını saklaması, yoruluyorum diye daha az görüşmemiz, oturacağımız evi kendi karar vermesi, yemekli düğün yapmam, giyimime karışması, çalışamamı beklentili olması, para konusunda eli sıkı olması gerçi tavlarken ilk ay gayet yedirdi içirdi gezdirdi ama sonradan eli sıkılığı çıktı ortaya. Sizce bağrıma taş basıp yol vermeli miyim gitsin mi? yoksa iyi bir aile babası da olur iyi yanları da var yanında mutluyum diye bu sorunları takmamalı mıyım? sessiz suskun yazmıyor gelmiyor aramıyor onu kendime nasıl çekebilirim? öfkemden ben de ağzıma geleni saydım. nasıl bir taktik uygulamalıyım sizce?
Selam kızlar. 3 aylık bir ilişkim oldu. baştan şöyle karar verdik. birbiriozduk aielerimizle biraraya geldik çok mutlu iken kız kardeşim ve damatla gerginlik yaşadılar bağırış çağırış oldu. beni kendine bağladıktan sonra 3. ay sonunda bir hastalığı olduğunu söyledi. hepatit b taşıyıcı. annesinin dibinde küçük evinde oturmayı şart koştu bense daha büyük bir evde kirada en azından evliliğimiz oturana kadar 2 sene kirada oturmak istedim. Düğünü yemekli yapamam dedi ki diyen bu adamın evine 3 maaş giriyor 3 ev 3 dükkanı var. yemekli düğün yapamam dedi. açık saçık giyinmek yokmuş. 500 600lük parfüm kullanmak yokmuş. biriktirip yazlık alıcakmışız. kendinden aldığım 200 tl yi de sorun etti daha sonra. Çalışan bayan istiyormuş. işten çıktığım için de baskı yapıyordu üstü kapalı. bu olanlardan çok gerildim ona bağırdım çağırdım ve hakaret ettim. 15 gündür benden uzak ayrıyız. bana ufak tefek yalanları da oldu gereksiz yalanlar. yanıma gelip annesine markete gidiyorum tarzında. Sorunum şu ki ayrıllığı hazmedemiyorum. sevip sevmediğimden emin değilim. ancak güzel günlerimiz ve evliliğe dair hayallerimiz çok güzeldi. gitmesine kayıtsız mı kalayım bilemedim. bazen öfkelenip mesaj atıyorum bazen özlediğimi sevdiğimi dile getiriyorum. birgün çağırdım özledim diye geldi. ama 1 haftadır yok. düzelirmiyiz dediğimde bilmiyorum dedi. engelle diyorum engelleyip geri kaldırıyor.. zamanla bilmiyorum gibi laflar. aslında haklı olduğum çoook konu var ama biz kadınlar sevince fedakarlık yapıyoruz. hastalığını saklaması, yoruluyorum diye daha az görüşmemiz, oturacağımız evi kendi karar vermesi, yemekli düğün yapmam, giyimime karışması, çalışamamı beklentili olması, para konusunda eli sıkı olması gerçi tavlarken ilk ay gayet yedirdi içirdi gezdirdi ama sonradan eli sıkılığı çıktı ortaya. Sizce bağrıma taş basıp yol vermeli miyim gitsin mi? yoksa iyi bir aile babası da olur iyi yanları da var yanında mutluyum diye bu sorunları takmamalı mıyım? sessiz suskun yazmıyor gelmiyor aramıyor onu kendime nasıl çekebilirim? öfkemden ben de ağzıma geleni saydım. nasıl bir taktik uygulamalıyım sizce?mizi tanıyalım eğer anlaşırsak aileleri tanıştırıp evliliğe adım atalım biran önce. yani kimizde flört etmek yerine evlenmeyi istedik. 3 ay gezdik t
Ben sevgilinize sizden daha fazla hak verdim,ondan maddi anlamda bir beklentinizin olmaması gerekir,öyle bir mecburiyeti yok.Ama giyiminize parfümünüze karışmaması gerektiğinde hemfikirim bir koşulla parasını siz ödeyecekseniz.Eğer siz belirttiğiniz gibi çalışmayacaksanız,onun da onun parasıyla alacağınız parfüme karışma hakkı var diye düşünüyorum hele ki bahsi geçen parfüm 500-600 lira iken.Siz bu adamı gerçekten seviyor musunuz yoksa evlilik,yuva kurma fikri mi tatlı geliyor?Kırmızı olarak belirttiğim yerler dikkatimi çekti benim.Siz kendiniz de belirtmişsiniz hazmedemiyor muyum yoksa sevdiğimden mi üzüntüm diye.
parasında değilim o kira ödeyemeyiz diyor durumum yok diyor ben de ona istinaden evi barkı var dedim. İyi bi işim vardı 1 senedir boştayım. stajım devam ediyor ayrıca. yani tabiki ben de çalışıcam. ben hayatımda 500 600 lik parfüm kullanmadım kullanmam onun bunun şimdiden pazaaarlığını yapması beni korkuttu. sevgime gelince bilemiyorum. belki çok alışmak belki çok güzel günlerimiz oldu binlerce fotoğraflarımız. ben de karışığım.
Hepatit B asin var mi? asin oldugunu biliyor muydu bu sahis sana yalan söylerken?
eger yoksa ve bu insan bunu senden aylarca gizlediyse
ben birak evlenmeyi yüzüne bile bakmazdim.
Evlilik hayalleri güzeldir bence sana da cazip gelen bu olmuşsenin de ciddi anlamda sevdiğini zannetmiyorum, varlığı iyiydi yalnız değildin, eşin olacak diye düşündün ve bir çok güzel planlar... fakat anladığım kadarıyla yaşam standarlarınız hayata bakışınız pek uymayacak. sen maddi yönden de kısıtlanmadan büyümüş birisin belki de parfümün fiyatını görünce bu aklıma geldi o da maddiyatını sıkılığına borçlu olabilir... bir ömür geçecek ve rahatsızlığını saklamış olması başlarda bu kötü... yarın öbürgün kötü bişey olsa söylemeye çekinirse diye şüphelerin olacak seninde.. iyi düşün, aramıyor sormuyorsa da önüne bak gitsin, cidden herşeyde bi hayır vardır... engelleyip kaldırmaları da onun kafa karışıklığı gibi geldi bana... ayrıca sen ondan 200 tl mi aldın neden ?
parasında değilim o kira ödeyemeyiz diyor durumum yok diyor ben de ona istinaden evi barkı var dedim. İyi bi işim vardı 1 senedir boştayım. stajım devam ediyor ayrıca. yani tabiki ben de çalışıcam. ben hayatımda 500 600 lik parfüm kullanmadım kullanmam onun bunun şimdiden pazaaarlığını yapması beni korkuttu. sevgime gelince bilemiyorum. belki çok alışmak belki çok güzel günlerimiz oldu binlerce fotoğraflarımız. ben de karışığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?