3 aylık ilişkim evliliğe gidecek sanıyorken bakın neler oldu :((

mermalade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
258
2
38
35
İzmir
Selam kızlar. 3 aylık bir ilişkim oldu. baştan şöyle karar verdik. birbirimizi tanıyalım eğer anlaşırsak aileleri tanıştırıp evliliğe adım atalım biran önce. yani kimizde flört etmek yerine evlenmeyi istedik. 3 ay gezdik tozduk aielerimizle biraraya geldik çok mutlu iken kız kardeşim ve damatla gerginlik yaşadılar bağırış çağırış oldu. beni kendine bağladıktan sonra 3. ay sonunda bir hastalığı olduğunu söyledi. hepatit b taşıyıcı. annesinin dibinde küçük evinde oturmayı şart koştu bense daha büyük bir evde kirada en azından evliliğimiz oturana kadar 2 sene kirada oturmak istedim. Düğünü yemekli yapamam dedi ki diyen bu adamın evine 3 maaş giriyor 3 ev 3 dükkanı var. yemekli düğün yapamam dedi. açık saçık giyinmek yokmuş. 500 600lük parfüm kullanmak yokmuş. biriktirip yazlık alıcakmışız. kendinden aldığım 200 tl yi de sorun etti daha sonra. Çalışan bayan istiyormuş. işten çıktığım için de baskı yapıyordu üstü kapalı. bu olanlardan çok gerildim ona bağırdım çağırdım ve hakaret ettim. 15 gündür benden uzak ayrıyız. bana ufak tefek yalanları da oldu gereksiz yalanlar. yanıma gelip annesine markete gidiyorum tarzında. Sorunum şu ki ayrıllığı hazmedemiyorum. sevip sevmediğimden emin değilim. ancak güzel günlerimiz ve evliliğe dair hayallerimiz çok güzeldi. gitmesine kayıtsız mı kalayım bilemedim. bazen öfkelenip mesaj atıyorum bazen özlediğimi sevdiğimi dile getiriyorum. birgün çağırdım özledim diye geldi. ama 1 haftadır yok. düzelirmiyiz dediğimde bilmiyorum dedi. engelle diyorum engelleyip geri kaldırıyor.. zamanla bilmiyorum gibi laflar. aslında haklı olduğum çoook konu var ama biz kadınlar sevince fedakarlık yapıyoruz. hastalığını saklaması, yoruluyorum diye daha az görüşmemiz, oturacağımız evi kendi karar vermesi, yemekli düğün yapmam, giyimime karışması, çalışamamı beklentili olması, para konusunda eli sıkı olması gerçi tavlarken ilk ay gayet yedirdi içirdi gezdirdi ama sonradan eli sıkılığı çıktı ortaya. Sizce bağrıma taş basıp yol vermeli miyim gitsin mi? yoksa iyi bir aile babası da olur iyi yanları da var yanında mutluyum diye bu sorunları takmamalı mıyım? sessiz suskun yazmıyor gelmiyor aramıyor onu kendime nasıl çekebilirim? öfkemden ben de ağzıma geleni saydım. nasıl bir taktik uygulamalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:

bazı konularda haklısın ama şu parfüm olayında o haklı :)

Hepatit B asin var mi? asin oldugunu biliyor muydu bu sahis sana yalan söylerken?
eger yoksa ve bu insan bunu senden aylarca gizlediyse
ben birak evlenmeyi yüzüne bile bakmazdim.

Ben sevgilinize sizden daha fazla hak verdim,ondan maddi anlamda bir beklentinizin olmaması gerekir,öyle bir mecburiyeti yok.Ama giyiminize parfümünüze karışmaması gerektiğinde hemfikirim bir koşulla parasını siz ödeyecekseniz.Eğer siz belirttiğiniz gibi çalışmayacaksanız,onun da onun parasıyla alacağınız parfüme karışma hakkı var diye düşünüyorum hele ki bahsi geçen parfüm 500-600 lira iken.Siz bu adamı gerçekten seviyor musunuz yoksa evlilik,yuva kurma fikri mi tatlı geliyor?Kırmızı olarak belirttiğim yerler dikkatimi çekti benim.Siz kendiniz de belirtmişsiniz hazmedemiyor muyum yoksa sevdiğimden mi üzüntüm diye.

parasında değilim o kira ödeyemeyiz diyor durumum yok diyor ben de ona istinaden evi barkı var dedim. İyi bi işim vardı 1 senedir boştayım. stajım devam ediyor ayrıca. yani tabiki ben de çalışıcam. ben hayatımda 500 600 lik parfüm kullanmadım kullanmam onun bunun şimdiden pazaaarlığını yapması beni korkuttu. sevgime gelince bilemiyorum. belki çok alışmak belki çok güzel günlerimiz oldu binlerce fotoğraflarımız. ben de karışığım.

evime aileme içime işledi bi evde oturmadım diye 15 gün ortada olmamasını hazmedemiyorum tabiki(

Hepatit B asin var mi? asin oldugunu biliyor muydu bu sahis sana yalan söylerken?
eger yoksa ve bu insan bunu senden aylarca gizlediyse
ben birak evlenmeyi yüzüne bile bakmazdim.

aşım yoktu hastalığı bile yeni duydum ama zaten bana yaklaşmıyordu yalnızca öpmüştü. kan aldırdım negatif çıktı sonuçlrım ama her ihtimale karşı aşı yaptıracağım.

Siz evlilik için görüşmüşsünüz. Bir başka konunuzu da okudum az önce. O sizinle olmayacağını düşünmeye başlamış. hakaret neden ettin anlamadım? İnsanlar birbirlerinden şühhelenir. sen evlerine 3 maaş giriyor ... eli sıkı 500 tl parfümü sorun ediyor diyosun. Anlayamadım 500 tl parfümle , seninle gezerken yediremesi içirmesi ne alaka?

Yemekli düğün yapmaması tercihdir. İsraf aslında hiç gereği yok bencede.. Cimrilik değil ki.. Sen bu fikirlerinden hoşlanmadıysan sen anlaşamzsın zaten.

Ben de çok güzel bir balayını tercih ederim. eğlenceli bir düğün ve sonra balayı en güzeliii

Evlilik hayalleri güzeldir bence sana da cazip gelen bu olmuş senin de ciddi anlamda sevdiğini zannetmiyorum, varlığı iyiydi yalnız değildin, eşin olacak diye düşündün ve bir çok güzel planlar... fakat anladığım kadarıyla yaşam standarlarınız hayata bakışınız pek uymayacak. sen maddi yönden de kısıtlanmadan büyümüş birisin belki de parfümün fiyatını görünce bu aklıma geldi o da maddiyatını sıkılığına borçlu olabilir... bir ömür geçecek ve rahatsızlığını saklamış olması başlarda bu kötü... yarın öbürgün kötü bişey olsa söylemeye çekinirse diye şüphelerin olacak seninde.. iyi düşün, aramıyor sormuyorsa da önüne bak gitsin, cidden herşeyde bi hayır vardır... engelleyip kaldırmaları da onun kafa karışıklığı gibi geldi bana... ayrıca sen ondan 200 tl mi aldın neden ?

ben hiç 500 600 tl parfüm kullanmadım kullanmam da. rahat harcarım diye düşündü belki bilemiyorum ama evlenmeden bunu düşünmse itici. belki benden önce biri 500 600 tl parfüm kullanmıştır beni uyarıyordur bilemiyorum. evet 200 tl aldım. evleneceğiz dediği canımdan benden birisin artık dediği için sorun görmedim. hem işimle geleceğimizle ilgili bir yere 400tl verecektim yarısını verdi ödeyecektim. ayrılırken onun da lafını etti. bilseydim o kadar yakın görmediğini almazdım zaten. şimdi ödiycem ona elime para geçince. evlilik sitesinde hep akşamları. dün parayı istedi yine konular açıldı whatsaptan kavga ettik. seni seviyordum ama beni sen soğuttun kendinden diyor. uzak dur bendenn yazma gitt diyor. tamam dedim ben de( çok hakaret küfür ettim. ama sevdiğimden hayalkırıklığımdan. ailemin içine girdi. babası benim için gidip arkadaşıyla görüştü oğlumun sözlüsü iş ayarlayın diye okadar eminken böyle olması beni çok sinirlendirdi. annesine yakın ufak bi evi var 110 m2. orda oturmak istemedim. oranın kirasını alalım üstünü ben koyayım bir iki sene kirada oturalım dedim. balkonu olsun büyük olsun muhiti iyi değildi. inat etti. ben de inat ettim bakalım bi eve değişecek mi diye. ben hastalığnı kabul ettim. ve bilmediğiniz birkaç şeyi demesi gerekir o beni böyle kabul etti gönlü olsun diye. ama bir eve beni değişti. annesine yakın oturmak istemedim. rahat vermeyecek biri olduğnu hissettirdi. oğluna aşırı düşkün yemek, torun bahanesiyle bir de kendi evi hep bizde olacak yada biz onda olacaktık. yemekli düğün de yapamam milleti doyuramam dedi. durumu iyi olmasına rağmen

Birbirinize hic denk degilmissiniz. Adam ilerisini gorerek ayrilma karari almis, ustune kufurler etmeniz hos degil.

Siz de bayagi masrafliymissiniz, yemekli dugunler, buyuk ev istemek, 3 aylik sevgiliden para istemek, calismadigin halde olan evi degil buyugune kiraya cikmak istemek... Bunlari kabul ettirecek adam zaten zor bulursunuz. Bugun erkekler ve hatta kayivalideler bile calisan gelin istiyor. Kadin evde otursun, adam evi gecindirsin devri kapandi. Artik sartlar daha zor. Kendinize zengin, eli cok acik bir adam bulun bence. Bu kisiyle bayagi zitsiniz anlasilan.

Bosver gitsin ne demek calisAn kadin istiyo evlenmeyi goze aliyosa karisina bakicak cimri gibi biraz sanki parfumune falan karistigina gore bosver bi iki gun aglar unutursun omur boyi cekmektense

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya şimid anladığım kadarı ile sen bu adamı pek sevmiyorsun, ve hapatit B hastalığı var, yani sevsen bu hastalığı ssonradan olsa yada sana bu konuda dürüst olsa belki evlilik yoluna gdilebilir de,,,
hepatit b öyle şakaya gelinecek bir hastalık değil,,,, ileride doğum yolu ile bile bebeğe geçebilir,,,,
birde evlenmeden böyle ev pazarlıkları gerçekten hiç hoş değil, sonuçta oturmak istemiyorsan oturmazsın, 110 m2 küçük değil ayrıca,,,
kendi bütçenize göre kiraya çıkarsınız,,,,
yemekli düğüne gelince bence kız tarafı misafirlerinin bir kısmının parasını kendisi ödemeli gerçekten,,,,,
birde anlattığın mal varlıkları müstakbel eşinin değil ailesinin sanırım,,,, ailesi karar verir ne yapacaklarına paraya,,,,

3 aydır tanıstıgın adamdan nasıl para alırsın ben anlayamadım senin niyet de bastan iyi degilmiş zaten adamın evi dükkanı gözüne batmıs birazda ondan yanasmıssın adam da sana para yedirmek istememiş kaçmıs anlamıcak ne var calısan kadın istiyomus zaten

Gönder gitsin yoruma bile gerek yok

Beggyy

bence bu iş zaten olmaz şekerim. unutmaya bak. ve bana göre en az 1 yıl tanımadan aileleri araya sokma

Sevdigini saniyorsun zerre kadar sevmiyorsun...baski kuran insandan nefret ederim yazilarindan anladigim kadariyla sunu soyleyebilirimki evlenip daha cok aci cekecegine simdiden bitirr aklini toplaa amann sonra ah vah kar etmez ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…