Selam kızlar. 3 aylık bir ilişkim oldu. baştan şöyle karar verdik. birbirimizi tanıyalım eğer anlaşırsak aileleri tanıştırıp evliliğe adım atalım biran önce. yani kimizde flört etmek yerine evlenmeyi istedik. 3 ay gezdik tozduk aielerimizle biraraya geldik çok mutlu iken kız kardeşim ve damatla gerginlik yaşadılar bağırış çağırış oldu. beni kendine bağladıktan sonra 3. ay sonunda bir hastalığı olduğunu söyledi. hepatit b taşıyıcı. annesinin dibinde küçük evinde oturmayı şart koştu bense daha büyük bir evde kirada en azından evliliğimiz oturana kadar 2 sene kirada oturmak istedim. Düğünü yemekli yapamam dedi ki diyen bu adamın evine 3 maaş giriyor 3 ev 3 dükkanı var. yemekli düğün yapamam dedi. açık saçık giyinmek yokmuş. 500 600lük parfüm kullanmak yokmuş. biriktirip yazlık alıcakmışız. kendinden aldığım 200 tl yi de sorun etti daha sonra. Çalışan bayan istiyormuş. işten çıktığım için de baskı yapıyordu üstü kapalı. bu olanlardan çok gerildim ona bağırdım çağırdım ve hakaret ettim. 15 gündür benden uzak ayrıyız. bana ufak tefek yalanları da oldu gereksiz yalanlar. yanıma gelip annesine markete gidiyorum tarzında. Sorunum şu ki ayrıllığı hazmedemiyorum. sevip sevmediğimden emin değilim. ancak güzel günlerimiz ve evliliğe dair hayallerimiz çok güzeldi. gitmesine kayıtsız mı kalayım bilemedim. bazen öfkelenip mesaj atıyorum bazen özlediğimi sevdiğimi dile getiriyorum. birgün çağırdım özledim diye geldi. ama 1 haftadır yok. düzelirmiyiz dediğimde bilmiyorum dedi. engelle diyorum engelleyip geri kaldırıyor.. zamanla bilmiyorum gibi laflar. aslında haklı olduğum çoook konu var ama biz kadınlar sevince fedakarlık yapıyoruz. hastalığını saklaması, yoruluyorum diye daha az görüşmemiz, oturacağımız evi kendi karar vermesi, yemekli düğün yapmam, giyimime karışması, çalışamamı beklentili olması, para konusunda eli sıkı olması gerçi tavlarken ilk ay gayet yedirdi içirdi gezdirdi ama sonradan eli sıkılığı çıktı ortaya. Sizce bağrıma taş basıp yol vermeli miyim gitsin mi? yoksa iyi bir aile babası da olur iyi yanları da var yanında mutluyum diye bu sorunları takmamalı mıyım? sessiz suskun yazmıyor gelmiyor aramıyor onu kendime nasıl çekebilirim? öfkemden ben de ağzıma geleni saydım. nasıl bir taktik uygulamalıyım sizce?
Son düzenleyen: Moderatör: