- 11 Ağustos 2025
- 6
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi hndulkadir
3ncü ayına girdiğinden beri aşırı bir meme reddi var. Mama ve biberon kabul etmiyor. Nasıl bi çözüm bulabilirim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebekler ter kokularından emmek istemezler bazen. Siz farkında olmasanız da teriminiz ona kokuyor olabilir. Deodorant parfüm kokusu da etkiler. Dikkat ettiğinizi umuyorum ama duştan çıkıp çıplak ten temasıyla deneyin3ncü ayına girdiğinden beri aşırı bir meme reddi var. Mama ve biberon kabul etmiyor. Nasıl bi çözüm bulabilirim?
Dediklerinizi yapmıştım. Her şeyi yaptım neredeyse olmuyor. Dil yada dudak bağı yokBebekler ter kokularından emmek istemezler bazen. Siz farkında olmasanız da teriminiz ona kokuyor olabilir. Deodorant parfüm kokusu da etkiler. Dikkat ettiğinizi umuyorum ama duştan çıkıp çıplak ten temasıyla deneyin. Bir de dil bağı durumu var bebeginizin dr.u muayenede dil bagına baktı mı?
Emzirme danışmanlığı alsanız. Devletin de bu yönde desteği var. Umarım atlatırsınızDediklerinizi yapmıştım. Her şeyi yaptım neredeyse olmuyor. Dil yada dudak bağı yok![]()
Teşekkürler inşallahEmzirme danışmanlığı alsanız. Devletin de bu yönde desteği var. Umarım atlatırsınız![]()
Ayakta kafasını daha çok etrafa çeviriyo memenin ucundan ayrılıyor. Bi ben beceremiyorum herhalde şu ayakta emzirmeyiAyakta gezerek emzirin boynunuza boncuk kalin kolye oyuncak asıp deneyin ben şarkıda söylerdim zıplatarak .hndulkadir
Etraf ilgilerini çok çekiyor bu ayda. Emzirme kolyeleri var dikkati boynunuza çekin yani . Çok normal bir süreç geçici bir dönem . Otururken tutturun memeyi ayağa kalkıp şarkı söyleyin zıplayın , mimik hareketleri yapın dikkati yüzünüze çekin ,ben Ali Babanin çiftliğini söyleyip hayvan sesleri çıkararak evi turlardim deli derlerdi yani biri görseAyakta kafasını daha çok etrafa çeviriyo memenin ucundan ayrılıyor. Bi ben beceremiyorum herhalde şu ayakta emzirmeyi
Çok teşekkür ederim emzirme kolyelerine bakacağım işe yararsa çok dua ederim sizeEtraf ilgilerini çok çekiyor bu ayda. Emzirme kolyeleri var dikkati boynunuza çekin yani . Çok normal bir süreç geçici bir dönem . Otururken tutturun memeyi ayağa kalkıp şarkı söyleyin zıplayın , mimik hareketleri yapın dikkati yüzünüze çekin ,ben Ali Babanin çiftliğini söyleyip hayvan sesleri çıkararak evi turlardim deli derlerdi yani biri görsebir ay kadar sürdü sonra düzeldi.
İnanın çok afedersiniz bi amuda kalkıp emzirmediğim kaldıYatarak emziriyordum oğlumu.ama meme reddi zor bir süreç bolbol banyoya beraber girin temas edin farklı kokular sürmeyin bu süreçte herşeyden etkilenebiliyorlar bazı bebekler koşulsuz emme istediği var ama bazı bebeklerde böyle annenin stresini bile aşırı derece de hissediyorlar ziplarak ayakta her şekilde deneyeceksin mecbur geceleri emiyordu benim oğlumda gündüz hep bir savaş
Anlıyorum seni ama annelik bolbol sabır öğretiyor insana kolay değil ama inşallah bir şekilde cevap evricektir bide dil baği da önemli mutlaka sormadiysaniz sorun ememiyor bazı bebekler.İnanın çok afedersiniz bi amuda kalkıp emzirmediğim kaldı