3 bebişle zayıflamaya çalışmak :)

katinamu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
360
6
96
İçel Mersin
3 tane sıra sıra boy boy biri 4 diğeri 3 sonuncusu 3 aylık bebişlerim ve benim zayıflama maceramı kk günlüğüme açıyorum. Benim gibi çoluk çocuklu annelerimizi günlüğüme bekliyorum. :) güzellik sırlarımızı ve çocuk gelişimiyle ilgili öğrendiklerimizi zayıflama uğraşlarımıza ek olarak paylaşmak dileğimle. Hayırlı olsun kk günlüğüm :)

1.64 cm boy ve 72 kiloyum amma velakin 52 olan doğum kiloma ulaşmaya çalışıyorum. O kadar hırs ettim ki internetten istediğim kıyafetlerin 38 40 bedenlerini sipariş ettim yani zayıflayamazsam cezam çok büyük. Hepsi kardesime gitcek. ekimin 2. Haftasına kadar hedeflediğim kiloya ulaşmalıyım. Görümcemin düğünü var ve bu kilolar işe başlamadan önce gitmeli.

Hedef haftada 1 kilo vermek. Her hafta bir kilo vererek haziranda 2kilo olmak üzere eylül1de 10 kilo gitmiş olacak inşallah. Eylülde 4 kilo gitse ekimde 1 kilo versem toplam 15 kilo. En azından bunu başarmaya calışacağım. Tabii bu arada emziriyorum yediklerime dikkat etmem gerek.

Günlüğün hayırlı olsunnnnn
Sen istedikten sonra verirsin 20 kiloyu hayırlısıyla...
ALLAH bağışlasın bebeklerini...(amin...)

Sevgili betülyakup güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim. Allah'ın izniyle yola çıktık inşallah hedefime ulaşırım. İyi pazarlar :))

hayırlı olsun canım günlügün :) bende evliym ama bebısım yok henüz senden kat kat daha fazla kıloluyum 101 kiloydum 95 kiloyum su an ıznın olursa sanada eslık etmek ısterm :))

Sevgili hayatsevi çok memnun olurum:) önemli olan birbirimize destek olarak her hafta kilo vermek :) yarından itibaren kk de ve denemekte olduğum diyet vari herşeyi paylaşacağım ama öncellikle diyebilirim ki akşam 6dan sonra bi şey yemicez. :) bizde küçük bebeğim ne zaman isterse hemen ona yemek yapmam gerekiyor çocuklar ve eşim kurt sürüsü gibi doymak bilmiyorlar beni de şaşkına çeviriyorlar böyle olnca ben de bu gidişe dur dedim. Önce ben vaktimi geçirmicem ve ben yiyeceğim. Evet diyet yapan ben ve ilk yiyen ben öbür türlü yemek hazırla yedir topla çok acıkıyorum. İlk kural önce biz yiyecez sonra ev halkı :) böylece az yiyeceğiz bu diyetsiz haftada 1 kiloya yardımcı olur. Ben haziranın ilk iki haftada 2 kilo verdm bu şekilde.

aynen canıkom :) biz erken yıyelm gunde 2.5 lıtre su kesn ıcmemız lazm bol yogurt sebze tuketrsek basarılı oluruz ıns :) aclıgı salatalık dokmates ıyı bastırıyo tavsıye ederm :) umarm basarılı oluruz benm esm de kasap :))) aksam 10 da gelıo eve ee o saattede ye yat asla olmaz yedm ben smdıden :) aksama sadece su cok acıkırsam kahveyle bastırabılırım :)

Oy oy ama çok şanslısın et kilo aldırmıyormuş :) aslında yanında yediğimiz ekmek tuz bizi mahvediyor ben bu hafta dikkat etmedim vermem gereken 1 kilo güme gitti. Bir bilgi daha prof nusret kaya (psikolog) kitabında alt beynimizde atalarımızın geçmiş bilgikerini tasıdığımızı söyler. Belki benimkiler fazla ekmek yiyorlardır. Aslında yemek alışkanlığımız aileden geliyor ve değiştirmek ise annemixin deterjanını değiştirmekten daha zor :)))))))

Slm katinamu sen emzirmiyor musun? Bende zayiflamak istiyorum ama ac kaldigim gibi sutum kesiliyor.o yuzden oglan 1yasina girene kadar zayiflama isini erteledim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1-Akşam 6 son yemek bu arada acıkırsak sonrası için kahve :)
2-ekmek kesinlikle yok. Ana yemeği desteklyecek başka şeyler: salata, yoğurt
3-tabak ölçümüz küçülecek. Neskafe fincanı tabağıyla kahvaltı tabağı arası :) marketlerde tekli satılıyor 2tl civarı kendimize bir tane ediniyoruz
4-günde 1,5-3 litre su içiyoruz siz de benim gibi bardaktan içemiyorsanız 2 tane yarım litre pet şişeyi yarım doldurun içeceğiniz zmn ılık su ekleyip içebilirsiniz hem de ağırlık çalışmaları için işe yarar
5-ben 9lu çaya basladım doğadan. Hazırı pek işe yarar mı bilmem ama denicem. Emzirdiğim için günde 2 fincan. Bu arada tek poşeti iki seferde yemeklerden 20 dak önce içiyorum.
6-yemek sonrası hazmı kolaylaştırması adına bir karışım bunu bu akşam ilk kez deneyeceğim tarif kkdan:
"4 YEMEK KAŞIĞI BAL 4 SU BARDAĞI SU BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ."

Evet ama önce birbirimizi gaza getirmek adına durumumu anlatayım:bekarken 52-55 kilo olan 55 iken koca bir popom var napcam triplerine giren ben hamile kalmadan 56 olsum ilk bebeğimle 72 kiloya ulşatım ve 3 çocuğuma bu kiloyla kaldım. 2 hamileliğmle kilo almadım ama veremedim de. Eşim sağolsun "yemek yok mu, bu kadar mı, ben fasulye yemem, bilmiyor musun ıspanak yemem, kabak mı sen bana tost yap" gibi cümlelerle beni bunaltıyordu ki hala öyle. SebzEye tam alışacakken çocuklar da yemez oldu. Saat bası acıkan çocuklarımla kaliteli bir emzirme dönemi arasında sıkışan ben tatilde ve doğum iznindeyken zayıflamaya çalışıyorum. Bu arada çocukların terbiyesi ev işleri bende. Oyuncakları atmayın çatalları yerine koyun oğlum pencereden bir şey atma suyu açma terlikleri fırlatma kavga etme derken haftanın 1 gününü temizliğe ayırıyorum diğer günler üzerinden temizliyorum evi. O gün düdüklü ile haşlanacaklar, köfteler ve tavuk gibi etlerin dondurucudaki plşetlenmeleri gibi saklama işleriyle uğraşıp yoruluyorum. Tabii en küçük durduğu sürece. Bu sırada parka çocukları götürmek istemeyen babamız yerine çocukları ben götürüyorum. Bunlara rağmen kilo veremiyor ve uğraşıyorum. Anladım ki iş kendine zaman ayırmakta ve önceliği kendine vermekte. 3 aycık sadece sonra yine onların annesiyim yoksa artık iyice depresyondan çıkamıcam.

Slm katinamu sen emzirmiyor musun? Bende zayiflamak istiyorum ama ac kaldigim gibi sutum kesiliyor.o yuzden oglan 1yasina girene kadar zayiflama isini erteledim

merhaba hezyaa evet emziriyorum. Kaliteli beslenmek kaydıyla diyete başladım baska anneler gibi doğum sonrası kilo veremedim beklicem derken üzerime yapıştı kilolar ben diyet yaparken şeker ekmek un tuzu kesiyorum bulgur işi ve pilav da. Takviye olarak bol su sütlü tatlı şekeri azcık :) ve 3 çocuğumda beni sütlü yapan mürdüm eriği. Alıyorum düdüklüde kaynatıp soğunca içiyorum :) o da şeker eklenmesi gerekiyor yoksa ekşi ama ben ekşi ekşi içiyorum necbur

Hem zayıflıcaz hem güzelleşecez bir de çocuk bskımı ile ufak notlar paylaşcaz. Öyle ya zayıflarken çirkinleşmeyelim. Full donanım yani şimdi ilk tiyo geliyor

Zayıflamayı bilmem ama yıllardır uzatamadığım sacımı 1 aydır uzatmaya basladım barcelino yağı. Kk forumda okudum internetten sioariş verdim fiyatı uygun bir yağ karışımı sprey içinde kolay kullanılıyor. 7-8 ayda uzayacak saçım 1 ayda uzadı. 5 yıllık evliyim 3 hamilelik ve 3 permadan sonra saçım mahvolmştu . Şimdi dökülmüyor daha da kalınlaştı parlak en son etkisi de uzamak kyaförüm bile 2 gün önce saçımın uzamış olduğunu söyledi. Az daha 600tle saç ekletiyordum 5 tane barcelinoyu 35tle aldım taksitle hemi de :)))) bekle beni ekim saçım uzun 15 kilo en az vermiş düğüne gidiyorum :)))

Son düzenleme:
Ya seninle ortak noktalarimiz varmis.bende sinir oldugum icin ayrica basim daha dogrusu sac diplerim cok agridigi icin kisacik kestirdim saclarimi.esim hic memnun degil o istiyor diye uzatmak istiyorum bende.peki bu yagin iceriginde vucutta killanmaya neden olacak birsey var mi acaba? Yada sute gececek zararli birsey olmasin? Murdum erigini nerden buluyorsun?

:) forumda okumuştum yağlar uçucu olduğu için zararı dokunmuyor sevgili hezyaa ama haftada yapabildiğin kadar çok ben 2 kere yapıyorum saçına banyo sonrası uygula bütün gece kalsın sabah yıka kokusu çam terabentin oldupu için rahatsız edebilir ama ben kullanabiliyorum alışılıyor :) sadece diplere çok değdirme yıkaması zor oluyor bir de iki kere banyo yapmaya erinirsen gerçi artık yaz ama ilk banyoda saçını yıka nemli saçını havluyla kurula öyle sprey sık ve havluya sar ertesi gün tam banyonu yaparsın yoksa yağı saçtan çıkarmak zor olur bilirsin. egzersizlere gelince konuşacağız zaten ama her gün egzersiz yapınca her gün banyo olacak zaten:))) mürdüm eriği artık haziran ayı olduğu için her yerde bulursun pazarda daha ucuzdur bu bizim bildiğimiz siyah mor büyük erik :) soğuk soğuk içmesi çok güzel oluyor posasıyla hele. Ama şeker olmayınca çok ekşi :))) bu arada ben de kepek vardı lorealin yıpranmış saçlar için olan şampuanını kullanıyorum o da etki ediyor. Memnunum ondan. 1500 gr 60 lira gibi bir parası var ama bir yıl gidiyor onu da tavsiye ederim. Hem zayıflamak hem güzelleşmek süper bi şey daha yolun başındayız ama günler çook hızşı geçer inşallah hayırlısıyla amacımıza ulaşırız ve kilolardan kurtuluruz :)

tabletten yazınca kopyaladığım yerdeki yazıyı seçememişim özür dilerim eksik malzememiz ise 4 yemek kaşığı elma sirkesi (hiç de sevmem)

bir soruna cevap vermeyi unutmuşum o da kıllanmayla ilgili :))) tablette yazmayı hiç sevmiyorum ondan acele yazınca eksik yazmışım kıllanma yapmıyor 1 aydır kullanıyorum bütün enerjiyi saçlara mı ne vermiş 1 aydır diğer bölgelerimde kıl çıkmıyor nerdeyse. Koltuk altı azcık tüy diğer yerler de tüylenme az ve kısa çıkmayan yerler bile var :) ki ben jilet kullanırım belki hamileliğin de etkisi vardı ama bence enerjiyi saçlarım alıyor kaş ve kiripk için olan formulü de yayınlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…