3 bebişle zayıflamaya çalışmak :)

Bugün gidip bir mezura aldım ve ölçülere bakın korkunç ötesi:
bel:82
Göğüs:100(bebişi emzirdiğim için biraz sütlüyüm kiloluyken 85 zayıfken 75 ah eski günler ah büyük göğüs kilolu ve geniş gösteriyor)
Kalça:115 e yuh diyorum beni ancak aç kalmak paklar ne diyim!!!
kilo:72
Boy:1.64 cm
yas:29

tam mankenlik ölçüler di mi :)))) artık dışarı çıkmak istemiyorum bol giyinirsem dağınık dar giyinirsem simitler fırlıyor. Kilo verene kadar evdeyim bereket evde oturmayı severim ama seneye yazao bikiniyle denize girilecek o kadar :)

merhaba ben de 85 kiloydum 1 ayda 5 kiloyu verdim 80 oldum şimdilerde :) veriliyor ama çoook düzenli gitmek lazım 2 gün dikkat et 3 gün olmadı sil baştan derken vücut kitleniyor sanki.. çarşamba diyetisyene gidiyorum hayırlısı ile.. daha 20 kilom var hamilelik öncesine dönmek için:))) 2 yaşında kızım:)) allah 3 yavrunu bağışlasın.. onların yemesi içmesi derken kendimizi boşluyoruz maalesef.. beni de alın aranıza :)))
not: yılbaşına kadar vermeyi diliyorum, çabuk olmasın amanın geri gelir fazla fazla diye korkuyorum.. dün görümcemin düğünü vardı ona da tombiş gittim ohh.. artık rahatım:)

sevgili sedalein hoşgeldin günlüğe :) vücut kitlendi mi gitmiyor sanki hep o kiloda kalacakmışsın gibi geliyor. Ve bugün 2 haftadır ekmek yemeyen ben ekmek yedim yerken içim acıdı ama anladım yemek tuzsuz diye ekmeğe saldırıyorum zor bir yaz bekliyor beni. Ama bu ekimdeki düğüne yetişcem inşallah. Geçen sene kaynımın düğümünde tombik tombik gittim bi de utanmadan oynadım :) bu sefer hayırrrr :)

Evet 72 kilo ile basladık haftaya 2 kilo geriden gidiyorum ya hayırlısı. Akşama yazabildim tüm gün huysuz küçükle uğraştım ve spor yapamadım ama akşam 6dan önce yeme işini bitirdim şimdi 2 sıpayı yatırcam :) birazdan sirkeli karışımımı içecem bakalım tadı nasılmış!?
Bir tarifle kapatıyorum mesajımı o da kaş ve kirpikler için:
Hint yağı kirpik için sarımsak yağı kaş için ama ben ikisini karıştırıyorum. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum sonıç: kirpiklerim çok uzamasa da azcık uzadı ama feci sıklaştı 1 ay sonrasını merak ediyorum. Kaşlarım da ise belli bir yer her ikisinin de ortası sıklaştı boşluklar doldu ama uçlarda değişiklik yok yine de başka yerlere sürmeyin yoksa zaten kıl çıkan yerlerdeki kıllar hızlı çıkıyor :) dün ise bu karışımıma saçıma sürdüğüm barcelinodan 3 fısfıs yaptım bakalım sonuç ne olacak herkese iyi geceler.
not:2 gün buralarda olmayabilirim annem bir uğrayacak daha sonra egzersiz aletleri ile ilgili deneyimlerimi aktaracağım ipucu: çalışmazsan bir işe yaramıyor hiçbiri :)))

Evet gercekten gitti ve egzersiz yapmadan aslında yapsam sıkılaşmam daha hızlı olur ekmek yok şeker yok akşam 6dan sonra yemek yok günde 2 kez 9lu çay aynı poşeti kullanıyorum akşam yarım bardak sirkeli su. Diyeceksiniz ki 3 çocukla tabii dolanıyorsun ondan veriyorsun ama hayır :) çünkü 2 çocuğum şimdilik uslular son numara da ye altını doldur uyu modunda. Evdeki günlük işleri bölüştürünce tek yorucu iş yemek yapmak onu da pratik olarak yapmaya çalışıyorum bu 3 gündür de uykuma dikkat ediyoorum birazdan 2-4 arası öğle uykuma gececem akşam da 10da yatıyorum ama onu da 9a almaya çalışacağım.
Son 3 gün ne yaptım?
Sabahları kahvaltı gevreği
Ara öğün 9lu çay
öğlen tavuk ya da köfte ve salata
ara öğün 9lu çay
akşam yemeği 5te çorba, tavuk, köfte salata
1 saat sonra sirkeli karışım

Sirkeli karışım göründüğü gibi kokulu değil. Ben akşamdan bal ve suyu cam kavanoza koydm ertesi gün sirkesini ekledim ve o akşam içtim tamamen tesadüfi oldu sirkem olmayınca ertesi gün ekledim koku nerdeyse az köhnenin elma sirkesi tat ise tatlı ben ki sirkeden midem bulanır baldan nefret ederim içiyorum ki meyve suyu gibi tadı var. Yarım bardak yemekten 1 saat sonra ama bendeki etkisi feci acıktırıyor bir an önce uyumak gerek :)
Dukanın yulaf kepeğinden de aldım çok acıkırsam ara öğünde 2 kaşık 1kez olmak üzere yoğurt 1 kaşık olmak üzere yiyorum. Emziren anneler bundan fazla yememeliymiş dukan amcam öyle diyor. Sütle de güzel oluyor. Ama bende bi tuhaflık var galiba tadına bayıldım yedikçe yiyesim geliyor markasından mı oburluğumdan mı anlamadım :))
not:tatlı çikolata seven biri olmayınca tatlı krizi konusunda pek bir şey diyemiyorum ben hamur işi sevenlerdenim yine de sütlü tatlı tarimi paylaşcam emziren annelere faydalı olabilir belki

Kilo verme devam ediyor :)) tabii 3 gündür gelen bebek hayırlamalardan ara verildi. İnsanlar da ramazandan önce gelmek isteyince haklı olarak 71de tıkandık ama ne değişti:
Kalça 115 ölçmüşüm 111 oldu
bel 82 yazmışım yanlış yerin ölçüsünü almışım öncesi 105 şimdi 101. Bunlar 1 haftada olanlar.
Çarsambadan beri diyetim sekteye uğramıştı sabahları hariç ama incelme olmuş. Akşam 2 gündür gec yiyorum ve ekmek var ama artık eski düzenime döneceğim inşallah.
peki şimdi ne yapmam gerekiyor?
hızlı kilo vermek için kardiyo çalışmam ve sıkılaşmam için pilates ya da yoga.
haftaya ölçülerimi verip egzersiz planımı paylaşacağım.
bu ara unutmadan fotoğrafımı çekimki ola ki zayıflarsam paylaşırım ilk halimi :))

Son düzenleme:
Komik oldu ama öyle 2 hafta oldu diyete başlayalı 2 kilo verdim egzersize vakit bulamadım sıpalardan ben de öyle olunca dolgu topuklu terlik giyim dedim :) malum öne eğimli olunca biraz sekle giriyor vucut. Daha önce bekarken topuklu ayakkabının faydasını görmüştüm hadi hayırlısı diyelim bu arada kşrpik uzatmak için karışıma badem yagını eklemeyi düşünüyorum

İnternt sorunumu hallettim ve son hal:
Gögüs 2cm bel 5 cm basen 5cm kilo 3kg olmuş durumda. 1 ay içinde 1 günde 1 saat tempolu yürüyüş 1 saat egzersiz akşam 6dan sonra yemek yok sabah nesfit öğle ve akşam et yemeği ve salata. Yaz olunca evdekilere patates kızartması gibi eklemeler de hoş oluyor pratikte. Egzersize zaman bulmak için yemek çeşitlerini pratik tuttum egzersizler akşam ve sabahın köründe bebekler uyurken yapıldı. Ek olarak 9lu çay ve sirkeli ballı su akşam yatarken alındı. Yavaş yavaş zayıflıyoruz bakalım. Yine de programın gerisindeyim napalım benim bünye bu kadar hızı kabul ediyormuş ama hala diyetteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…