- 30 Haziran 2011
- 487
- 3
- 68
- Konu Sahibi ozgeozge1907
-
merhaba canım
3 bin liraya cok rahat yatak odası alabilirsin ladin mobilyayı öneririm ailem ve ben yıllardır oturma gurubunu kullanıyoruz gayette kaliteli çokta sağlam . evet diğer markalar aslında kaliteli olduğu için değil, reklam giderleri ve marka patentinden dolayı fiyatları yüksek . şimdiden mutluluklar dilerim
Tabiki bulabılırsın ben sıze ornek olarak fıyatlarıyla bır lıste yapayım hemen
Eki Görüntüle 526600
Eki Görüntüle 526601
Eki Görüntüle 526602
Eki Görüntüle 526603
Eki Görüntüle 526604
Eki Görüntüle 526605
Eki Görüntüle 526603
Bu örnek mobilyaların minimum fıyatı : 1850 max.fiyatı ise 3000 tl ..
caanım mondi de 3 bin liranın altında bile çok güzel yatak odası bulabilirsin netten bak istersen fiyatlaarı da yzıyor mutluluklar canımm
Çok sağolun üşenmeyip resim eklemişsiniz :) bunlar hangi markanın acaba?
Rica ederim,
Evgör
Yıldız
Erol
Site adreslerını buraya eklıyemıyorum ama ısımlerıyle mobılya dıye aratırsanız kendı sıtelerınde daha fazla çeşit ve fıyatta mobılya bulabılırsınız.
Bu markalardan en hoş ve uygun olan urunler yıldız ve erol markalarında buldum ben
Benım beyaz tutkum var mesela mobılyada beyaz lake cok hos duruyor bu ıkı markada uygun fıyata urunlerde gordum
Şimdiden Hayrlı olsun
valla 3binliraya gayet iyi bir takım alabilirsin 6 ve 7 binliralık takımları düşünemiyorum ne özellikleri varda bu kadar pahalılar
canım kalıtelı ürünler her zaman pahalı dikkat edersenız, uzun zaman bır ömur kullanırsın aldığın ürünü.Bende mesela almak istıyorum beğendiğim takım6 ytl pahalı ama ucuzundan alsam yenısını almak zorunda kalacağımıda bılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?