- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
Slm arkadaşlar... Gece sabaha kadar sinirden üzüntüden uyumamış bir kadersizin satırları bunlar. Evliyim 4 senedir. Çocuğumuz olmuyo ( eşiminde sıkıntı var) tabi doktor muayene stresi çilesi... tedaviyle uğraşanlar beni anlar. Benim patavatsız elticimin bi kız ni oğlan 2 çocuğu var. Kadın son 1 sene içinde bana yeri geldikçe 3. Yapacağını söylüyo. Yanımızda kimse yokken. Çünkü kv kp yanında söyleyemez. Bu konudaki hassasiyetlerini biliyo. Neyse dedim sabır dedim. Dün artık ipler koptu. Kv kp eltiler biz pikniğe gittik. Yürüyüş yapalım dedi. Ayrıldık yürüyoruz yine lafı döndürdü dolaştırdı 3. Yapacağına getirdi. Artık o kadar sinirlendim ki orda onun saçını başını oyladı geldi. Ya sabır dedim ama piknikte burnumdan geldi. (Kendisi kıskançlıkta Nirvana yapmıştır) ya söyleyin bana kim olursa olsun birinin çocuğu olmasa siz ona bile bile bende 3. Yapıcam vs. Dermisiniz? Sizin olmuyo ama ben 3. Bile yapıcam der gibi... Dün artık dayanamadım eşime söyledim. Anladım o da çok üzüldü ama ben olsam hayatta öyle bişey söyleyemem yapamam üzülür derim. Ama o söylüyo bende allaha havale ediyorum...