3. Çocuğu yapacakmış!

Benim yavrumda 6 yıl sonra geldi nasıl bi psikolojidir çok iyi bilirim,çocuklu arkadaşlarla görüşmek bile istemezdim,bir gün kalabalığız bi arkadaşın bebeği kucağımda hoplatıyorum seviyorum,başka bi arkadaş dediki canım ya milletin çocuğunu seviyo bi kendininde olsaydı...ben o günden sonra sevemedim bile öyle kırıldımki..acıdı resmen bana.bu çok hassas bir konu yaşamayan anlamaz senin gözyaşlarını.ama eltine mutlaka cevap ver seni kırmasına izin verme.yani ya güzellikle kırıldığını söyle ya da tavrınla belli et.çocuk çok güzel bir duygu ama arkadaşlarında dediği gibi zor ve sabır istiyor,olmadan keyfine bak istediğini yap sonra vakit olmuyor.ve inan en güzel zamanını Allah bilir,eşimle yaşadığımız maddi manevi sıkıntılar var ve biz iyiki bebeğimiz erken olmamış diyoruz şimdi,hakkında hayırlısı olsun.bu arada psikolojini sakın bozma pozitif ol ve bol bol kitap oku annelikle ilgili,gerçekten çocuk yetiştirmek en zor görev,umarım hepimiz hayırlı evlatlar yetiştiririz
Amin inş. Teşekkür ederim güzel görüşlerin için

Benim yavrumda 6 yıl sonra geldi nasıl bi psikolojidir çok iyi bilirim,çocuklu arkadaşlarla görüşmek bile istemezdim,bir gün kalabalığız bi arkadaşın bebeği kucağımda hoplatıyorum seviyorum,başka bi arkadaş dediki canım ya milletin çocuğunu seviyo bi kendininde olsaydı...ben o günden sonra sevemedim bile öyle kırıldımki..acıdı resmen bana.bu çok hassas bir konu yaşamayan anlamaz senin gözyaşlarını.ama eltine mutlaka cevap ver seni kırmasına izin verme.yani ya güzellikle kırıldığını söyle ya da tavrınla belli et.çocuk çok güzel bir duygu ama arkadaşlarında dediği gibi zor ve sabır istiyor,olmadan keyfine bak istediğini yap sonra vakit olmuyor.ve inan en güzel zamanını Allah bilir,eşimle yaşadığımız maddi manevi sıkıntılar var ve biz iyiki bebeğimiz erken olmamış diyoruz şimdi,hakkında hayırlısı olsun.bu arada psikolojini sakın bozma pozitif ol ve bol bol kitap oku annelikle ilgili,gerçekten çocuk yetiştirmek en zor görev,umarım hepimiz hayırlı evlatlar yetiştiririz
Zor yaşadıklarımı çok zor. Allah yardımcımız olsün

Amin tabi ki öyle çok çocuk çok sorumluluk. Rabbim gönlümdekini biliyor. 1 tane kız 1 tane erkek yeter inş
Bakarsın ikiz üçüz olur onları sollarsın bir kerede :KK39: Allah çookkk büyük sıkma Can'ını :KK72: bol bol dua et bende senin gibi bekleyenlerdenim kendimi mazlum gibi görüyorum mazlumun duası kabul olurmuş ya olacak duam kabul diyorum :-)

Amin bitanem inş. Beni en iyi sen anlarsın
Tabikide çok iyi anlıyorum. Ben hep şu hadisi şerifi düşünürdüm. Rabbim sana evet der istediğini verir. Hayır der daha iyisini verir. Bekle der en en iyisini verir.
Muhakkak ki bu çabaların boşa değil. Kader gayrete aşıktır unutma. Vazgeçme. Hatime başla. İnan çok iyi geliyor. Ben niyet etmiştimbebeğim olmasi icin hatim ediyorum diye. Hatim bitmeden hamile kaldım. Ve doktorların tabiriyle hamile kalmam çok zor bi sürü engel var ama oldu işte. Biz kulların Allahtan başka dostu yok bunu unutma .

Allah asıl bu tür kıskanç,fesat ve merhametsiz insanlara çocuk vermemeli.
Edepsiz kadın!

Bir daha derse söyle lafını git beşinci yap istersen ama inadına yapar gibi söyleyip durma banane de.

Kayınvalidene de söylesin eşin.
Biraz kulağı çekilsin saygısız ya.

İnsanların hassasiyeti bu kadar mı kullanılır yazıklar olsun böyle insanlara

İnsanlara çocuğun var mı diye sormuyorum bile. Bana sorulmasından da hoşlanmıyorum sonuç olarak insanların anlatamayacağı şeyler olabilir. Benim de şimdilik olmuyor ne yapayım herkese tek tek özelimi nasıl anlatayım istemiyoruz deyip geçiyorum. Eltin durumunuzu biliyor buna rağmen soruyor kötü niyetli uzak dur ama bir şeyi unutuyor Allah verir Allah alır. Onun üçüncüyü yapmasına bakmaz olay yani.. Bi bakarsın Rabbim hepsini almış Allah korusun. Hepsi emanet, emanetle böbürlenmek niyedir?? Bazen de on tane verir hepsi hayırsız olur. Birinin bunları ona anlatması gerekiyor

Tabikide çok iyi anlıyorum. Ben hep şu hadisi şerifi düşünürdüm. Rabbim sana evet der istediğini verir. Hayır der daha iyisini verir. Bekle der en en iyisini verir.
Muhakkak ki bu çabaların boşa değil. Kader gayrete aşıktır unutma. Vazgeçme. Hatime başla. İnan çok iyi geliyor. Ben niyet etmiştimbebeğim olmasi icin hatim ediyorum diye. Hatim bitmeden hamile kaldım. Ve doktorların tabiriyle hamile kalmam çok zor bi sürü engel var ama oldu işte. Biz kulların Allahtan başka dostu yok bunu unutma .
Maşallah ne mutlu sana. Bebiş ini kuzunu sağlıkla kucağına al inş

Bakarsın ikiz üçüz olur onları sollarsın bir kerede :KK39: Allah çookkk büyük sıkma Can'ını :KK72: bol bol dua et bende senin gibi bekleyenlerdenim kendimi mazlum gibi görüyorum mazlumun duası kabul olurmuş ya olacak duam kabul diyorum :-)
Ben zaten onunla bir yarış içerisinde değilim. Ama o kendisi kıskanç olduğu için herkesi öyle zannediyo galiba.

Bende tedavi gordum
7 . Yilda cicuk sahibi oluyorum gibi daha suan .
Biz kimseye sikintimiz var demedik .
Biz istemiyoruz hrnuz erken dedik
Cunku tedavi sureci dediginiz gibi sikintili
Insani daha cok strese sokuyorlar

Çok ayıp etmiş çok.

Ama üzülme, er ya da geç sen de anne olursun. Bu kadar çok çocuk isteyen bir çift ebeveyn olmalı. Eğer baktın ki, çözümü yok, evlat edin. Onu yavrun gibi sev, inan o da muhteşem bir sevgi.

Eltin gibi gaddar bir kadınla da iletişimimi keserdim. Çok kötü zihniyetli, fena bir kadınmış.

Çok ayıp etmiş çok.

Ama üzülme, er ya da geç sen de anne olursun. Bu kadar çok çocuk isteyen bir çift ebeveyn olmalı. Eğer baktın ki, çözümü yok, evlat edin. Onu yavrun gibi sev, inan o da muhteşem bir sevgi.

Eltin gibi gaddar bir kadınla da iletişimimi keserdim. Çok kötü zihniyetli, fena bir kadınmış.
İçimi çok yaktı.... Rabbim biliyo diyecek bişey yok...

Bende tedavi gordum
7 . Yilda cicuk sahibi oluyorum gibi daha suan .
Biz kimseye sikintimiz var demedik .
Biz istemiyoruz hrnuz erken dedik
Cunku tedavi sureci dediginiz gibi sikintili
Insani daha cok strese sokuyorlar
Aslında en iyisi bu. Ama bizim saklama gibi bi çarem iz yoktu. Sürekli sordular için. Napalım Mevlam neyler görelim

Terbiyesiz cunku .insan biraz dusunceli davranir.benimde uzun sure olmadi suan hamilym ve seni cok iyi anlyorum canim.umarm sennde olur tez zamnda.benim yengemde bana sz suan gercek bi aile degilsnz cocuk yapin dedi.insan bi sorun mu var kac yildr olmadgna gore dye dusunmezmi.hala kulagmda cinliyor o sozleri.ve o kadar kirginimki ona aklma geldikce snr oluyorum

Back
X