- Konu Sahibi Whiteandblue
Ya kız olmazsa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birşey farketmez ki o da evladım neticede. sadece son kez şansımı denemek istiyorum illa ki kız olsun değil amaç zaten.Ya kız olmazsa![]()
Ben konu kız çocuk üzerine planlanmış gibi okudum bilemiyorum Allah gönlünüze göre versin..birşey farketmez ki o da evladım neticede. sadece son kez şansımı denemek istiyorum illa ki kız olsun değil amaç zaten.
tek olunca yetemiyorsun gibi geliyor bende de vardı o 5 sene. 2. olunca gerçekten yetebiliyormuş diyorsun hatta onların paylaşımlarını gördükçe daha çok olsunlar istiyorsun. tecrubeyle sabit.ben tek çocuğa yetemiyorum, bu zamanda 3 çocuğa yetebilmek, bilmiyorum büyük cesaret...
tek olunca yetemiyorsun gibi geliyor bende de vardı o 5 sene. 2. olunca gerçekten yetebiliyormuş diyorsun hatta onların paylaşımlarını gördükçe daha çok olsunlar istiyorsun. tecrubeyle sabit.
Duzgunce gonlundekini soyleyen kadin bile taslaniyor ayni cumlenin tersi kimseyi rahatsiz etmiyor mesele bu.Oğlan çocuğunu isteme şekli arasında çok fark var ama. Oğlan üstünlüğü, soy devamı gibi şeyler yüzünden isteyeni elbette taşa tutarlar.
Duzgunce gonlundekini soyleyen kadin bile taslaniyor ayni cumlenin tersi kimseyi rahatsiz etmiyor mesele bu.
Erkegi ustun goren zihniyet de kizlarini cok afedersiniz baslik parasi karsiliginda evlendiriyor mesela.
Yani iste kotuye yorsak her turlu yorariz ama su erkek dusmanligi sebebiyle yapilan fevrilikler karsi tarafa saygisizlik olarak yansiyor.
suan yok ama gercekten kalabalık aile cok onemli bizde 3 kızı keske 4 olsaydık bence dene 4 ten iyidir 3 :)))Merhaba kk uyeleri. Bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var. Kafamda netlestiremedigim bir konu var. 7 ve 2 yasinda iki oglum var sukurler olsun. Bir kizim olmasini istiyorum. Tabi ki bunun kesinligi yok ama forumda bu konuyla alakali bir arastirma konum var. Bu ay calismalara basladik. Fakat hala hazir degilmisim gibi hissediyorum. Nedeni ufak oglum ezilir mi?( dogum olsa 3 yas olur aralari) Ben 3 cocuga yetisebilir miyim? Maddi acidan sikintim yok. 7 yasindaki okula gidiyor dersleri iyi beni genel olarak yormuyor. ikinci de sakin bir cocuk huysuzlugu yok sadece vezi var ve yemegini ben yediriyorum. onun disinda kendisi uyuyor abisyle ayni odayi paylasiyorlar. Yasim 32 ve cok arasi olmasin yasim da cok gecmeden yapmak istiyorum. ufak oglum 1 sene kardesiyle birlikte olur 4 yasinda da anaokuluna veririm diye dusunuyorum. Yani 2 cocukla 1 sene sonra tek cocukla kalacagim. malum okullar tam gun ve abisiyle okulda olacaklar.
Sizce erken mi? Fikirleriniz neler?
yappp gitsinnn madem maddi acıdan iyisin ne düsünüyosun erkek olursa 3 erkek annesi kız olursa garanti emeklilik olurr .)))birşey farketmez ki o da evladım neticede. sadece son kez şansımı denemek istiyorum illa ki kız olsun değil amaç zaten.
Haklısınız ancak erkek düşmanlığından ziyade kadınların zamanında bu konuyla alakalı çok ezilmesi, hatta erkek doğuramadığı için bile üzerine kuma gelmesini normal bulan bir ataerkil toplumdan geldiğimiz için bu kalıpyargılara yönelik bir tepki diye düşünüyorum. Gönlünden geçerek isteyen de kurunun yanındaki yaş oluyor maalesef.
2 erkekten sonra 3. De erkek oluyor lanet gibi birşey bu![]()
Lanet değil Freddynin kabusu :) Şaka bir yana 3. çocuğum kız olsun deliler gibi istedim. Hastane hastane aradım hatta renkli ultrasonla hemen bakılır mı diye.. Çok sonralara randevu verip durdular. Kendi doktorumdan çekinip başka doktora gittim haftası geldi diye. Dedi oğlan. Canım sıkıldı.. Ama o benim canımdı. Kırılan hayallerimi topladım hemen ve oğluşumu beklemeye koyuldum. 3 oğlum var şimdi.. Hepsinin öpüşü farklı, kokusu farklı. Bir buket gibiler. Arada dikenleri batsa da koklamaya doyamıyorum..2 erkekten sonra 3. De erkek oluyor lanet gibi birşey bu![]()
yapmak istediginde goruselim tuyolarim varWhiteandblue bnmde iki kızım var .). Bnde kendimden ziyade cevremi 3 cadiya alistrirsam yaparm hrld cunku bnden cok onlara bisey oluyor kizlarm var diyee
![]()