- Konu Sahibi Aylakkadin
Keşke öyle olsaydı da faydasını zararını tartışsaydık ama maalesef hiçbir şeyi altın tepside sunmuyoruz, banlanmayayım diye ayrıntiya giremiyorum ancak tarihsel, siyasal ,ekonomik ve toplumsal farkındalıgi olan herkes gibi ben de şu anki koşullarda dünyaya gelen tüm çocukların geleceklerinin hiç bir dönemde olmadığı kadar karanlık olduğunu gorebiliyorum , bu karamsar olmak değil gerçeği görebilmek ve inanın bazen keşke ben de arka arkaya doğurabilecek veya "allah rızkını verir nasılsa, amaaan biraz çabalasınlar nolcek? " diyebilecek kadar bilinçsiz olabilseydim de mutlu mesut umursamadan yaşlanıp gitseydim demiyor değilim...ne mutlu başaranaBu kadar karamsar olmayın, bizim doğduğumuz yıllar çok mu güzeldi? Çocuklarımıza her şeyi altın tepside sunarak, onlara ancak kötülük yaparız. Bırakın bizim gibi mücadele etsinler, çalışsınlar, zorlansınlar, her şeyleri olmasın, kendileri elde etsinler. Anne babalar ben yapamadım onlar yapsın, ben sıkıntı çektim onlar çekmesin diye, çocukları sorunsuz, kolay bir hayatın içinde yaşatıyoruz. Sonra değer bilmeyen, istekleri bitmeyen, kendi başına bir şey başaramayan bireyler oluyor.
Son düzenleme: