- 3 Eylül 2012
- 21.868
- 57.594
- 798
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
3 çocuklu çalışan kadınım.Kizlar içinizde hiç 3 çocuklu varmı:)) gazlamayın beni
Dur hemen yetişeyim yine ben değil ama 4 kardeşiz biz en son kızkardeşim cok büyük sürprizdi ben 17 yaşındayım lisedeyim düşünün durumu annem sevinemedi doğru düzgünKizlar içinizde hiç 3 çocuklu varmı:)) gazlamayın beni
İkinizin ortak bi evladı olsa hem evlilik güçlenir hemde cocukların hepsinin kardes bagı güçlenir cünkü evdeki cocuklar kandaş degil anladgm kadarı ile.Yalnız yasınız ilerliyor hemen yapmalısınız 40 ından sonra zorrrHerkese merhaba
2. Evliliğini yapmış 2 çocuklu (esimle birer çocuklarimiz biyolojik) bir akademisyenim. Masallah çok güzel bir yuvam var. Maddi anlamda evimiz yok arabamız var. Ikimizinde güzel tatlı aileleri var. Çok sukur su anlık evliliği nde hiç bir sıkıntı yok (tabi ki 4 4 lük degil ama aklımı kurcalayan, içime sinmeyen birşeyler yok).
Daha önce eşimle 3 çocuk için konuştuğumuzda dalga geçmiştik ama hiç ciddi ciddi istiyorum dememişti ama artık cidden istediğini hissediyorum. Benim.isimle alakalı ciddi bir aşamam kaldi önünde. Akademik hayata çok sonradan geçtim onun için yaşıtlarıma göre biraz geriden gidiyorum yaşım 37.
Şimdi sizlere sorum şu 3. Çocuk çılgınlık mi? 3 çocuğu olanlar, hiç çocuğu olmayanlar, calisanlar, çalışmayanlar herkesten fikir istiyorum.
Kendimi anlatacak olursam hiç kendimi 3 çocuklu düşünmedim.
Birde düşünsem bile hemen düşünemem 40 yaş civarı bir planlama yapmamiz lazim.
Siz benim yerimde olsanız böylebir ise girer miydiniz?
Dipnot: eşim kesinlikle istemiyorum desem illa ki olsun diye zorlamaz. Ama o istiyor bugün kesin anladım ve ne kendime ne ona ne Kizlara ne de olursa bebeğe haksızlık etmek istemiyorum.
En Dipnot: bu işlerin bir yerde de nasip kısmet olduğunu biliyorum.
Çalışıyor musunuz? Yaş farkları neler? Düşününce çok heyecanlı :)Varrrr çok güzel ama bi o kadar da zorrr
O ışık mesajda var. Yoksa berbatım bu konuda. Kendi adima kesinlikle düşünmüyordum. Eşimle dediğinde afalladım hatta.sizinle yaşıtım, ev hanımıyım eşimin iyi bir geliri var, evliliğimde hiç sorun yok çok şükür, bunlara rağmen 2. çocuğu bile yapamadım. gözüm korktu. çocuk yapmak elbet imkanlar dahilinde alınması gereken bir karar ama tek kriter imkanlar değil. ne kadar istediğiniz ve hazır hissettiğiniz. yazdığınız ilk mesajda gayet hazır görünüyorsunuz, bence deneyin. olur olmaz bilemeyiz ama sizde o ışık var bence.
11 9 ben hadi desem 14 12 olacaklar insallah :))3 çocuklu çalışan kadınım.
Çocuklarınızın yaşlarını söylerseniz daha realist yorum yapabilirim
Bir ara çok istediler. Ben dedim ki.ben bebek sevmem.ne öyle mızmız gezecek ortada :)Bence kendinizi düşün. Yapabilir misiniz? Bir gebelik daha ,doğum. Uykusuz geceler ,yeni doğan dönemi. 2 çocuk var evde. Bu gücünüz var mı? Evet ,yaparım, eşim destek,kızlar sıkıntı yaratmaz derseniz yapın bence. Bana sanki zor olurmuş ama çok büyükte bir mutluluk getirirmiş gibi geliyor. Tekrar düşündüm de kızlar kıskanır mı acaba?
eğitimli ve mutlu anne babası ve 2 de kardeşi olacak bebişin. yapınn gitsinnnnIlk 2 yorum için çok teşekkür ederim kızlar harikasınız. ♡♡
Anneniz kaç yaşındaydıDur hemen yetişeyim yine ben değil ama 4 kardeşiz biz en son kızkardeşim cok büyük sürprizdi ben 17 yaşındayım lisedeyim düşünün durumu annem sevinemedi doğru düzgün
Amma simdi bu sene yks ye girdi derece yaptı veee boğaziçili oldu benim güzel kuzum aynı evladim gibi o kadar düşkünüm kizkardeslerime simdi kitap dostuyuz ben 34 o 17 yaşında ama yan yana geldiğimizde bizi bi gorsen neyse cok uzattım demem o ki mutlu bir ailede büyüyecekse o evlat sevilecek bolca övülecek ilgi alaka gosterilecekse ki eminim oyle olur neden olmasin ki kaygılarınızla yaşamayın derim belki cok çok iyi gelir bebek size ailenize
Yaparsak 40 ta yapalimKendimde gücü görsem ücüncüyü yapardım sahsen. Sizinle yasitiz. Ama su anda 3. Ye kendimi hazir hissetmiyorum. Siz kendinizi hazir hissediyorsaniz olabilir. Benim iki cocugum ama ufak ve arka arkaya oldu. Biraz bedenim benim olsun bir süre bakalimhakkinizda hayirlisi
3 çocuklu bir akademisyen olarak yapın gitsin kalabalık aile zor ama çok keyifliHerkese merhaba
2. Evliliğini yapmış 2 çocuklu (esimle birer çocuklarimiz biyolojik) bir akademisyenim. Masallah çok güzel bir yuvam var. Maddi anlamda evimiz yok arabamız var. Ikimizinde güzel tatlı aileleri var. Çok sukur su anlık evliliği nde hiç bir sıkıntı yok (tabi ki 4 4 lük degil ama aklımı kurcalayan, içime sinmeyen birşeyler yok).
Daha önce eşimle 3 çocuk için konuştuğumuzda dalga geçmiştik ama hiç ciddi ciddi istiyorum dememişti ama artık cidden istediğini hissediyorum. Benim.isimle alakalı ciddi bir aşamam kaldi önünde. Akademik hayata çok sonradan geçtim onun için yaşıtlarıma göre biraz geriden gidiyorum yaşım 37.
Şimdi sizlere sorum şu 3. Çocuk çılgınlık mi? 3 çocuğu olanlar, hiç çocuğu olmayanlar, calisanlar, çalışmayanlar herkesten fikir istiyorum.
Kendimi anlatacak olursam hiç kendimi 3 çocuklu düşünmedim.
Birde düşünsem bile hemen düşünemem 40 yaş civarı bir planlama yapmamiz lazim.
Siz benim yerimde olsanız böylebir ise girer miydiniz?
Dipnot: eşim kesinlikle istemiyorum desem illa ki olsun diye zorlamaz. Ama o istiyor bugün kesin anladım ve ne kendime ne ona ne Kizlara ne de olursa bebeğe haksızlık etmek istemiyorum.
En Dipnot: bu işlerin bir yerde de nasip kısmet olduğunu biliyorum.
deteylı ultrasonla bakılıyor ben prf.a baktırmıştım kızıma .ikili 3 lü testten sonra detaylı ultrasonla zaten anlaşılıyor bebekte sorun olup olmadığı.ama küçük yaş anneliklerde de var o risk sadece yaş faktörüyle ilgilid eğil kiBen iki çoçukluyum kendimi hiç düşünemiyorum 3 çoçuklu yarınlar ne getrr bilinmez Allh bilğr ama biz iki yavrumza yetebiliyoruz üç zor.Sizin durumunuza gelince yaş faktörü gerçekten risk çevremde bu yıl üç yakınım 30lu yaşların ortasında yada sonunda hamilelik geçirdi malesef üzücü oldu buda bir ihtimal birde yaş geçdikçe sabırda bir yere kadar Rabbim ne verşrse hayrlısını versin dilerim herşey gönlünüzce olsun yuvanız hep huzurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?