3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Adam aldatiyorsa Çekişmelide daha fazla alabilir...Kadın avukatın bildiği ama açık açık anlatamadığı birşeyler var gibi geldi bana....
Birde şu yandan düşünün, eşinin avukatının eşi bu sonuçta. Ücretli bir şekilde bu konu sahibinin avukatlığını yapmıyor. Kocasının kazanmasını istediği içinde buna itiyor olabilir mi?. Aynı ev içinde neden kocasının dava kaybetmesini siciline işlenmesini ve alacağı ücretin sıkıntıya girmesine neden sebep olsun? Bitek ben mi böyle düşündüm. Ben isterim ki davayı kocam kazansın. Çekişmeli ye gittiğinde bu kadının bu kadar çok mal mülk para alamayacağını burdaki bi çok kişi biliyor. Buda bir ihtimal değil mi?

Sizin de psikolojiniz iyi değil bence. Eğlenecek halimmi var benim
Kız kaldı ki kadın mısın orası da muamma neyse.
Madem o özel mesaj geldi niye başka birisine yazıyormuş gibi yazmış ?
Kendine bağlasan keşke kaderini değil de ''Kendisine bağlasa keşke kaderini'' diyerek sanki başkasına seni anlatıyormuş gibi bu bir.
İkincisi hadi diyelim özel mesaj olsun değil de hadi yemiş gibi yapalım bu mesajda ne var ALLAH aşkına da buraya yazmaya değer gördün ahahaha :)
Ahshklsfjlsgssjf

yooo yooo var :)
İyi hikaye yazdın.
Diger hesabınla kendinle kavga edecektin di mi :KK70:
Kiminle kavga ettim burda? O kadar malzeme varken? ben kendi derdime düşmüşüm. yine özelden bana yazıp konuya cevap yazanları ceza aldırma yöntemlerini anlatan arkadaşları da paylaşırdım. Öyle bi derdim yok, kendimi acındırmak haklı çıkarmak kaygımda yok bana uygun gelen yorumları alıp devam ediyorum.

Kiminle kavga ettim burda? O kadar malzeme varken? ben kendi derdime düşmüşüm. yine özelden bana yazıp konuya cevap yazanları ceza aldırma yöntemlerini anlatan arkadaşları da paylaşırdım. Öyle bi derdim yok, kendimi acındırmak haklı çıkarmak kaygımda yok bana uygun gelen yorumları alıp devam ediyorum.

Ekran görüntüsü lütfen

Kız sus kıvırma işte :d enselendin daha ne saga sola yalpalıyorsun.
Ayrıca kendi hesabınla bu açtıgın üyelik ile kavga etmekten bahsettim cicim.
Kimseyle kavgandan degil.
Anlamıyor gibi hareket etme şimdi :D

Aslında erkek olan eş kendini haklı çıkarmak için kadının yerine yazıyor olabilir mi ?
Bu da bir ihtimal...Eli kalem tutan bir ekşiboy da olabilir...Ergen değil ama bak, ergen olsa ikinci sayfada yakalanırdı...Gerçek olamayacak kadar kötü kalpli bir karakterdi zaten ama hikayeyi işlerken duyguyu geçirdi bak şimdi hakkını yemeyelim....

Son düzenleme:
Back
X