3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

İşte tam olarak bu yüzden hiçbir kadın geleceğini bir erkeğin sevgisine ve vicdanına ipotek etmemeli.
Hele baştan beri seni sevmiyorum diyen erkeğe.
Sevgisi yokmuş ki adamın.
Kadın bile isteye vermiş yıllarını bile isteye çalışmamış.
Ben anlamadım konuyu.

İşte tam olarak bu yüzden hiçbir kadın geleceğini bir erkeğin sevgisine ve vicdanına ipotek etmemeli.
Oyle tabiiki.. ya cidden anne oluyoruz diye noluyor yani? Bu ortak bir cocuksa iki tarafta yapsin fedakarlik madem..

Birde kadin demis bosanmaktan bahsediyordu ama ne Zamandan beri mesela? En kucugu 8 yasindaymis..

39 yaşındayım, eşim 43. Çok direndim çocuklarda ağladı benle yalvardık ama yok nuh dedi peygamber demedi. Günahını almıyım ama belki başka biri var düşğndükçe kıskançlıktan deliriyorum herşeyini alayım bakalım kim bakacak yüzğne diyorum.
Ama neden uzun suredir dilinde bosanma olan adami ciddiye almiyorsun? O arada kendini garantiye alabilirdin, bir ise girebilirdin mesela..

Neden calismayacagim diye israrcisin?

Her tartışmada derdi boşanıcam senle yaşlanmıycam diye ben de ciddiye almadım ama 3-4 senedir çok uzak bana son 1-2 yıldır da salonda yatıp kalkıyor

39 yaşındayım, eşim 43. Çok direndim çocuklarda ağladı benle yalvardık ama yok nuh dedi peygamber demedi. Günahını almıyım ama belki başka biri var düşğndükçe kıskançlıktan deliriyorum herşeyini alayım bakalım kim bakacak yüzğne diyorum.

Hiçbir şeyi yok ki alasınız. İş çekişmeliye giderse devletin bağlayacağı nafakayı biliyor musunuz?

Çocukların masrafını karşılasin tamamda siz istiyorsunuz ki, adam evden gitsin boşanalım ama aynı lüks hayati yasamaya devam edeyim. Böyle bisey var mi yahu. Istekleriniz biraz mantık çerçevesi içerisinde olsun
Ayrıca mecbur çalışmak zorundasınız ayrıldıktan sonra

Ama bu konuda adaletsizlik yok mu sence? Sonucta kadin oturmus cocuk bakmis.. o zaman kocasi oturup baksaydi cocuklara kadinin yaptiklarini yapsaydi evde ve kadin kariyer yapsaydi.. belki cok iyi yerlere gelecekti. Resmen kadinin gelecegini calmis oldu kocasi..
Çocukları 1 2 yaşında değil ki hepsi kocaman. Kadın gayet çalışabilecek durumda. Burda 3 4 aylık bebeğini bırakıp çalışan kadınlar var. Kadın rahatlığını kaybetmek istemiyor bakın olay orada. Boşanmakta istemiyor olay sevgiden çıkmış. Kadın diyo ki her istediğimizi aldı eksik etmedi rahatım yerinde ben bu rahatı bozmak istemiyorum diyor. Olay maddiyat üzerinden dönüyor. Benim gördüğüm, yıllarca kocası güzel bi gelirle çalışmış. Ee para güzel niye çalışayım düşüncesi ile 20 koca sene gitmiş. Şimdi sizce o adam tekrar evlenecek ise yeni eşe hak mıdır bu. Boşandıktan sonra ikiside evlenmekte özgür olacak. kadın diyor ki hırs yaptım o rahatlığı yaşamasın istiyorum. Çocukların masrafını ödesin istiyo. Ev bende kalsın diyo. Üstüne kadın harcasın diye 15 bin almak istiyo. Yani kadın boşanayım ama adam benim hayatımı idame ettirmeye devam etsin diyo.
Olay sömürmeye gitmiş artık

Sadece bir çocuğum kolejde, diğeri anadolu lisesini kazandı. Küçüğüm devlette ilkokulda zaten. Liseye gidene kadar ikiside kolejdeydi o yüzden birikim yapma fırsatı olmadı zaten maaşta 3-5 senedir yüksek . Rahat etince herhalde ayrılma isteği depreşti. Şirket evinde oturmama sorun çıkarmıyor ama dediğim gibi süresi belirsiz onunda işten ayrılsa bir aksilik olsa çıkın derler. 15.000 le kiramı vericem geçinicem mi. Araba da ufak eski bi şey zaten bunlar abartımı sahiden ya , kendi isteyip bizden ayrılıp hayat konforuna devam edecek normali bu mu? Asgari ücrete evet desem çocukların nafaka kesilince bi ona kalıcam. Araba için kredi çekicem dedi hemen veremezmiş bi de, nakite de yanaşmadı. Kafam allak bullak sonradan pişman olacağım bi anlaşma yapmak istemiyorum
Siz istedikleriniz adamin maasi 60 bin değil, 160bin olsa anca olabilir.
Kıyıda köşede birikmiş nekadar parası varki 250bini size versin.
Kusura bakmayın ama hem çalişmim hem rahatım bozulmasın olmaz
Araba okey, nafakanın yarısı kadar da okey, belki biraz toplu para ama asla 250 bin değil onada okey ama kalanı ütopik. Şirket size evi yedirmez, ben bir işyeri sahibi olarak neden çalışanımın eski eşini evimde oturtayım. Başka bir çalışanıma veririm ailesiyle otursun diye. Habersiz yaparız diye düşünürseniz çıkış bile verirler ondan sonra nafakayada elveda dersiniz. Benim biri ilk okula biri ortaokula giden çocuklarım var, yıllardır çalışıyorum. Benim gibi milyonlarca kadın var, sizin yada sizin çocuklarınızın özelliği neki çalışamiyorsunuz?
Adam sevmedi diyip ama ben çok sevdim diye 3 çocuk yaparsanız, adam baksın ben konforumdan vazgeçemem diye düşünmenin sonucu bunlar.
Bence uzlaşmaya gidin zira adam kafasına koymuş boşancak. Yerinizde olsam şirketin lüks evi yerine toplu paradan vazgeçip çocuklarımla yaşayabileceğim bir ev isterim, arabada dursun üstüne birde asgari nafaka bağlansa şükür ederdim. Ondan sonrada konfor alanızdan çıkıp, koca çocukları bahane etmekten vazgeçip iş arayışına girerdim.
Adam yarın işten çıksa kalacaksınız dımdızlak ortada, yada emekli olsa okadar nafaka verebileceğinimi sanıyorsunuz? Siz napıcaksınız yaşlışıkta? Varmı sigorta girişiniz? Şirketin lüks evini düşünene kadar bunları düşünün derim çocuklar büyümüş yakımda üni vs derken evden ayrılcaklar siz kendiniz neyapacaksınız onu düşünün.

Herkes yatırımını evden yana yapmıyor. Yaşadığım şehirde bir çok zengin insanın evi yok çünkü eve para yatırmak istemiyorlar. Param oldukça her ev benim mantığı. Yani bir insanın evi olmaması onu parasız yapmaz. Belki parası dövizde altında vsdedir. Ki kadın da biliyor ki bunları istiyor. Ve ya şirket evi olanlara bu yardımı yapmıyordur vs.
Evet bunu bende duymuştum. Ama konu sahibinin niyeti gelecegi garanti altina almak degil bence. 5 kurussuz birakayim, hayatini idame ettiremesin diye dusunuyor. 3 cocuklu bir kadin icjn en onemli sey bence ev. 60bin maasi olan adam kredi cekip ev alabilir, ben olsam sahsen bunu isterdim oncelikle. 4 kisinin hepsinin bir odasi olsa 4+1 ev gerekiyor. Kiralar malum.
Tum masraflari adam karsilasin, altimda arabam cebimde 15binim olsun, kiram olmasjn deyince iyi niyetli bulamadim.
Bana kalsa adam evde alsin, araba varsa versin, 20bin nafaka versin. Biraksin herseyi. 3 cocugun ne ihtiyaci biter ne istegi. Kadin tek basina zorlansin istemem. Isleri yokusa surerse talep ettigi seyleri cekismeli dava ile alamayabilir. Anlasirsa standartlari daha yuksek olacaktir

Ev olmadan kesinlikle bir süre sonra geçinemezsiniz.
2 ve 3,5 yasinda cocuklarimin aylik masrafları gidalarida dahil 10 bin tl.
300 binlik araba 250 bin nakit para sizi götürse götürse bi kac yil götürür.
Sonrası tufan olur.
Kendinize küçülte olsa 2+1 ev aldirin +nafaka+ cocuklarin masraflarını karşılayacak sekilde boşanın.

Evet yazdığınız gibi ekonomi ortada geçinmekte zorlanacaksanız zahmet olacak ama işe girip çalışabilirsiniz. Kendi arabası olmayan adam size boşanıyorsunuz diye 300 binlik araba alır mı? Talepleriniz çok fazla. Ayrıca şirketin çalışanı eşiniz olduğuna göre o evde siz nasıl oturacaksınız boşandıktan sonra onu hiç anlamadım. Çekişmeliye dönünce daha fazla bir şey alacağınızı sanıyorsunuz musunuz gerçekten?

Yanlis mi gordum bilmiyorum sanki bir yerlerde kripto para yorumu gecti, bulamadim tekrar. Orada yemis sanirim.
Oturup mantik cercevesinde anlassalar, adam bir ev alabilir krediyle, cocuklarla kadin orada otursun en azindan kira derdi dusunmez. Ayrica 60 bin maasi varmis. 15bin nafakada versin, karsi degilim hatta 20 versin. Ama hem 250bin hem 300binlik araba isterse adam kabul etmez ki. Cocuklarin gelecegini garanti altina almak istemesini anliyorum, destekliyorum ama taleplerde makul olmak lazim.
Biraz daha yorumları okuyunca kadının boşanmak istemediği için yokuşa sürdüğünü anlıyorum. Asgari ücret oranında sana nafaka vereyim demiş. Ben de 2 çocuğuma ÜFE oranında zam gelecek mi diye elim yüreğimde bekliyorum😬
Kripto parayı görmedim ama adam bence parayı görünce yoldan çıkmış. Ve hayatıma bakayım diye makul durmaya çalışıyor. Konu sahibi de boşanma olmasın diye şartları zorluyor. Pek parlak görünmüyor durumları

adam rızasıyla verseydi konu açılmazdı. vermem diyor. mahkemeye gideceklerse mahkemede kişilerin gelir durumuna mal varlığına göre veriyor. adamın 60 bin maaşı dışında bir şey yok ortada. şirket arabası şirket evi onlar sayılmaz. adam o işte çalıştığı sürece bunlar var. birikim yok. bir de kadın hariç üç çocuğu da nafaka verecek adam. 3 çocuk artı eski eş 4 kişiye her ay nafaka verecek. kalan parayla adamın da geçinebilmesi için makul verecektir. konu sahibi siz avukatla görüşün.

Beni sevmediğini söylüyor evlendiğinden beri oldu mu? Sürekli tartışıyoruz ailesi yüzünden artık çekilmez oldu hayat diyor ama 3 çocukla ben boşanmış kadın olarak kalıcam kendi belki tekrar evlenecek çocukları ihmal edecek. Başkasına yedirecek kazancını. İçime sindiremiyorum hırsa kapılıp boşanmak istemiyorum böyle düşününce
Üç çocuk nasıl oldu o zaman?Tam kafa yedirtmelik konu.

Çocukları 1 2 yaşında değil ki hepsi kocaman. Kadın gayet çalışabilecek durumda. Burda 3 4 aylık bebeğini bırakıp çalışan kadınlar var. Kadın rahatlığını kaybetmek istemiyor bakın olay orada. Boşanmakta istemiyor olay sevgiden çıkmış. Kadın diyo ki her istediğimizi aldı eksik etmedi rahatım yerinde ben bu rahatı bozmak istemiyorum diyor. Olay maddiyat üzerinden dönüyor. Benim gördüğüm, yıllarca kocası güzel bi gelirle çalışmış. Ee para güzel niye çalışayım düşüncesi ile 20 koca sene gitmiş. Şimdi sizce o adam tekrar evlenecek ise yeni eşe hak mıdır bu. Boşandıktan sonra ikiside evlenmekte özgür olacak. kadın diyor ki hırs yaptım o rahatlığı yaşamasın istiyorum. Çocukların masrafını ödesin istiyo. Ev bende kalsın diyo. Üstüne kadın harcasın diye 15 bin almak istiyo. Yani kadın boşanayım ama adam benim hayatımı idame ettirmeye devam etsin diyo.
Olay sömürmeye gitmiş artık
Onu bende dedim zaten cocuklari buyuk artik neden calismiyorsun diye.. ki 38 yasinda daha cok genc.. ama iste konfor alanindan cikmak istemiyor, ya da senin dedigin gibi rahatini bozmak istemiyor..

Ben ne okudum canolar😐😂 bu kadar istek biraz fazla degil mi? Nafakaya birsey diyemem cocuklarinin egitimi vs daha kotuye gitmemeli babalari anneleri hayattayken.. ama yillarca calismamissin zaten yani herifin evi varsa arabasi varsa hepsini nasil istersin? Ki normalde yari yariya olur paylasim.

Ama su cok uzucu birsey..cocuk dogur gencligini ver bir yerde kariyer yok birsey yok ortada kalmaktir bunun adi.. ve bahsettigim sey maddiyattan bagimsiz bir ortada kalmislik…bu fedakarliga gerek yoktu.. gerci calissaydinda sen daha cok fedakarlik yapacaktin muhtemelen..

Yillardir adam bosanmaktan bahsediyor, sen sormuyor musun neden nicin diye😐🙄
Cocuk dogurursan evine bağlanır sever seni vs kulağına fısıldayan oldu galiba büyükler hep bu tür saçmalıklar akil veririr .

Biraz daha yorumları okuyunca kadının boşanmak istemediği için yokuşa sürdüğünü anlıyorum. Asgari ücret oranında sana nafaka vereyim demiş. Ben de 2 çocuğuma ÜFE oranında zam gelecek mi diye elim yüreğimde bekliyorum😬
Kripto parayı görmedim ama adam bence parayı görünce yoldan çıkmış. Ve hayatıma bakayım diye makul durmaya çalışıyor. Konu sahibi de boşanma olmasın diye şartları zorluyor. Pek parlak görünmüyor durumları
Aynen dedigin gibi. Adam uzun suredir bosanmak istedigini soyluyormus, evlendiginden beri sevmedigini soyluyor demis konu sahibi. En buyuk hatasi bir iş bulup calismak yerine, 3 cocuk yapmak olmus. Bir dikili tas olmayinca gelecek kaygisi başlıyor işte. Mahkemeye kalirsa komik meblaglar odeniyor zaten. Tek yolu anlasmali bosanmada makul talepler ile magdur olmamak bence

Cocuk dogurursan evine bağlanır sever seni vs kulağına fısıldayan oldu galiba büyükler hep bu tür saçmalıklar akil veririr .
Ama 3 cocuk yapmis.. cocukla bosanilir Allah kime yazdiysa o.. ama ilk gunden beri herif sana seni sevmedigini soyluyor ve sen 3 cocuk yapiyorsun o adama ve evlilige..

Belki herifin eskiden sevdigi biri vardi belki zorla evlendi..

Beni sevmediğini söylüyor evlendiğinden beri oldu mu? Sürekli tartışıyoruz ailesi yüzünden artık çekilmez oldu hayat diyor ama 3 çocukla ben boşanmış kadın olarak kalıcam kendi belki tekrar evlenecek çocukları ihmal edecek. Başkasına yedirecek kazancını. İçime sindiremiyorum hırsa kapılıp boşanmak istemiyorum böyle düşününce
Evlendiginizden beri sizi sevmediğini söyleyen bir adamdan üç çocuk mu yaptınız? Yıllardır boşanmak isteyen adamdan üç çocuk mu yaptınız? Ve sizi sevmediğini boşanmak istediğini söylediği halde çalışmayıp çocuk mu yaptınız?

şirketin evi boşanma durumundan etkilenemz kendi ayarlıyor zaten o işleri, sözleşme fatura ve aşdatlar hep şirket adına. Ama kesinde değil tabi risk hep var, işten çıkadabilir. Araba şart ben ondan geri adım atmam onu anladı, nakit paraya ve nafaka miktarına direniyor gibi. Zaten 2-3 yıla çocukların nafakası bitecek ama olul taksitlerini üniversite olursa masraflarını karşılayacak zaten. Asgari ücret +5 bin çocuklar için diyor. İkisinin ki kesilince asgari ücret +bin tl olacak . Evden çıkmazsam idare ettim diyelim ama evden çıkarsam napıcam. Arabanında masrafı olacak sonuçta çocukları taşıycam onla da

Back
X