Siz istedikleriniz adamin maasi 60 bin değil, 160bin olsa anca olabilir.
Kıyıda köşede birikmiş nekadar parası varki 250bini size versin.
Kusura bakmayın ama hem çalişmim hem rahatım bozulmasın olmaz
Araba okey, nafakanın yarısı kadar da okey, belki biraz toplu para ama asla 250 bin değil onada okey ama kalanı ütopik. Şirket size evi yedirmez, ben bir işyeri sahibi olarak neden çalışanımın eski eşini evimde oturtayım. Başka bir çalışanıma veririm ailesiyle otursun diye. Habersiz yaparız diye düşünürseniz çıkış bile verirler ondan sonra nafakayada elveda dersiniz. Benim biri ilk okula biri ortaokula giden çocuklarım var, yıllardır çalışıyorum. Benim gibi milyonlarca kadın var, sizin yada sizin çocuklarınızın özelliği neki çalışamiyorsunuz?
Adam sevmedi diyip ama ben çok sevdim diye 3 çocuk yaparsanız, adam baksın ben konforumdan vazgeçemem diye düşünmenin sonucu bunlar.
Bence uzlaşmaya gidin zira adam kafasına koymuş boşancak. Yerinizde olsam şirketin lüks evi yerine toplu paradan vazgeçip çocuklarımla yaşayabileceğim bir ev isterim, arabada dursun üstüne birde asgari nafaka bağlansa şükür ederdim. Ondan sonrada konfor alanızdan çıkıp, koca çocukları bahane etmekten vazgeçip iş arayışına girerdim.
Adam yarın işten çıksa kalacaksınız dımdızlak ortada, yada emekli olsa okadar nafaka verebileceğinimi sanıyorsunuz? Siz napıcaksınız yaşlışıkta? Varmı sigorta girişiniz? Şirketin lüks evini düşünene kadar bunları düşünün derim çocuklar büyümüş yakımda üni vs derken evden ayrılcaklar siz kendiniz neyapacaksınız onu düşünün.