3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Ben de yeğenimi çağırdım 2 yıl önce avukat oldu o da, yarın gelecek orduda yaşıyor. Protokülü onunla da konuşucam. Arabayı hemen alması lazım parayı da belki zaman koyarız önüne. Nafaka miktarında da artık ne kadar alabilirsem zorluycam

Ailem rizede yaşıyor benim, gitmeyi düşünğyormusun dedi bana o kadar sinirlendim ki. Geldiğim yere postalıycak aklınca
Arabayi rizede mi kullanacaksiniz? Belliki adam sizi o evde barinddirmak istemiyor.
Ay ben pes ediyorum arkadaslar. Size basarilar

Kolay mı 40 yaşında ne iş yapabilirim ben? Üniversite bitiren gençler bulamıyor iş

Kolay değil ama mecbursunuz...Sizin durumunuzda pek çok kadın var. Hepsi bir yerden başlayıp tutunuyorlar hayata. Etrafınıza haber verirsiniz. Tanıdık aracılığı ile bir yerlerde sıfırdan başlarsınız. Mutfak masrafınız ve faturalarınız ödenir. Sağlık güvenceniz olur.

Kolay değil ama mecbursunuz...Sizin durumunuzda pek çok kadın var. Hepsi bir yerden başlayıp tutunuyorlar hayata. Etrafınıza haber verirsiniz. Tanıdık aracılığı ile bir yerlerde sıfırdan başlarsınız. Mutfak masrafınız ve faturalarınız ödenir. Sağlık güvenceniz olur.

Ufacık hastalıkta ne para ne araba ne nafaka yeter bunu anlamıyor adamla nikah yok sgk yok ömür boyu nafaka ile gecinecegini düşünüyor Allah hayır etsin ne diyelim

O asgari ücrete bağlamak istiyor benim nafakamı ama , az mı olur o zaman? Siz ne kadar alıyosunuz o artış çok mu yüksek
Kolay mı 40 yaşında ne iş yapabilirim ben? Üniversite bitiren gençler bulamıyor iş
Bakın adam baştan söylüyormuş.3-4 sene önce ayyuka çıkmış. 2 senedir ayrı yatıyor.39 yaşındasınız.
Çok daha önce başlayabilirdiniz.
Tamam ülkemizde iş bulmak kolay değil ama 35inde üniversite kazanıp 40ında memur olan insan da çok ülkemizde ya da başka iş tutan.
Ülkenin yarısı bir ay çalışıyor asgari kazanıyor 20 yılda emekli de olamıyor.
Ben anlamıyorum bu yıllarımı verdim gençliğimi verdim muhabbetini.
Daha gençsiniz siz ya genç.

Konu sahibi istekleri uçuktu ev aldır diyerek daha da uçurdunuz.
İstanbul gibi bir yerde 2+1 bile olsa nispeten güvenli bir muhit seçilince o ev ne kadardır en az 2.5
Kredisi ne kadar çıkar kim bilir.
Kim yanaşır böyle bir şeye.
Yanaşmasa boşanmasın paşazade
Yada nezaman yanaşırsa ozaman boşasın
Seni sevmiyorum diyip 3 çocuk yaparken düşünseymiş
Toplu para, 15 bin nafaka alamaz zaten ama bir evi
bari olsun bu kadının
Bu saatden sonra gireceği iş asgari ücret olucak, 4-5 den aşağı kira varmı onu nasıl ödeyecek?

Ben ziraat okudum iş bulmam çok zor bu saatten sonra. Evi arabası yok ama maaşı 60.000 civarı. Boşanma sebebi ailesi yıllardır annemde annem, her ihtiyaçlarına koştu. Kardeşi kriptoda para kaybettti onu ödedi tabi ev araba alamaz. Zaten şirket arabası kullanıyor arabası yok değil. Benim çalışmama gönlü de olmadı çocuğum ilkokulda zaten çalışamam bırakıp. Nesi fazla ki nasıl geçinicez ben boşanmak istemiyorum sonuçta.
🤪Şaka gibi neyi fazla

Sadece bir çocuğum kolejde, diğeri anadolu lisesini kazandı. Küçüğüm devlette ilkokulda zaten. Liseye gidene kadar ikiside kolejdeydi o yüzden birikim yapma fırsatı olmadı zaten maaşta 3-5 senedir yüksek . Rahat etince herhalde ayrılma isteği depreşti. Şirket evinde oturmama sorun çıkarmıyor ama dediğim gibi süresi belirsiz onunda işten ayrılsa bir aksilik olsa çıkın derler. 15.000 le kiramı vericem geçinicem mi. Araba da ufak eski bi şey zaten bunlar abartımı sahiden ya , kendi isteyip bizden ayrılıp hayat konforuna devam edecek normali bu mu? Asgari ücrete evet desem çocukların nafaka kesilince bi ona kalıcam. Araba için kredi çekicem dedi hemen veremezmiş bi de, nakite de yanaşmadı. Kafam allak bullak sonradan pişman olacağım bi anlaşma yapmak istemiyorum
adam ayrılınca tabi ki eski hayat konforuna devam edecek çünkü o hayatı kendisi sağlıyor.

Arabayi rizede mi kullanacaksiniz? Belliki adam sizi o evde barinddirmak istemiyor.
Ay ben pes ediyorum arkadaslar. Size basarilar
Ev adamın değilki zaten barındırsın 🤣🤣
Sanki şirket hibe ettide oda aman karımın rahatı bozulmasın dedi
Hayır onun olmayan birşeyi protokollede alamaz
Nasıl evde oturmaya devam edebilirsin diyor ve bu kadın buna inaniyor hayret
Oldu madem ozaman boşanınca boğaz köprüsünüde bağışlasın karısına 🤣🤣
Boşanma kararın ertesi günü kendine ev aramaya başla demezse bende birşey bilmiyorum.

Yanaşmasa boşanmasın paşazade
Yada nezaman yanaşırsa ozaman boşasın
Seni sevmiyorum diyip 3 çocuk yaparken düşünseymiş
Toplu para, 15 bin nafaka alamaz zaten ama bir evi
bari olsun bu kadının
Bu saatden sonra gireceği iş asgari ücret olucak, 4-5 den aşağı kira varmı onu nasıl ödeyecek?
Seni sevmiyorum diyen kişiden üç çocuk yapan daha suçlu bence. Konu sahibini suçsuz görmüyorum ben.5 sene önce deseydi adam suçsuz bulurdum.
Ben almasın da demiyoruz almaz,alamaz diyorum şu piyasada.
Kadının istekleri evden daha makul kalıyor.

Boşanma kararın ertesi günü kendine ev aramaya başla demezse bende birşey bilmiyorum.
Cocuklarida o yuzden istiyor adam. Kadini yollayacak. Anlatamiyoruz bir turlu. Beni aldatiyordur, onun peşine dusecegim dedi en son. Kapinin onunde kalacak haberi yok 🤦‍♀️

Seni sevmiyorum diyen kişiden üç çocuk yapan daha suçlu bence. Konu sahibini suçsuz görmüyorum ben.5 sene önce deseydi adam suçsuz bulurdum.
Ben almasın da demiyoruz almaz,alamaz diyorum şu piyasada.
Kadının istekleri evden daha makul kalıyor.
Kadının suçlu olduğu konusunuda bence hepimiz hemfikiriz
Ama adam ısrarla istiyor boşanmayı
Yoksa kadın hayatındnan memnun
Adam 2 senedir ayrı yatıyormuş
Bence konu sahibi 20 senede geçse şikayet etmez bu durumdan yeterki rahatı bozulmasın
O yüzden boşanmayı isteyen taraf olarak biraz zorlansın paşa.
Bence gayetde alır 60 bin maaşla ev alamiyacaksa tamam artık
Tabii diğer istekler ozaman olmaz o doğru

Hayatında bence de başka biri.bari delil toplamaya çalışın mahkemede eliniz güçlü olursa alacaklarınızı daha kolay alırsınız

Kadının suçlu olduğu konusunuda bence hepimiz hemfikiriz
Ama adam ısrarla istiyor boşanmayı
Yoksa kadın hayatındnan memnun
Adam 2 senedir ayrı yatıyormuş
Bence konu sahibi 20 senede geçse şikayet etmez bu durumdan yeterki rahatı bozulmasın
O yüzden boşanmayı isteyen taraf olarak biraz zorlansın paşa.
Bence gayetde alır 60 bin maaşla ev alamiyacaksa tamam artık
Tabii diğer istekler ozaman olmaz o doğru
İstanbul’da şu anki işine ve işinin getirilerine güvenerek 15 yıl kredi ile ben olsam ev almam.
İşten çıksa hadi yeni iş buldu yakın maaşa diyelim belki ev yardımı fatura yardımı olmayacak.
Mantıklı olan almaz.
Üç sene ayrı yaşar öyle boşanır.
Bana onun için mantıklı geldi.
Hadi aldı diyelim nafaka az olur konu sahibi nasıl geçineyim der onu da kabul etmez sanki🤦‍♀️

Nasıl evde oturmaya devam edebilirsin diyor ve bu kadın buna inaniyor hayret
Bak aklıma ne geldi sen yazınca unutmuşum 1 yılda 🤣. 5 yıl benim lojmanımda oturduk hatta 6 diyelim. Sonra kiraya çıktık 3 yol civarı oturduk ikimizde çalışıyorduk ben eve bakıyordum o birikim! Ama ne birikim her şeyi yemiş içmiş s.çmış. Sonra da aldatıldım. Evden kovdum elimde 11 aylık bebek 8 yaş çocuk ve işe ara vermiştim. Dedi ki yaza kadar otur çocukların okulu var falan diye. Hemen işe başladım bebeğimi kreşe verdim. Davayı yapıştırdım. Neyse martta boşandık hazirana kadar oturacaktım ya davadan çıktık aracıma doğru ilerlerken aradı evden çık ya da öde 😬😬
Ev sahibini üzerime saldı 1 gün sonra. 28 martta boşandım 1 nisan da bebek biri diğeri okullu çocukla ev taşıdım. Yani kendinden başka kimseye güvenmeyecekmişsin bu hayatta

Bu forumu boşanma konumuz başladığından beri takip ediyorum. Şimdi artık geldi çattı benim de sizin fikirlerinize ihtiyacım var. 3 çocuğum var; 8,15 ve 16 yaşlarında . 20 yıllık evliyim. 2 yıllık önlisans mezunyum ama hiç çalışmadım. Eşim elektrik mühendisi şuanda iyi bir firmada iyi bir pozisyonda çalışıyor. Çok çalışkan dürüst bir insandır çocuklarına da çok düşkün ama boşanmayı yıllardır dile getirir. Artık bu yıl evden de ayrıldı dönem dönem açıkça konuştu birkaç kez ayrılalım diye. Ne kadar dirensem de kararlı artık ben de kabullendim. Eş dost arkadaşlarıma fikir almak için sordum. Anlaşmalı boşanmada neler istemeliyim diye ona da söyledim ama fazla geldi. 15000 tl nafaka, 300.000 civarı bir araba , 250.000 tl nakit para istediğimi söyledim. Çocuklardan biri özel okulda onların kıyafet okul masrafını da karşılamasını istedim. Bunlara ses çıkarmadı ama nafakayı ve toplu parayı fazla buldu. Buarada evi arabası yok. Oturduğumuz evin tüm masrafını şirketi karşılıyor lüks yeni bir site, 4+1 ev burdan çıkmak istemiyorum tabiki. O da çık demedi ama bu işyerinden ayrılsa bu ev imkanı olmayacak bu kafama takılıyor. Sizce taleplerim çok mu, ekonomi ortada böyle bile geçinmek zor olacak bizim için. Çekişmeliye mi dönmeliyim
Yok artık. Eşiniz Cem Yılmaz ve Acun'dan sonra en çok eski eşine ödeme yapan kişi olacak sanırım. Talepleriniz çok fazla. Hakimin cekismelide bunları vereceğini sanmiyorum. Çocuklarınız kucuk de değil normal olan sizin de ise girmeniz ve nafakanin eve ortak katkı olması. Ama siz çalışmayı planlamiyorsunuz sanırım.

Ablacim sen bu adami hic mi sevmedin yahu. Konunun bir yerinde bile kalp kirikligi yok.

Hayir madem sevmedin sevilmedin para için mi evli kaldin. ?

Armut pis agzima duş. Yatayim yiyeyim. Adamin durum varsa al elbet o parayi ama sende calis biriktir, sen bu kafayla hepsini carcur edersin bence.

Ben seviyorum çünkü, düzenimi de seviyorum. Rahatım huzurum yerindeydi bişeyimizi eksik etmedi. Evlenmek tek kişi isteyince oluyormu ki boşanmak olsun

Evlenirken 2 kişinin de aynı kararda olması, evlenmeyi istemesi gerekir. Nikahta sorulan sorular da buna yöneliktir.

Ayrılırken taraflardan birinin artık birlikte olmayı istememesi yeterlidir.

Back
X