- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.629
- 83
- 36
Kıymetli babamın bir lafı var. Bir erkeğin ağzından boşanma kelimesi çıktığı an. Onu orada bırakıp gideceksin. Ardına bile bakmayacaksın. Babam 46 yıllık evli biri.boşanmayı yıllardır dile getirir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıymetli babamın bir lafı var. Bir erkeğin ağzından boşanma kelimesi çıktığı an. Onu orada bırakıp gideceksin. Ardına bile bakmayacaksın. Babam 46 yıllık evli biri.boşanmayı yıllardır dile getirir.
Kanunlar AAA aşk mı bitti peki o zaman demiyor![]()
Bir insanın kocasını sevmesi boşanmak istememesi de suç olmuş .Konu sahibinin bu konudaki tercihini sorgulamak bize düşmüyor bence. Ben de tercih etmem ama edene de bir sey diyemem. Döven söven aldatan bir adam yok sonuçta karşısında. Çocuklarımın düzeni bozulmasın istemiş olabilir.
O zaman konu sahibi çok önceden kendi bosayacakti. Bu kadar zaman insan çekirdek ailesine elle tutulur bir yatırım yapmaz mı? Hani dar gelirli olsa anlarım ama maddi durum iyi, kira derdi falan yok ee? Madem kendi ailesine yediriyor ve uslanmiyor kendi yoluna bakacak böyle hayat geçer mi? Adam hık diye ölse ortada kalacaklar öylece. Dediğim gibi her şeyini evine harcayan dar gelirli kendi hâlinde adamları ayrı tutuyorum.Ben ailesine “yedirdiği” paralarla ailesinin üzerine yatırım yaptığını düşünüyorum.
Bence genel bir tiksinme durumunuz var zatenBir insanın kocasını sevmesi boşanmak istememesi de suç olmuş .
Gözlerim kanadı okurken.
Kadını paracı yaptılar bide.
Çalışmamış kadın buna taktılar.
Çocuk doğurmuş 3tane ne ara çalışacaktı acaba.
Adam çocuk yapıp durmuş yine kadın suçlu korunsaymış oluyor.
Adam istemese çocuk yapmaz.
Yap yap sonra ben sıkıldım eee bedelini öde git o zaman.
Benim bir arkadaşımın babası böyle terk etti 3 çocuğunu sonra yine evlendi ondanda 3çocuk .
Sonra geçinemiyorum e yapma .
Sanki zorla kadın çocuk yapıyor.
Hep kadın suçlu zaten.
Bu toplumdan tiksiniyorum ya kadın bile kadını tutmaz erkeklerin böyle yapması çok normal
Lütfen gerçekten sizin gibi zihniyetlerle konuşmak istemiyorum.Kağıt üstünde bir maaşı var ama ev bile lojman eve bile bağlanmis
Hangi mahkeme kadını mutlu ederek bitirdi kadını gazlamanin bir faydası yok eninde sonunda kendine bir hayat kurması gerektiğini anlayacak bu kdr inat artık kötü niyete giriyor
Mahkeme sonuçlanana kdr 1 kuruş vermese - öyle bir adama benzemiyor kadının ne çözümü var?
O evde oturması gereken kişi eşiniz, ya ikametgah ayıramayacak boşandığıni bildirmeyecek yada sirket onun oturduğu evin masrafını karşılayacak artık tek kişi olduğu için öyle bir ev ztn olmaz ev konusunda sonuca ulaşabileceğinizi hiç sanmıyorum sirket çalışanı eşiniz siz degilsiniz
kadının 20 yılı da erkeğin 20 yılı değil mi o jüpiterde mi yaşıyor?Bence fazla değil 20yılını vermiş kadın 3çocuk doğurmuş iki günlük evlilik değil bu.
Eşin ne sanıyordu 5 kuruşsuz kapının önüne mi koyucaktı .
Gayet haklı talepler bunlar.
Boşanmak isteyen de buyursun yapsın.
Bunlar evliliği çocuk oyuncağı sanıyorlar heralde.
Kadın 20 yılını vermiş be .
Hayatını vermiş.
Hepsini al hakkındır.
Bir insanın kocasını sevmesi boşanmak istememesi de suç olmuş .
Gözlerim kanadı okurken.
Benim bir arkadaşımın babası böyle terk etti 3 çocuğunu sonra yine evlendi ondanda 3çocuk .
Hep kadın suçlu zaten.
Bu toplumdan tiksiniyorum ya kadın bile kadını tutmaz erkeklerin böyle yapması çok normal
Ablacım biz de bunu diyoruz... Adam şu anda gayet cömert , belli ki iyiniyetli , artık dayanamıyor, güzellikle yoluna bakmak istiyor, çocuklarimi mağdur etmeyecegim diyor...Konu sahibi çirkeflesir de iş mahkemelere kalırsa, kanun konu sahibini çocuklarla birlikte rizedeki baba evine yollayacak...Bu duruma düsme, onurunu kaybetme, çocuklarının psikolojisini bozma dedik diye biz mi kadın düşmanı oluyoruz...Kanunlar AAA aşk mı bitti peki o zaman demiyor![]()
ben de en çok bunu merak ettim hangi şirket boşanmış çalışanı için ev vermeye devam eder. herhalde adam gidecek başka ev tutacak, şirket sanki bu adamın evi gibi bu evi karşılayacak ama neden yani.
üstelik adam 60 bin maala ev tutacak oranın tüm masrafını ödeyecek (herhalde rayı da şirket ödemeyecektir) ist.2da filanda 10 bin liradan aşağı onu yapamaz--hatta adam kendi evindeki standartları arasa gitse 1+1 iyi bir siteden tutsa 15-20 bine ancak çıkar onun içinden
15 de nafaka verecek
özel okul taksidi verecek
kendi de geçinecek yani hesaplayınca olmuyor şu durumda.
kadının 20 yılı da erkeğin 20 yılı değil mi o jüpiterde mi yaşıyor?
A
Ablacım biz de bunu diyoruz... Adam şu anda gayet cömert , belli ki iyiniyetli , artık dayanamıyor, güzellikle yoluna bakmak istiyor, çocuklarimi mağdur etmeyecegim diyor...Konu sahibi çirkeflesir de iş mahkemelere kalırsa, kanun konu sahibini çocuklarla birlikte rizedeki baba evine yollayacak...Bu duruma düsme, onurunu kaybetme, çocuklarının psikolojisini bozma dedik diye biz mi kadın düşmanı oluyoruz...
Arkadaşım olayı yanlış anlamışsın. Adam çocuklarının tüm masrafını üstleniyor. Kadın istiyor ki boşanalım ama hayatı boyunca benimde tüm masraflarımı ödesin. Öyle şey mi olur
Hanımefendi adam beni boşayacaksa niye ömür boyu bana baksın? O zaman niye boşıyo diye sorarlar ama. Buraya yazıyorum sonuçları hanımefendi için çok kötü olacak. Bayan çocuklarını kullanıyor. Ağlatıyor babasına yalvartıyor. 2 senedir yatak ayrıymış o zaman hiç aklına gelmemiş mi o işin boşanmayla biteceği çok geç ah demiş yani. Burda 2 aylık bebesini bırakıp çalışan kadınlar boşanırken bu hakları talep edemiyor bu kadın nasıl talep edecek? Hadi adam yaptı kadın sevmiyodu diyor. Hep bi eve bağlamak için çocuk yapılmış. Hamile kalmakta kolay bişey değil. Takip edip yumurtlama dönemini korusaydı. Hanımefendi ne koparsam kâr derdinde. İlerde boşanınca çocuklarını da doldurur babasına karşıOlayı yanlış anlamıyorlar. Her koşulda kadın menfaati ve çıkarını gözetmek istiyorlar; hak, kanun falan çok ilgilendirmiyor onları.
Tüm kanunların 2 yönlü çalışabileceğini de göz ardı ediyorlar.
Kadın 3 çocuklu boşanırken, adam çocuksuz boşanıyor sanki. Üstelik kadın çalışmadığı için, tüm masrafları da adamın karşılaması gerektiğini de göz ardı ediyorlar.
Bir insanın kocasını sevmesi boşanmak istememesi de suç olmuş .
Gözlerim kanadı okurken.
Hep kadın suçlu zaten.
Zorla mı yapmış? Koskoca 30 gün içinde hamile kalacağı altı üstü 1 haftası var. O hapı içmek çok mu zormuş. Kadın çocukla eve bağlamak için yapmış. Bu kadarda erkeklere olan kinle suçlu kadını da savunmaya gerek yok. Kadın çocuğunu kullanıyor diyoruz hala adamı suçluyorsunuz. Anası babası boşanmış biri olarak annem beni babama ağlayarak yalvartsaydı travma olurdu. Paşalar gibi bizi de aldı nafaka bile almadan gitti. Ne bu erkeğe mecburiyeti. Sonra vay efendim erkekler niye evlenmiuo. Evlenmez. Böyle zihniyete sahip kadınlar varken evlenmemekle hayatının en güzel kararını veriyorlarAdsm bile isteye çocuk yapıyor yine kadın suçlu kafalar pırıl cidden bu konudan çıkıyorum.midem bulandı
Adsm yapmış çocukları ne doğurmasaymış.E paracı zaten. Adam eski karısına bakmak zorunda mı? Nasıl gururunuza dokunmuyor bu bakış açısı? Doğurmasaymış 3 tane madem çocuklar bahanesiyle çalışmamış. Çocuk yapmak tek kişinin çabasıyla olan bir olay değil. 3 tane doğurmak şart mıydı? Sanki çok çalışmak istiyormuş çocuklar yüzünden çalışmamış. Konu sahibinin çalışası yokmuş ki. Çocuklar kazık kadar olmuş hala diyor çocuk bakıyorum çalışmak istemiyorum. Allah akıl vermiş kullanılsın diye. Hayatını bir erkeğe teslim eden her kadının sonu bu. Ben burda hatayı erkekte bulmam kadında bulurum.
Ya bi gidin şurdan ya kadın düşmanlığı yapmayın şurda.Zorla mı yapmış? Koskoca 30 gün içinde hamile kalacağı altı üstü 1 haftası var. O hapı içmek çok mu zormuş. Kadın çocukla eve bağlamak için yapmış. Bu kadarda erkeklere olan kinle suçlu kadını da savunmaya gerek yok. Kadın çocuğunu kullanıyor diyoruz hala adamı suçluyorsunuz. Anası babası boşanmış biri olarak annem beni babama ağlayarak yalvartsaydı travma olurdu. Paşalar gibi bizi de aldı nafaka bile almadan gitti. Ne bu erkeğe mecburiyeti. Sonra vay efendim erkekler niye evlenmiuo. Evlenmez. Böyle zihniyete sahip kadınlar varken evlenmemekle hayatının en güzel kararını veriyorlar
Adsm yapmış çocukları ne doğurmasaymış.
Adam saf mı niye korunmuyor.
Madem sevmiyor gelecek görmüyor by evlilikte.
Bu ne bencillik ya.