- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.377
- 138
Bir an aynı durumda oğlum olsa diye daldım gittim de. Ben olsam "oğlum kızınıza tecavüz etmemiş. Kız kendi evine çağırmış demek ki kendi istemiş. Biliyorsunuz bu yaştaki erkekler bu tarz fırsatları zaten kaçırmazlar. Kızınız için bu kadar önemliydi madem yapmasaydı kendi sorunu " derdim. Oğlumu böyle bir çirkef için yakamam. Gerekirse yurtdışına kaçırırım yine yapmam.
Gerçekten oğlunu seven bir anne bunu yapar

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, böyle kötü çirkef bir aileye düşünce son çare yurtdışına kaçmak olur.
cünkü eskiden bekaret bozmak diye bir suç varmış birkin izale mi ne diye geçiyormuş, sonra bu suç kaldırılmış ama tazminata bağlanmış, gerçi hiç suç olmasa bile bu seferde cinsel saldırıdan açarlar, boşu boşuna cocuğun sicilinde ‘cinsel saldırı’ yazar.
Kötüye düşmemek lazım bu forumda bile bisürü kadın bekaretini alan adamı tehdit etmek yerine gidip diktiriyor, ( bana göre bu da yanlış ama böyle tehditten daha iyidir )
Hala bu şekilde evlenenler var en son 2 hemşire böyle evlendi benim çevremde kadın olan erkek olanın ailesinin evine geldi şehir dışından, kanlı çarşafın fotosunu göstermiş aileye, adam başta inkar etmeye çalıştı hatta gidip Kızlık diktirmeye götürmüş daha önce kadını, ama kadın evi basınca evlendirdi ailesi ( kadının eve gelmesi bir tehdit bugün ben geldim yarın ailem gelecek demek bi yerde , gerçi ailesi de gelmiştir ben sadece evlendiklerini duydum )