• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 çocukla boşanmak üzereyim

bir hayaldi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
98
11
3
28
Eşim sevdiğim adam gururumuz çok oynadı ve hiç pişman olmadı devam ediyor beni aptal yerine koyması hergün İçmesi sorumsuzlugu tam bitti düzeldi derken tekrar ediyor her guvendigimde yeni bi hayal kırıklığı 3 yavrum var çalışmıyor um hiç mutlu değilim her rezilligi çekerim ama buna katlanama m daha fazla lütfen beni kinamayin niye bu kadar çocuk yaptın bu adama diye çocuklarıma Kıyamadim onlar benim meleklerim hiç pişman olmadım sadece benim durumu m da ayrılıp ta mutlu olanlar oldu mu yada mutlu olabilir miyim herseyi unutabilir miyim sizce

Aldatmak ona göre yatakta yakalamakmis benden gizli çok iş çeviriyor benim hoslanmadifim bana ters herseyi yapıyor arkamdan is çevirmesi yalan söylemesi istemediğim insanlarla konuşması aldatmak zaten bunu söylediğim de hep üste çıkıyor susturmak için de şiddet uygulamak la tehdit ediyor

Evli olarak mutlu değilmişsiniz ki zaten. Boşanmak mutsuzluk demek değildir, tabi ki mutlu olabilirsiniz.

Şanlıurfa da yaşıyorum hala eski kafayla hareket eden büyüklerimiz olmaz diyor üç çocukla rezil olursun falan filan baskı yapıyorlar ama ben korkmuyorum okadar kafamı takiyorum ki yaptıklarını üç çocukla ortada kalsam bundan daha iyidir diyorum en azından gururumla şerefimle yaşarım aptal yerine konulmak hissiyle kendime olan güvenimi kaybetmem

Çocuklar var küçük mu annesiz babanız sahip çıkar mı mesleğiniz var mi hepsini düşünüp karar vermelisiniz yoksa konuşup anlasmalisin

Daha önce beni aldattı aslında benim hakkım da ailesine yakın birine beni kotuleyerek yakın olmak istemiş bunları her yüzüne vurduğum da sen bana kızıp benden uzaklasirsan bende yeni bi düzen arayışı içinde olurum diyor hata yapmak içinde böyle bahaneler sığınıyor ve ben artık ona hiç güvenmiyorum normal bi tartışma da kuslukte aynı arayışlara devam ediyordr

Çocuklar var küçük mu annesiz babanız sahip çıkar mı mesleğiniz var mi hepsini düşünüp karar vermelisiniz yoksa konuşup anlasmalisin
Anlaşılması güç bi insan konuşmak istediğim susmam için şiddet uyguluyor diye bende konuşmaktan da vazgeçtim hem suçlu hem güçlü zaten bana iftira atıyorsun bu iş böyle gitmez sen bilirsin ayrılalım diyor evi terket diyorum o sen git burasi benim evim diyor sonra pişman oluyor bir zaman iyi sonra hatalara devam bazen de beni ayrilirsam öldürmekle tehdit ediyor psikolojisi bozuk düzelmiyor

Eşim sevdiğim adam gururumuz çok oynadı ve hiç pişman olmadı devam ediyor beni aptal yerine koyması hergün İçmesi sorumsuzlugu tam bitti düzeldi derken tekrar ediyor her guvendigimde yeni bi hayal kırıklığı 3 yavrum var çalışmıyor um hiç mutlu değilim her rezilligi çekerim ama buna katlanama m daha fazla lütfen beni kinamayin niye bu kadar çocuk yaptın bu adama diye çocuklarıma Kıyamadim onlar benim meleklerim hiç pişman olmadım sadece benim durumu m da ayrılıp ta mutlu olanlar oldu mu yada mutlu olabilir miyim herseyi unutabilir miyim sizce
Eğer aileniz arkanızda ve tek başınıza çocuklarınızı yetiştirebileceğinize inanıyorsanız boşanın.Boşanma kararı vermek ve bunu uygulamak kolay bir şey değil sonuçta.
Fakat bir şeyler olmuyorsa olmuyordur,güvenin bittiği yerde her şey biter maalesef.

Boyle bi adamla evli kalinmaz kocalik nerde babalik nerde insanlik nerde
Evet bosanmak istemekte cok haklisin ama ailen sahip cikar mi o var? Cocuklarina tek basina bakabilcenmi sonucta 4 nufus bunun okulu yemesi giyinmesi barinmasi o gucu sahip olman gerek iki gun sonra ailen laf etcek biriyse sokakta mi kalcan bunlari iyice dusun nasil gecinir yasarim diye tart plansiz programsiz dusme yollara

Canım doğru söylemek gerekirse ayrıldığındada mutlu olabileceğini zannetmiyorum üç çocukla ne mutluluğu hep bir yanın buruk kalacak çocukların başında iyi yada kötü bir babası olmayacak onların geçim derdi sorumlulukları ailenin yanında rahat edebileceğinide hiç sanmıyorum kendi evinde eşin nederse desin çok gücüne gitmiyor ama ailen çocuklarına şurdan kalk şuraya otur dese canın yanacak bence sabredip dua et rabbim büyüktür Allah eşini ıslah etsin

Back
X