- 2 Nisan 2017
- 424
- 443
- 18
- Konu Sahibi eflatun_eflatunn
- #101
bosanmak hicbirzaman cozum degil bunu sak8n unutma..Arkadaşlar son zamanlarda bu konuyu düşünüyorum hep. Son 4-5 aydır hiç geçinemiyoruz herşeyden kavga eder olduk. Bu gün yine kavga ettik uzerime yürüdü çocukların yanında. Annesinin yanında. Annesi araya girmese belki de vuracaktı. Sonra iftardan sonra hiç bişey yok gibi konuşmaya başladı.
3 çocuğum var biri 8 yaşında biri biraz daha küçük engelli biri 10 aylık.
Biz çok severek evlendik. Çok iyiydi ama sanki 3. Çocuktan çocuktan sonra herşey bozuldu. Seviye kalmadı ilişkimizde. Korkmadan çekinmeden bir birimizi kırar olduk. Hatta son nokta el kaldırdı. İlerde vuracak belki.
Ama korkuyorum. Asla anlaşmalı boşanmaz. Benim kaçıp düzen kurmam lazım ama ne ailem ne akrabam var. Engelli çocuğum düşündürüyor. Zamanında okumadım diplomam yok. Şimdi kendime yetemiyorum. Basıp gitmek istiyorum korkuyorum. Sizce nasıl bir yol izlesem. Biraz akıla biraz cesarete ihtiyacım var çok korkuyorum çocukların düzeni bozulacak. Yeni düzen kurup çocuklarıma bakabilir miyim bilmiyorum.
Öte yandan geçinemedikçe çocukların psikolojisi bozulacak.. Akıl verin nolur.
Hele 3 cocukla bir isin bile yokken..
Sana simdi cazip gelebilir ama..
Hayat toz prmbe degil..
O cocuklarin illaki duzeni bozulack..
Psikolaga gidin beraber bence evlilik terapisine..
Bosanacak ne var..
Bi kere ustune yurumus..
Hergun seni dovmuyorya adam..
Hergun dayak yiyip aldatilipta..
Dayanan insnaalr var..
Ne bileyim..
Sen calissan engelli cocuguna kim bakack..
Hickimse kimseye yardim etmiyor bunu bil..
Gucun varsa dene..
Ama pisman olursun demedi deme..