3 cocukla bosanmak

Sizde kocanızı aldatmıssınız
Sızın neyınıze 37 yasında kocaman bır kadınsınız ayrıca 3 tane cocugunuz var ıssızsınız parasızsınız dım dık soruyorum neyınıze sızın sevgılı edınmek ? Oturup adam gıbı evlılıgınızı yolunuza koymak ıcın ugrassaydınız

Geleceğimden korkuyorum
3 kucuk cocuk
İşsiz parasız ben
Maddi durumu bozuk aile
Boşanmak üzere olan ben
Ben napıcam
hiç kokrkma.benımde 3 tane kücük kız cocugum var bosanırken kücücüklerdi.ailem karsıydı kımse evnine sıgdırmadı.ilk işin iş bulmak,ne iş olursa olsun bir ev tutmak içine spottan esya alabılırsın cok korkuyordum senin gibi güclü ol bıkma yılma cevreyi dinleme hedefini belırle.

Onceki konulariniza bakinca dehsete kapildim. Uc cocugunuzla ortada kaldiginizi ve bunun baska bir kadin yuzunden oldugunu yaziyorsunuz. Onceki konunuzda eski sevgilinize donmek istediginizi ama evli çocuklu ve mutsuz oldugunu soyluyorsunuz. O kadinin yuvasini yikma dusunceniz olmus ve sizde ayni durumdayken. Sizin gib kadinlardan ölesiye korkuyorum

Daha geçen ki açtığın konu da aynıydı sürekli aynı şekilde neden açıyorsun anlamadım ?

Bence de fake konu daha iki gün önce aynı konudan açtı hatta çoğumuz ne yaşadığına ve ne yaptığına bakmadan yorum yaptık.. şimdi yine açmış saçma buldum açıkcası sürekli acaba yardım felan mı bekliyor anlamadım ki .... ya psikolojisi bozulmuş iki de bir ay şeyleri yazıp duruyor insan aynı konudan 50 tane açmaz...
3 çoçukları ortada kaldım deyip durana kadar kalk bi iş ara kimden medet bekliyorsun kocana beddua mı etsinler diye buraya yazıyorsun. Çoçuklarım diyorsun geberseler umrunda olmaz burada harcadığın vakti iş aramakla başlayabilirsin. Kimse burda sana destek olmaz kusura bakma biraz ağır konuştum belki ama hak ediyorsun.. otur kk dan belki sana maaş bağlarlar

Hay ağzına sağlık

Oturduğu yerden kendine acıyıp çare aramak yerine şikayet eden bi kadın olmak istemiyorum allah ım bu durumu yaşatsa bile inş sizin gibi olmam...çaresizseniz çareSİZSİNİZ...

öncelikle geçmiş olsun...hayırlısı neyse o olsun inşALLAH...bu kadar üzülmeyin.ALLAH varken gayle yok canım...bazen kadere bırakmak gerek zorlamanın kendinizi yıpratmanın anlamı yok.3 çoçuk diyosunuz onların size ihtiyacı var önce siz ayakta kalıcaksınızki onlara faydanız olsun...ALLAH yar ve yardımcınız olsun..

Neden 3 çocuk her zaman söylüyorum haketmeyen adamlara çocuk yapmayın diye Senin de hatalarım var

Girip bir işte Çalış adamı da Boşa nafaka alırsın,arkdaşım boşandı 3 çocuğa 1000 tl aliyor sanırım kendide çalışıyor yeter yani

Öncelikle nafaka davasi acin. Barodan bir avukat talep edin. Bosanma davasi acilmadan önce de nafaka davasi acilabiliyor. Öncelikle o cocuklarin bakimi bi saglasin adam. Ev kira ise onu ödesin mahkeme zoruyla olsa da...
Siz de o sirada is konusunda zihninizi bi yorun. Evde yada disarida ne gibi isler yapabilirsiniz. Mezuniyetiniz yada yeteneklerinize göre bir ise bakin. Yakanizi bi kurtarin adamdan. Gerisi allah kerim.

Davayi sen ac 3 cocuk arti issiz bir es 4 kalem nafaka.Donuna kadar alırsın.Bi avukata sorsa ilk alacagi cevap sictin olum sen olur.Sonra kuyrugunu kıstırıp doner merak etme arkadasim

Daha geçenlerde seni istemiyorum diyen koca diye konu aacmistiniz
Ne aradığınızı ne duymak istediğinizi inanın anlamadım
Böyle yapışık kalan çaresiz kadın moduna da hayret ediyorum .

Ya buraya yeni konu açarken üyelerin eski konuları gorebileceğini, varsa bi mantık tutarsızlığı yada yalan, onun gündeme getirilecegini bilmiyor musunuz yada o fark edilene kadar bizi uyutuyor ve üzüyor olmak size manyakça bi zevk mi veriyor ???

Bu konu incelenip gerekirse kapansın lütfen. Mune

Böyle abuk şeyler yüzünden, herkese karşı önyargı başladı. Gerçekten derdini anlatıp samimiyetle yardım isteyen insanların ve bizim hakkımıza giriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…