• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 cocukla bosanmak

image.webp
Bi önceki konumu okuyun anlarsınız üçüzlerim var ilkokul çağında

Ya hatice abla konularinda hep yalanli dolanli. 2 mi 3 mu?

Burda okuduğum kadarıyla kimse derdini iki cümle ile ifade etmiyor. Düzgünce açıklıyor ki herkes ona göre yorum yapsın.. ayrıca cevaplarınız da atarlı, giderli ve çelişkili.. inşallah gerçek değilsiniz. . Ama gerçekseniz sürekli aynı konunun devamını açıyorsunuz.

Adamlıktan nasibini almamış, uçkur sevdalısı köpek.
Allah belasını versin. Onun da, onun hayatındaki şerefsiz karının da.
Tövbe yarabbim ya, bunlar gibiler yüzünden ağzım bozuluyor.

Nafakadan kaçabileceğini sanmıyorum işten çıkabilir ama kadın işsiz ve parasız erkeği ne yapsın mecbur çalışacak yani
Sizde ailenizde sıkıntı yoksa onların evine yerleşip uygun bir iş arasanız yemek yapma olabilir belki otel gibi bir yerde veya ofiste falan temizlik olabilir yada uygun bir iş
Zor bir hayat ama inanıyorum 3 çocuğu bu yaşa getiren kadın onları sapasağlam büyütür
Birde belediye ile görüşseniz enazından size yardım ayarlarlar belki üstünüzde yoksa tapu falan
Allah yardımcınız olsun herşey beklediğinizden daha kolay olur inşallah

Canım benim hiç korkma bu kararı aldıysan vardır bir nedeni sebeplerini bilmiyorum sonuçlarını yargılamaktan bana düşmez tam senin gibi bir ablam var üçüzleri 4yaşındayken ayrılmış eşinden cok zorluk çekmiş suan üçüzleri 18yaşında ablacım yeni evlendi bu süreçte hem calıstı hem o cocuklara baktı inanki sende yaparsın önce kendine inan. Allah yardımcın olsun dualarım seninle.

Ya hemen öyle söylemeyin. Belki ilk yazdığında tanınmak istemiyordu. Yada belki şimdi tanınmak istemiyor. Birazcık daha empati..
Nasil taninabilir ki? Eimizdeki tek done 2 veya 3 çocuğu olduğu. Milyonlarca insanda olduğu gibi. Neyse diğer konularında da sevgilim var demiş sonrakinde yok dedi.

Ayrıca birşey de demedim. 2 mi 3 mü onu sordum!

İşe gir hatice abla.

Çok pişman olacak yavrularını bırakıp alemin karısının peşinden giden adamın burnu sürtecek ve gelecek Allaha sığının her zorlukla bir kolaylık vardır emin olun

Back
X