Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cocuklariniza bakacak kimse yoksa disarda calismaniz zor gibi:26:
malesef kımse yok kaynanam var ama asla bakmaz benım cocuklar yaramaz oldugu ıcın kafası kaldırmıyor
37 yasında 3 cocuk annesıyım en kucugum 3 yasına gırecek ama calısmak ıstıyorum tıpkı aynen evlenmeden oncekı gıbı gene sosyallesmek ıstıyorum bunaldım evın ıcınde ekonomık acıdanda rahatlamak ıstıyorum sızce v3 cocuklu bır anne nasıl calısabılır
37 yasında 3 cocuk annesıyım en kucugum 3 yasına gırecek ama calısmak ıstıyorum tıpkı aynen evlenmeden oncekı gıbı gene sosyallesmek ıstıyorum bunaldım evın ıcınde ekonomık acıdanda rahatlamak ıstıyorum sızce v3 cocuklu bır anne nasıl calısabılır
dıger cocukların yasları kac?
ekonomık acıdan demeseydınız sadece sosyallesmek amaclı dusunecektım.
hanı cocuklarada oyalanacak bırseyler bulunulabılır dıye dusundum.
ama fazlasıyla masraflı olur.bakıcı desenız guvenılır ınsan zor zaten calıstıgınız ona gıdecek.
sankı bıraz zor:18:
yada esınız hafta sonu evdeyse sız parttıme bıseyler bakabılsenız ne ıs dusunuyorsunuz?
Bir kadın birşeyi istemeye görsün, ol dediğini oldurur.
Cocukların yaşları kaç acaba? En küçük üç yaşındaysa diğerler 10 - 7 aralığında falandır herhalde. Büyükler artık kendilerini idare edebilirler, birkaç ay zorlanırlar ama elbet alışırlar. Kurumdan bir arkadaşımın kızı 6 yaşında ve okula kendisi gidip geliyor, aklı kızında kalıyor ama sorumluluğu böyle böyle veriyor cocuğuna. Çalışan annelerin cocuklarının kaderi bu maalesef. daha kaliteli bir yaşama, daha bilinçli ebeveynler olmak istiyorsak bazı şeyleri gözden cıkarmamız gerekiyor.
En küçüğünüzü de kreşe yazdırabilirsiniz, hem eve katkınız olur hem de cocuğunuz sosyalleşir.
Benim çocuğuma annem bakıyor 1 tane oğlum var ama imkanım olsaydı evde çocuğuma bakardım bir süre daha. Sizin yerinizde olsam 3 çocukla dışarda çalışmak çok zor evimde çocuk bakardım.
Bu birazda ne iş yapacağınız ve ne kadar maaş alacağınıza da bağlı.
Eğer 1000 lira maaşlı bir iş bulursanız çalıştığınıza değmez,neticede 700 lira bakıcıya verirsiniz,bu durumda çocukların biraz daha büyümesini beklemek daha mantıklı gibi.
Ama 1500 -2000 lira arası alıcağınız bir iş bulursanız çalışmanız gayet rahat olur sanırım.