Nerde 3-4 bin. O fiyata bulursa hemen versin. Bizim burada 7000.- 8000 kreşler.o iş olmaz, kreşe verseniz kreşler 3500-4000
yolunuzla, yemeğinizle çalıştığınıza değer mi bilemedim.
Gaziantep’te 3500 yolluyorum ben. Kreşte çok başarılı. İlk çocuğumu da kreşte büyüttüm ama bu kreş MaşAllah şansım oldu umarım öyle kalır.Nerde 3-4 bin. O fiyata bulursa hemen versin. Bizim burada 7000.- 8000 kreşler
Öyle bir zamandayız ki ne kadar alırsan insan gecinmekte zorlanıyor malesef, asgari ücret 1 yıl dolmadan 2.500 den 8. 500 e çıktı ama gelin görünki bu alım gücümüzü arttırmıyor, bence küçük çocugunuzda okula baslasın oyle calısın veya siz calısırken bakabilecek biri varsa o da olurMerhaba hanımlar kulübe yeni üye oldum.Ara sıra takip ediyordum.Buradaki tecrübeli hanimlardan fikir almak istedim.Ben şuan ev hanımıyim çalışmıyorum.Esim fabrikada sevkiyat bölümünde çalışıyor maasida fena değil askeri ücretin üstünde ve pek çok desteğide oluyor fabrikanın.Allah'a şükür geciniyoruz.Ev kayinpederimin altlı ustluyuz kira vermiyoruz.Fakat ev 20 sene üstü olduğu için çok fazla tadilat işi var arabamız desen 20 seneye yaklaştı.Her ay azda olsa birikim yapmaya çalışıyorum ama 1 gram bazende 2 gram alabiliyoruz.Bende çalışmaya karar verdim.Seneye oğlum 3. Sınıf olacak.Kizim 5 yaşında anaokuluna başlayacak.Kucugumde 2 yaşında oluyor.Onuda sütten ayırıp tuvalet eğitimini veririm diyorum.Kendimde vardiyalı bulup eşimle dönüşümlü bakarız dedim fakat pek yanasmadi.Hepsi okula başlasın öyle diyor.Kucugu sensiz durmaz dedi.Sizce ne yapmalıyım?Eşimi ikna mi etmeliyim yoksa çocukların büyümesini mi beklemeliyim?
İyi ne güzel sizin adiniza çok sevindim.iyi bir kreş çok önemli elbette.hep.akliniz orada çünkü.burada malesef fiyatlar böyle yaklaşık.min 5 bin. O da kimseye tamaları yok yaniGaziantep’te 3500 yolluyorum ben. Kreşte çok başarılı. İlk çocuğumu da kreşte büyüttüm ama bu kreş MaşAllah şansım oldu umarım öyle kalır.
İstanbul Ankara İzmir tabi kat kattır
ben de bir büyükşehirdeyim (pek büyük değil :))Nerde 3-4 bin. O fiyata bulursa hemen versin. Bizim burada 7000.- 8000 kreşler.
Arkadaşım yeni çocuğunu verdi kreşe ,3 gün yarım gün (2.5 yaşında diye yarım gün) 2000 TL aylık.
Kesinlikle öle, min 5 ten başlıyor .ortalama 7 falan.asgari ücret alan işten çıksın daha iyi. Bu yıl başında 2023 yani 3.500 olduysa çok iyi ben 2 sene önce 3 veriyordum. Tabii dediğiniz gibi şehirden şehire her şey değişiyor.esim memur falan olsa bende bı dk durmam burda ama öyle bir imkan yok şu anda . yoksa maddi manevi çekilecek dert deil buralar,hele hele çocuklar için dört duvar arasında yaşıyorlarben de bir büyükşehirdeyim (pek büyük değil :))
2600 dü yılbaşında 3500 oldu
ankara istanbul izmir gibi yerlerde çok daha fazla biliyorum.
ankaradan bu sebeple de kaçtık biraz.
zaten 7000 falan iken asgari ücretle çalışmaya asla değmez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?