Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok teşekkür ederim:) bazen tamamen beynim cokuyor sanki büyükler erkek ikiside yaramaz misafirimizde çok olur. Zor yani küçük olan kizimi rahat bırakmıyor oyuncak gibi goruyo sadece ikisi uykuda olduğunda işlerimi yapabiliyrom
Allah kolaylık versin size.
Benim 4 aylık bir kızım var ben onunla bile bazen wc ye gidecek vakit bulamıyorum.
Konunuzu görünce aklıma annem geldi de o yüzden yorum yapmak istedim.
O da üçümüzü peş peşe büyütmüş hem de aramızda 2 şer yaş var.
Çok zorlanmış tabi ama büyüdüğümüzde çok güzel kardeşlik ilişkilerimiz oldu. İyi ki 3 kardeş birlikte büyümüşüz diyoruz.
Rabbim size de evlatlarınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. :)
2 yaş değil de büyük olan tuvaletteyKen bakar. Ya da çamaşır leğenine koyup beraber gireceksiniz. 11 aylık benimki evde yoktu kimse hastaydı ve sürekli mızmızdı sepete oturtturdum lavabonun önüne koydum hemen yanıma :)
Biri 9uz biri 2 diğeri 2 aylık canları sağolsun ama bütün düzenimiz sasti bazen tuvalete girecek vakit bile zor:) fikri olanlar varmı yardım lütfen[/QU
merhaba facebookta "iki çocuklu anne günceleri" isimli bir grubumuz var.2 ve 2+ çocuğu olan annelerle kardeş kıskançlığı başta olmak üzere konuşup dertleşmek amaçlı kurduk.3 çocuk annesi olrak katılırsanız sevinirim.Bir göz atın isterseniz...