- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
- Konu Sahibi Mavisim112
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafif bi cikinti var gibi ama kizdada oluyor ya oda olabilir erkekdekide olabilir farki anliyamadigim icin.. Üstte baya cikinti var baya buyuk o kesin kordondur cünkü bebis kücücük oda baya kocaman kaliyor :)Sana bişey dicem bu kesin kız çünkü bacağını pıtışına kırmış kapatmış . Zor açar bu![]()
Evet o baya yukarda canim o bölgede degil bile zaten :)diğer bacağında olabilir bağdaş kurmuş gibi. Diğeri kesin göbek bağı yıkarsa çünkü
Bacak kapamış bak belli baya. Benim kızda ya totosunu dönerdi ya bacak kapardıEvet o baya yukarda canim o bölgede degil bile zaten :)
Cok asiri net de belli olmuyor ama iste yinede soriyim dedim :))
Ay evet sen söyleyince daha iyi farkina vardim.. Ufacik ayak parmaklarindan belli ayaginla orasini kapattigi ayy yavrum benim ya :)))Bacak kapamış bak belli baya. Benim kızda ya totosunu dönerdi ya bacak kapardı
Utanmış bıdırıkAy evet sen söyleyince daha iyi farkina vardim.. Ufacik ayak parmaklarindan belli ayaginla orasini kapattigi ayy yavrum benim ya :)))
HahahaUtanmış bıdırıkama yüzden poz vermiş
![]()
Yigeninin 3d görüntüsünemi?Allah hayırlısıni versin ben kıza bezettim benim yigenimin Ultrason görüntüsüne benziyor oda kiz
Evet canımYigeninin 3d görüntüsünemi?
Amin cok sagol hepimizinki insallah :)
Yok canm ya tahminde bile bulunmadi daha belli olmaz bu haftalarda dedi.. KizdAda erkekdede cikinti oluyormus bu haftalarda.. Bidaki kontrolde söylerim dedi yani 16/17 haftalik oldugnda, 3 hafta sonracanım burda resim çok net görünmüyor ama bu pozisyonda durduğunda doktor sana cinsiyet söylemiş olmalı çok kapalı durmamış çünkü saklanmamış yani
Anlayabiliyorlar aslındada bazı doktorlar cinsiyet soylememekte inat ediyorlar sanırım bana o haftalarda soylemisti cinsiyetini dogruda cıktıYok canm ya tahminde bile bulunmadi daha belli olmaz bu haftalarda dedi.. KizdAda erkekdede cikinti oluyormus bu haftalarda.. Bidaki kontrolde söylerim dedi yani 16/17 haftalik oldugnda, 3 hafta sonra![]()
Anladim cnm senin neyin olacak insallah :)Anlayabiliyorlar aslındada bazı doktorlar cinsiyet soylememekte inat ediyorlar sanırım bana o haftalarda soylemisti cinsiyetini dogruda cıktı
kızım :)Anladim cnm senin neyin olacak insallah :)
Masallah Allah bagislasin canm :)kızım :)