3 dede 2 anneanne

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Merhabalar, konuya gireyim direk. Eşimin Anne baba hayatta, benim annem babam da öyle yanliz bi sıkıntı var... Annem başkasıyla, babam başkasıyla evli. 6'siyla da görüşüyoruz. Kızım doğmadan evvel anneme demiştim ki cici dede ya da amca dedirtiriz onun 2 tane dedesi var zaten dedim çocuk karmaşa yaşamasın. Anneanneyi de aynı şekilde. Böyle düşünsem de annem dinlemedi babam dinlemedi annemin eşi dedem diye seviyo.
Şimdi 3 dede 2 anneanne 1 babaanne sıkıntı olur mu yani ne bileyim küçücük çocuk olumsuz olarak etkilenir mi yani ?

Ahahaha o harçlık kısmını bende dusundum de yani anneanne ve dedenin başkalarıyla evli olduğu ve aslında 2 tane dedesi iki tane anneannesi olduğunu nasıl aciklicam ki

anneanne dedeye takılma dayı ve teyzeden yanada zengin olcak küçükken kavrar gibi geliyor

Merhabalar, konuya gireyim direk. Eşimin Anne baba hayatta, benim annem babam da öyle yanliz bi sıkıntı var... Annem başkasıyla, babam başkasıyla evli. 6'siyla da görüşüyoruz. Kızım doğmadan evvel anneme demiştim ki cici dede ya da amca dedirtiriz onun 2 tane dedesi var zaten dedim çocuk karmaşa yaşamasın. Anneanneyi de aynı şekilde. Böyle düşünsem de annem dinlemedi babam dinlemedi annemin eşi dedem diye seviyo.
Şimdi 3 dede 2 anneanne 1 babaanne sıkıntı olur mu yani ne bileyim küçücük çocuk olumsuz olarak etkilenir mi yani ?
büyük anneannelere babaanelere büyük anne ve nine dedirtin.

evet nine büyük anne dedirt. kendi annene anneanne eşinin annesine babaanne desin.
benimde babaannem eşimin anneannesi var onlara nine dedirtiyorum.

Yok siz olayı anlamadınız sanırım benim büyük anneanne ve babaannelerle sıkıntım yok. Benim üvey baba ve üvey Anne durumum var onlara da dede anneanne dicek nasıl olcak yani

Benim annem babam sağ şükür eşimin annesi sağ babası vefat etmiş. İkimizin hem anneannelerimiz hem babaannelerimiz sağ. Kızımı severken babaannem anneannem diye seviyorlar kızımın kafası çok karışmış gibi durmuyor :)))

Gerçek ananesine anane, diğerine de adıyla birlikte kullanın X anane gibi, dedelerin de 3 üne de ismi ve dede diyerek seslenebilir ya da , babasının babasına büyük baba, babanıza dede ve diğerine de Y dede diye öğretirseniz karmaşa yaşamaz. Ayrıca sayıda bir farklılık olduğunu anlayacak yaşa geldiğinde boşanma olayını da kavrayabilir zaten. Kafası karışmaz

Back
X