bende 3 kez kullandim ilki kisa ikinciler 6'ar aylikdi. en son kullanimim uzerinden 1 bucuk sene gecti simdi yine cikmaya basladilar ama suanda cok rahatsiz etmiyolar, korkuyorum artacak diye, o yuzden ibrahim saracoglunun lavanta kurunu uygulamaya basladim duzenli icemesemde 1 hafta oldu sanirim. sen de bi dene istersen canim.Benle aynı durumda olan yokmu
Benle aynı durumda olan yokmu
Evet var. Şimdi 9 yıllık sivilce lanetim ve iki Roaccuttane serüvenini anlatacağım.
Sana gümüşle sivilcelerinden kurtulmayı vaadediyorumArkadaşlar uzun süreli olarak 3 kez roacutan kullandım ilkin 6 ay ikincide 9 ay 40 mg üçüncü ve en son önce 20 ile başladık sonra 40 mg toplam 8 ay .2 ay oldu ilacın biteli ve tekrar sivilceler le başvaşayım deri altı ama öyle minik sivilce değil iltihaplı :-(bu si
Acnelyse kullanıyorum ben bir aydır. Krem. Roaccuttane benzeri. Bence denemelisiniz.Bende 3. Kez kullanyrm bi akrabamzn doktoru 25 yaşına gelmeden ilacı yazamam çünkü 25 e kadar bayanlarda sivilce her zmn aktif olur demiş yazmams ben 23 yasndaym ynede kullanyrm 1. Ayı doldrdm inş tekrarlmz cnku biktm artk
4 Ayım kaldı canm sonrasında kimyasal peeling yada dermapen yaptrcm kesin sonuç alcam insallahAcnelyse kullanıyorum ben bir aydır. Krem. Roaccuttane benzeri. Bence denemelisiniz.
Benimde çenem ve yanlarda çıkar hep çaresi yok heleki çene sivilceleri inanılmaz inatçı istersen snde roaccutane dene sonrasında peeling yaptr benimde son çarem bu gecmzse yapacak hicbiseym kalmadiKızlar bende sivilceden müzdaribim surekli çene bölgemde ve yanlarda cikiyo bazilarinin ucu var bazilarinin yok. Ucu olmayanlarda icten kist gibi dokundugumda acıyo genelde de kaşınıyo yememe icmeme dikmat ediyorum fast food falan yok gercekten neden oldugu hakkinda bi fikrim yok. Bana yardim edin
Sivilce icin en etkili ilaç bu malesef ama bazı insanlr da tekrrlio bende oldgu gibi ama ablamda teyzm de falan hc çıkmadı kullandıktan snrBende son zamanlarda bu ilacı araştırmaya basladım cok sinir bozucu iri oluyo bide orda uer edindi resmen ya baska bisey yapılamaz mı
Bana doktorum ergenlikte çıkmayan sivilceler 40 yaşına kadar herhangi bir zamanda mutlaka çıkar demişti yediklerimede çok dikkat etmemi söyledi. Akcigerden ileri gelen sivilceler de varmışBirde neden oldugunu bilen yok mu ? Ben cok merak ediyorum ozellikle çene bölgesinde olmasını kızlar
Reçetesiz hangisini alcaksın canım?Ben cildiyeye gittigimde clndoxly ve imex verdi ama kist gibi olanlarda işe yaramıyo o kadar bariz gözüken der altı şeylere bu tedavi cok basit diye dusundum sonra neden boyle bisey yapti anlayamadim recetesiz alsam bi sakincasi olur mu sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?