arkadaşlar transfer zormu çok sıkışıkmı olmak gerekiyo beni en çok bu aşamaya korkutuyo
bazı arkadaşlar bilirler,iki kez tüp bebek denedik ve ikisindede döllenme gerçekleşmedi.üçüncü denememizin yumrta toplama işlemi yarın.bu kez döllenme olur ve transfer gerçekleşir umarım.meleğime kavuşmak istiyorum artık.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.destek olan tüm arkadaşalrıma teşekkürler...a.s.
teşekkürler,amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin.allahım tez zamanda yüzünü güldürsün rabbim kucagını boş bırakmasın benimde 1 haftaya kadar toplanır allahım hepimize kolaylıklar versin
sağol zeyracım,amin cümlemizin yardımcısı olsun.canım hayırlı haberlerle gelmen dileğiyle dualarımız senin için canım rabbim yar ve yardımcın olsun:Saruboceq:
teşekkürler azra,inşallah bu kez olur.canım geçmiş olsun inşallah Allah ım bu defa yüzünü güldürür dualarımız seninle :Saruboceq:
ne güzel,Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin.darısı isteyen herkesin başına.canım dualarım senınle ben 3 denemede hamıleyımmm 10+6 haftalık darısı basına ınsallah...
sağol asicim.evet tedavideydim,12 tane yumurtam alındı,10 tanesi olgunmuş.inşallah bu kez olur.Rabbim hepimizi güldürsün inşallah.amiiiiiin...ikiz miiiiiiiiii,tekinede razıyım,ama ikiz olursada çok sevinirima.s.selam canim
seninle ne zamandir gorusemiyoruz
demek tedavide idin
allah yardimcin olsun insallah cok guzel sonuclar alacaksin kac yumurta var
ikiz ikiz verir rabbim insallah
isirin42 çok teşekkür ederim kaç tane trans edileceğini bilmiyorum yumurtalar toplanmadı daha 4.ignemi yaptım senin sonucun belli oldumu
24 ağutosta belli olcak sonuç pozitifi göreceğiz inşl. size güzel haberler vermek istiyorum selam ve dua ile.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?