arkadaşlar topiği okuyanlar bilir beni bu benim 3.denemem ve sitede okuduğum negatif sonuçlanan transferlerden sonra iyice moralim bozuldu.pozitif çıkanlar o kadar az ki ne yapacağımı bilemiyorum..çok moralim bozuk.bu başlığı niye açtım bilmiyorum sanırım çaresizlikten.belki bir iki olumlu şey duyarımda moralim düzelir diye açtım galiba.. offf ne bileyim çok karışığım.. ve de çok mutsuzzzzz.çevremde herkes hamile.bu da beni çok üzüyo yani onların hamile olması değil benim hamile olamamam ve onları gödükçe sürekli bunu hatırlıyor olmam beni çok üzüyo ağlayasım geliyor.kendime çok üzülüyorum.sanırım psikolojim bozuldu..sebepsiz infertiliteyim...
Tabta;
benim de 3. denemem başlayacak haziran sonu inşallah, bu güne kadar tedavi zamanına kadar 1 yıldır beklemedeydim, her hamile görüşte moralim bozuluyordu, ara ara ağlıyordum, benden kaç yaş küçük arkadaşlar,akrabalar hamile, arkadaşlarım 2. çocuk planları yapıyorlar...tüm bunlarla boğulurken hastaneye gittim , tedavi başlayacak diye beklemeye başladım ve moralim düzeldi, evrene olmulu mesaj yollamamız cok önemli.. zamanın varsa "evrenden torpilim var" diye Aykut Oğut diye bir yazarın kitabı var, okumanı tavsiye ederim, moralin düzelecek inan...
evet canım seni çok iyi anlıyorum.benimde yaşım 30 ama çevreme bakıyorum koca koca kadınlar hamile.sinirim bozuluyo.merhaba tabta,
seninle aynı duyguları paylaşıyorum ve çok iyi anlıyorum.benimde 3 aşılama 1 micro denemem var.1 kere hamile kaldım fakat bebeğim gelişmedi,kürtaj oldum.yani çok zorlu günler geçirdim ve hala geçiriyorum...çevremde o kadar hamile var ki,duyunca benimde çok moralim bozuluyo.40 yaşında yengem hamile düşün artık
bütün bunlara rağmen hala bir umudumuz var,bir gün bizimde olabilir ve Allah izin verirse olacakta.ben inanıyorum,sen de inan...insan olumsuzlukları düşündükçe daha çok dibe vuruyo çünkü.daha az önce "aşk ve ceza" dizisini izlerken oradaki bebeği gördüm ve içim gitti,gözyaşlarım içime süzüldü,çok özendim ama beklemekten başka çaremiz yok malesef...
umudumuzu yitirmeyip,bol dualar ederek bebeklerimize en kısa zamanda kavuşuruz inşallah:)))
evet belki ööyle de denebilir ama şanssızlıkta olabilirKesinlikle moralinizi bozmayın. Benim de geçen hafta embriyo transferim oldu. Cuma günü sonuç alıcam. Sonuç ister olumlu ister olumsuz olsun ben davamdan vazgeçmeyeceğim. Ayrıca "sebepsiz infertiliteyim" demişsiniz ki ben böyle bişeye inanmıyorum sadece tıp şuanda bizlerin durumunu açıklayamıyor. Bence evrene olumlu mesajlar gönderelim ki olumlu şeyler olsun:1rolleyes:
Kesinlikle moralinizi bozmayın. Benim de geçen hafta embriyo transferim oldu. Cuma günü sonuç alıcam. Sonuç ister olumlu ister olumsuz olsun ben davamdan vazgeçmeyeceğim. Ayrıca "sebepsiz infertiliteyim" demişsiniz ki ben böyle bişeye inanmıyorum sadece tıp şuanda bizlerin durumunu açıklayamıyor. Bence evrene olumlu mesajlar gönderelim ki olumlu şeyler olsun:1rolleyes:
arkadaşlar topiği okuyanlar bilir beni bu benim 3.denemem ve sitede okuduğum negatif sonuçlanan transferlerden sonra iyice moralim bozuldu.pozitif çıkanlar o kadar az ki ne yapacağımı bilemiyorum..çok moralim bozuk.bu başlığı niye açtım bilmiyorum sanırım çaresizlikten.belki bir iki olumlu şey duyarımda moralim düzelir diye açtım galiba.. offf ne bileyim çok karışığım.. ve de çok mutsuzzzzz.çevremde herkes hamile.bu da beni çok üzüyo yani onların hamile olması değil benim hamile olamamam ve onları gödükçe sürekli bunu hatırlıyor olmam beni çok üzüyo ağlayasım geliyor.kendime çok üzülüyorum.sanırım psikolojim bozuldu..sebepsiz infertiliteyim...
evet canım seni çok iyi anlıyorum.benimde yaşım 30 ama çevreme bakıyorum koca koca kadınlar hamile.sinirim bozuluyo.
cnm arkadasim bende 3.denememde hamile kaldim allahim tum isteyenlere nasip etsin insallahhh canim sakin unutma herseyin bir zamani var inan buna rabbim bu imtahanida kazanmayi bize nasip eder insallahhhh ben ikinci denememi gecen sene martta yaptim negatifti tabi aradan tam birsene gecti inan hep aksilikler yuzunden martta baslamak zorunda kaldim tedavime aslinda hic martta baslamak istemiyordum hem polen yuzunden hemde gecen sene yasadigim olumusuzluk yuzunden ama mecburen baslamak zorunda kaldim veee rabbim nasip etti hamileyim ve cok sukur hersey yolunda allahim enn kisa zamanda sanada nasip etsin dualarimdasin artik allaha cok du et cnm sende allaha emanet ol
Merhaba Tabda,
seni cok iyi anliyorumolumsuz dusunmemeye calsimalisin..
"çevreme bakıyorum koca koca kadınlar hamile.sinirim bozuluyo" demissin
bu sekilde tasvir ederek o dedigin "koca kadinlar"a haksizlik ediyorsun bence..
belki de kim bilir kac yil ugrasmislardir hamile kalmak icin.. umarim Guzel Allahim bizlerede bu guzel duyguyu yasatir..Gec te olsa hamile kalan lara ben sahsen cok seviniyorum. benim tanidigim da var yillarca ama yillarca pes etmeden ugrasti ve suanda hamile.. ustelik dogurganlik yasinin sinirinda.. ve yillarca mucadele etti.. Helal olsun ornek bir durum bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?