Merhaba ben iki buçuk yıllık evliyim ilk iki hamileliğim kalp atışını hiç duymadan düşük ile sonuçlandı ve genetik test yapmamızı istediler ve bende pıhtılaşma sorunu olduğu belirlendi daha sonra üçüncü defa hamile kaldım ve adetim 1 gün gecikti test yapıp çift çizgili görünce hemen doktora gidip baktırdık ve daha keseyi görmeden Oksapar kan sulandırıcı iğneye başladık çünkü korkuyordum yani 2 hafta boyunca her gün vurdum ama yine kalp atışı yok en sonunda bi sabah tuvalete gitmemle parça düşürdüğümü gördüm ve bu da düşmüştü doktor sağlıksız olabilicegini söyledi iğnemi düzenli kullanmıştım oysaki neyse şimdi tekrar test yaptım pozitifti gördüm ama beta artmıyor ve bir şey oluşmamış doktor dış gebelik olduğunu söyledi şuan beta takibi yapıyorum cuma 970 di bugün 1000 olmuş Çarşamba tekrar vericem düşmezse ameliyat veya iğne ile birlikte bitirilecek hep son çare olarak tüp bebek diyorduk ama bebeğimiz oluyor ana tutunamıyor şuan daha çok netleşti kafamızda çünkü hep hüsran test yapıyorsun pozitif ama sevinemiyorsun yine aynısı oluyor tüp bebek süreci nasıl oluyor yardımcı olabilir misiniz benim durumumda olan ve tüp bebek yaptıran var mı lütfen yardımcı olun…