- 19 Mayıs 2019
- 152
- 50
- 48
- 40
- Konu Sahibi Pinarsudden
-
Çok benzer şeyler yaşamışız benimde ilk gebeliğim dış gebelikdi 7 ay sonra kendiliğinden bir düşüğüm oldu ondan 4 ay sonra yine kaldım oda düştü ve 1 yıldır da olmuyor pco oluştu bende bu ay hsg çekileceğimİlk gebeliğim dış gebelikte ondan 4 ay sonra hamile kaldım 6 haftada gelişmediği için alındı. Ondan 2 ay sonra tekrar hamile kaldim ve 7 haftada düşük oldu aradan 9 ay geçti ve hamile kalamiyorum.doktorun tek dediği olabilir.benzer şeyler yaşayan var mı.
Ben yaşadım 7 yaşında bir kizim var.Gecen sene aralık ayinda 17 haftalık bebeğimin kalbi durdu suni sanci ile ölü doğum ve kürtaj oldum.6 ay hamile kalamadım sonunda kaldım 7. Haftada düştü kimyasal gebelik dedi doktor.Temmuzdan bu yana yine hamile kalamadım klomen ve ovitrelle kullandım bu ay bakalım nolacak.Umudum da yok ama kısmet bakalımİlk gebeliğim dış gebelikte ondan 4 ay sonra hamile kaldım 6 haftada gelişmediği için alındı. Ondan 2 ay sonra tekrar hamile kaldim ve 7 haftada düşük oldu aradan 9 ay geçti ve hamile kalamiyorum.doktorun tek dediği olabilir.benzer şeyler yaşayan var mı.
En azından bir kızınız var Allah bağışlasın. Maalesef artık benim umudum da yok sabrım da. Birde sürekli etrafın çocuk ne zaman olmuyorsa şu doktora git bu doktora git. Yok şu kürü yap yok bunu ye . Artık o kadar bunaldım kiBen yaşadım 7 yaşında bir kizim var.Gecen sene aralık ayinda 17 haftalık bebeğimin kalbi durdu suni sanci ile ölü doğum ve kürtaj oldum.6 ay hamile kalamadım sonunda kaldım 7. Haftada düştü kimyasal gebelik dedi doktor.Temmuzdan bu yana yine hamile kalamadım klomen ve ovitrelle kullandım bu ay bakalım nolacak.Umudum da yok ama kısmet bakalım
Amin çok saolun.Bizde de aynı hanı ikinci kardeş yapsana bu kıza zaten çok geciktirmişsinEn azından bir kızınız var Allah bağışlasın. Maalesef artık benim umudum da yok sabrım da. Birde sürekli etrafın çocuk ne zaman olmuyorsa şu doktora git bu doktora git. Yok şu kürü yap yok bunu ye . Artık o kadar bunaldım ki
Umarım herkesin gönlüne göre verir allah.her ay regl olunca sanki bütün dünya yıkılıyor. Hayır kendimi hazirliyorum çocuk olmayacak diye ama bu defa ister istemez eşimin üzüntüsünü görüyorum. Ne bilim isteAmin çok saolun.Bizde de aynı hanı ikinci kardeş yapsana bu kıza zaten çok geciktirmişsinbirde kızımın kardeş de kardeş türküsü var ki o hepsinden beter.Dun diyorki anne yaşlanıp ölmeden önce bana kardes yapacaksin degil mi
Amin canımım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Olmazsa son çare tüp bebekUmarım herkesin gönlüne göre verir allah.her ay regl olunca sanki bütün dünya yıkılıyor. Hayır kendimi hazirliyorum çocuk olmayacak diye ama bu defa ister istemez eşimin üzüntüsünü görüyorum. Ne bilim iste
Merhabalar ,genetik test falan yaptırdınız mi ?Bende erken dönem düşük ve son dönemde de dış gebelik yaşadım .Yani açıkçası bir sorun olduğunu düşünüyorum .Doktorlar olabilir merak etmeyin falan diyorlardı bana da ilk düşükten sonra araştırılmasını istedim hem devlette hem özelde gerekli bulunmadı .Neyse belki haklılar dedim ama şu an haklı olmadıkları gün gbi ortada .Neyse Aralık ayı itibariyle kendim bu işin peşine düşmeye karar verdim .Araştırma hastanesi mi olur artık özel hastane mi olur bilemiyorum (acibademin bir subesinde bana burada yapamayız demişlerdi bazı testleri )Sizi çok iyi anlıyorum ,psikolojik açıdan kötü hissediyor insan .Dış gebeligim 3 hafta once sonlandirildi .Fiziksel açıdan iyiyim aslında psikolojik olarak da toparladım sayılır ama yine sorunu bilmezsek çözüm için birşey yapamayız ki .Amin canımım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Olmazsa son çare tüp bebek
Doktor mutlaka sağlıksız bi bebekti araştırmaya gerek yok 20.haftaya kadar normal.Bebek sağlıksız olduğu için vücut atıyor dedi.Ama bizde pişman olduk keşke ısrarcı olsaydık diye.Şimdiki gittiğim doktor senin kan pihtilasman var dedi.7 haftalık düşükte hemen coraspin ve kan sulandirici basladi.Ama yine çözüm olmadi.Bu ay klomen ve ovitrelle kullandım olmazsa yarıyıl tatilinde acıbademe gidicem bendeMerhabalar ,genetik test falan yaptırdınız mi ?Bende erken dönem düşük ve son dönemde de dış gebelik yaşadım .Yani açıkçası bir sorun olduğunu düşünüyorum .Doktorlar olabilir merak etmeyin falan diyorlardı bana da ilk düşükten sonra araştırılmasını istedim hem devlette hem özelde gerekli bulunmadı .Neyse belki haklılar dedim ama şu an haklı olmadıkları gün gbi ortada .Neyse Aralık ayı itibariyle kendim bu işin peşine düşmeye karar verdim .Araştırma hastanesi mi olur artık özel hastane mi olur bilemiyorum (acibademin bir subesinde bana burada yapamayız demişlerdi bazı testleri )Sizi çok iyi anlıyorum ,psikolojik açıdan kötü hissediyor insan .Dış gebeligim 3 hafta once sonlandirildi .Fiziksel açıdan iyiyim aslında psikolojik olarak da toparladım sayılır ama yine sorunu bilmezsek çözüm için birşey yapamayız ki .
Kürtajla alınan embriyoyu gönderdiler patolojiye bişey çıkmadı.kan pıhtılaşması olayı yuzunden olabilirmiş. Doktora sordum evet olabilir ama pahalli bir testtir dedi. Para sorun değil dedim yani onu bile ben soruyorum.ozel hastaneye gidiyorum zaten sözde en iyi doktorlardandi. Gitmekten vazgectim .şimdi bir profesör önerdiler ona gideceğim. Sadece denemek icinMerhabalar ,genetik test falan yaptırdınız mi ?Bende erken dönem düşük ve son dönemde de dış gebelik yaşadım .Yani açıkçası bir sorun olduğunu düşünüyorum .Doktorlar olabilir merak etmeyin falan diyorlardı bana da ilk düşükten sonra araştırılmasını istedim hem devlette hem özelde gerekli bulunmadı .Neyse belki haklılar dedim ama şu an haklı olmadıkları gün gbi ortada .Neyse Aralık ayı itibariyle kendim bu işin peşine düşmeye karar verdim .Araştırma hastanesi mi olur artık özel hastane mi olur bilemiyorum (acibademin bir subesinde bana burada yapamayız demişlerdi bazı testleri )Sizi çok iyi anlıyorum ,psikolojik açıdan kötü hissediyor insan .Dış gebeligim 3 hafta once sonlandirildi .Fiziksel açıdan iyiyim aslında psikolojik olarak da toparladım sayılır ama yine sorunu bilmezsek çözüm için birşey yapamayız ki .
Aynı ben de öyleyimUmarım herkesin gönlüne göre verir allah.her ay regl olunca sanki bütün dünya yıkılıyor. Hayır kendimi hazirliyorum çocuk olmayacak diye ama bu defa ister istemez eşimin üzüntüsünü görüyorum. Ne bilim iste
Dediğim umarım umutlarımız boşa çıkmazAynı ben de öyleyim
Ya kardeşim pahalı ise o beni bağlar kusura bakma yani .Yine sinirleniyorum .Siz pihtilasma için test yaptırın .Ona göre de bı tedavi uygulanıyor çünkü hamilelik öncesinde.Kime gidiceksiniz acaba .Kürtajla alınan embriyoyu gönderdiler patolojiye bişey çıkmadı.kan pıhtılaşması olayı yuzunden olabilirmiş. Doktora sordum evet olabilir ama pahalli bir testtir dedi. Para sorun değil dedim yani onu bile ben soruyorum.ozel hastaneye gidiyorum zaten sözde en iyi doktorlardandi. Gitmekten vazgectim .şimdi bir profesör önerdiler ona gideceğim. Sadece denemek icin
Çok geçmiş olsun .Benim evimin civarinda görmediğim hastane kalmadı sanırım artık tek doktor güven vermedigi için olabilir .Doktorunuzu ilk seferde aydınlatıcı bulmadı iseniz devam etmeyin ben o hatayı yaptım sanırım .Yani tıp insanı o ne derse doğrudur diye bakıyordum ilk etapta ama o kadar çok farklı görüş aldım ki.o dönem.ozellikle ilk dusugumde anladım ki her doktor doğru teşhis koyamıyor .(istisnai bir durum tabiki benimki ama güvenim sarsıldı biraz tıp dünyasına karşı ) inşallah istediğiniz gbi gelişir sizin için de süreç .Doktor mutlaka sağlıksız bi bebekti araştırmaya gerek yok 20.haftaya kadar normal.Bebek sağlıksız olduğu için vücut atıyor dedi.Ama bizde pişman olduk keşke ısrarcı olsaydık diye.Şimdiki gittiğim doktor senin kan pihtilasman var dedi.7 haftalık düşükte hemen coraspin ve kan sulandirici basladi.Ama yine çözüm olmadi.Bu ay klomen ve ovitrelle kullandım olmazsa yarıyıl tatilinde acıbademe gidicem bende
Umarım inslhÖncelikle geçmiş olsun. Sizlere umut olsun diye yazmak istedim. Yakın arkadaşım bir çocuğu vardı 2. Düşünüyordu hamile olduğunu öğrendi ama dış gebelik yaşadı. Daha sonra bi daha hamile kaldı bebeğin kalbi atmadı kürtaj oldu sonra bir daha hamile kaldı kimyasal gebelik yaşadı 4. Defa hamile kaldı bu defa kanaması oldu sürekli kesin bu da düşük diyordu. Çok şükür sağlıkla doğdu. Sizlerin de sağlıkla nasip olur inş
Mersin'de filiz Çayan adında bir doktor. Çok genç bir profesör.yorumlari çok iyi. Bir de onu deneyecegim bu dönemi bekliyorum.bir de tek doktora gittigimi düşünmeyin. Çok iyi hastanelere de gittim. Coraspin kullandın progestan kullandım. Folik asit kullandım.her dediklerini yaptım acikcasiYa kardeşim pahalı ise o beni bağlar kusura bakma yani .Yine sinirleniyorum .Siz pihtilasma için test yaptırın .Ona göre de bı tedavi uygulanıyor çünkü hamilelik öncesinde.Kime gidiceksiniz acaba .
Yok zaten eminim siz herşeyi yapmissinizdir hiç öle düşünmedim .İnşallah artık herşey yoluna girer hepimiz için .Mersin'de filiz Çayan adında bir doktor. Çok genç bir profesör.yorumlari çok iyi. Bir de onu deneyecegim bu dönemi bekliyorum.bir de tek doktora gittigimi düşünmeyin. Çok iyi hastanelere de gittim. Coraspin kullandın progestan kullandım. Folik asit kullandım.her dediklerini yaptım acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?