3 düşük sonrası hamilelik

Ben 6 düsük yaptim, cok cabuk hamile kalan biriyim. Hemen hamile kaliodum ama düsüklerden dolayi suanda yumurta takibi ve igneyle bile gecen ay olmadi. Bu ay yine denedik sonucu bekliyorum. Adetten sonra Progesteron seviyleri düstügü icin igne ile tedaviye baslandi sebep buymus.

Düşükler cok yıpratıyor malesef inşallah gebe kalmıssınzdır ve saglıklı ilerler

Merhaba canım eşin sperm dna hasarı testi yaptırdı mı tekrarlayan düşüklerde sperm dna hasarı bakılmalıdır murat mermer kaya diye bir doktor var videolarını izle istersen

Merhaba canım eşin sperm dna hasarı testi yaptırdı mı tekrarlayan düşüklerde sperm dna hasarı bakılmalıdır murat mermer kaya diye bir doktor var videolarını izle istersen
Kürtaj oldum genetiğe gitti sonuc ondada bısey cıkmaz ise kan sulandırıcı ıgneyle gebelık deneyecegız bu sefer sonuc inş husran olmaz ve dıger seylerı arastırmama gerek kalmaz

Canım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız rahim filmi çektir sorun yoksa hemen o ay ya da sonra ki ay hamile kalacaksın bana güven lütfen okudum rahim filmi çektirmişsin ama 2 kürtaj öncesi çektirmişsin önemli olan kürtaj sonrası çektirmen bende 9 ay hamile kalamiyodum öncesinde 2 kürtajm vardı rahim filmi çektirdim ve hamile kaldım megersem rahimde sorun olmuş o iki kürtaj rahmime zarar vermiş lütfen simdi çekil rahim filmi hsg.

Şu pandemi sürecinin bitmesini bekliyorum haftasonu doktora gidecektim yasaklar başladı. Hayırlısı diyorum artik

Adet kanamamda kahve lekeler geliyor mu?
Yok gelmiyor ama bir kaç aydır adetten önce bir kaç gün boyunca tuvalette küçük pembe parcalar geliyordu. Sonrasında kanamam başlıyordu.bu ay gelmedi hatta bugün adet olmam gerekiyordu hala olmadım.testlerim negatif çıkıyor bilemiyorum bende.

Bana dua edersin canm rahim filmi çekil ve sonucu gör aynı durumdayız çünkü bide ovulasyon testi mutlaka kullan ikisi de koyu olunca iliski olucak o çok önemli

Herkese merhabalar. Ben 3 yılda 4 olumsuz hamilelik yaşadım malesef. İlk hamileliğim doğal yolla oldu. ikizmiş ama kanamam varmış adet oldum zannettim. Geç farkettim. Kanamam yoğunlaşınca doktor yatmamı söyledi. İkizlerimden birinin kalp atışını duymadan tuvalette düştü. Diğerinin kalp atışını duydum ama 8bck haftada kalbi durdu.ilk kürtajımı oldum, patolojiden birşey çıkmadı. 1 yıl sonra tekrar doğal yolla hamile kaldım. Kanamam falan yoktu hersey sağlıklıydı. 8+4 de gene kalbi durdu. Gene kürtaj gene bişey çıkmadı. Sonra memorial Antalya ya başladım doktor tavsiyesiyle. Öncelikle yaşıma göre yumurta rezervimin çok iyi olduğunu tüp bebeğe gerek olmadığını söyledi. 6 ay bekleyin dedi. O arada klomen kullandım. Tüm pıhtılaşma genetik v. s. testleri yaptırdık. Ne eşimde ne bende herhangi bir problem çıkmadı. Sperm sayı ve kalitesi iyi yumurta rezervi iyi. Hsg çektirdim gene sonuç iyi çıktı. Neyse 6 ay sonrasında tüp bebek tedavisine başladık. 5aa kalitesinde 6 yumurtayı dondurduk. İlk transferimde iki tane koydurduk. Kimyasalla sonuçlandı. Ertesi ay tek embriyo konuldu. Bu kez pozitifi gördük ama keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık. 3. kez kürtaj yapmak yerine ilaçla düşürelim dedi doktorum. Hastaneye yatış yaptım 3 günde tamamen düşmedi malesef. Kalan parçalar operasyonla alındı. Sonra histereskopi yapıldı. Rahimde gene problem yok. Herşey temiz. 3 ay geçti üzerinden bu ay tekrar başladık tedaviye. Kalan embriyolarımızı da deneyeceğiz. Çok uzun yazdım biliyorum sizleri sıkmış olabilirim ama şunu söylemek istiyorum. Malesef o testler, rahim filmleri, kan pıhtılaşması olmamasına ragmen kullanılan kan sulandırıcılar... Hiçbir işe yaramadı bende. Sürekli neden demekten sorgulamaktan bıktım. Bi tarafımın tüm ümitleri tükenmişken bi tarafım ümit etmemi söylüyor.Çok zor bir süreç. Artık hamileyim deyip sevindikten sonra her seferinde kaybettim bebeğimi. İnsan bazen keşke o testlerde bi sorun çıksaydı da o sorunu çözmek için uğraşsaydım diyorum. Testlere çok takılmayın yani birşey çıkmayabilir. Allah herkesin gönlündekini versin

Çok geçmiş olsun. İnsanın kafası geçmişte kalıyor maalesef çok iyi biliyorum. Benimde çok ümidim yok şahsen. Herşey normalse gebelik de normal olmalı ama olmadı mı olmuyor. Kendim istediğim için değil sadece eşim ve ailemin baskısı yüzünden Perşembe günü doktora gideceğim tekrardan. Hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elden maalesef.

İnsan kendi yaşadıklarından vazgeçiyor bir de eşini düşünüyor dimi. Onun çocuk sevgisi, çocuklu ailelere imrenerek bakması içini acıtıyor. Annemlerin üzüntüsü, beklentisi... İğne olmaktan korkan ben fiziksel ne acılar yaşadım. Bir şekilde geçiyor ama ruhsal acılar saplanıp kalıyor. Bazen dua, bazen isyan insan nerde duracağını bilemiyor. Her şeyde sığındığımız tek kelime. Hayırlısı..

Hepimiz benzer şeyler yaşamısiz.. biz de evlendikten sonra 1 yil gebelik olusmadi gereken testleri yaptirdik esimde sperm sayisinda sorun cikti. Asilama yaptirdik tutmadi sonra tup bebek seruveni basladi 2 embriyo transfer edildi pozitifi gorduk ama kimyasal oldu. Daha sonra kendiliginden hamile kaldim.. 5 ay boyunca hep yattim pihtili parcali kanamalar bazen sadece lekeler hep boyle devam etti.. her kanamada nolur cogalmasin ona bisey olmasin diye agliyodum.. kanama devam edicekti doguma kadar bunu anlamistik ama bu seferde suyum azaldi ve ölü dogum yaptim. Aradan 6 ay gecti tekrar hamile kaldim keseyi gorduk ama kalp atisi yoktu gelismedi ve dusukle sonuclandi.. yaklasik 8 ay sonra tekrar hamile kaldim kimyasal oldu. Son olarak bu ay adetim gecikince test yaptim bisey cikmadi bekledim gene adet olmayinca bi daha test yaptim pozitif ama adet oldum. Adetim bittikten sonra boyle icimde bi his olustu git bi daha test yap diyodu yaptim ve pozitif inanamadim doktoruma gittim o da sasirdi hemen ignelere basladik cunku bu dusukler arasinda genetik tahlilleri yaptirmistik bende kan pihtilasmasi cikti ama sevincim 2 gun surdu sadece bugun dusuk yaptim.. yoruldum demek istemiyorum Allah'ın zoruna gider diye cok korkuyorum ama napicagimi sasirdim artik. En son dusugumde hastanede ne agrilar cekmistim ama bunda agri bile cekmedim nerdeyse vucudum da alisti sanki artik. Etrafim yeni bebekliler dogum yapicaklarla dolu hic biseyim yokmus gibi davranmaktan cok yoruldum benim yanimda cocuklarini severken hamileliklerinden bahsederlerken yeter deyip bagira cagira aglamak istiyorum guclu gorunmeye calisicam diye kendime cok zarar verdim..

Uzun oldu ama benim de hikayem boyle.. en uzucusu de cevremde beni anlayan dertlesebilcegim birinin olmamasi.. zaten anlamalari icin yasamalari gerekiyor yasamasinlar da.. sadece esimin yaninda kendimi acabiliyorum o da cok uzuluyor bi de belli etmemeye cabaladigini gormek beni daha cok uzuyor o yuzden ona da kiyamiyorum. Allah yardimcimiz olsun Rabbim tez vakitte hayirlisiyla doldursun kucaklarimizi..

Çok geçmiş olsun diyeceğim ama sadece teselli biliyorum. Deyince geçmiyor biliyorum.ayni durum bendede var eşimin kızkardeşi temmuzda evlendi 4 aylık hamile çocukluk arkadaşım tüp bebek yaptırdı ikizlere 4 aylık hamile sürekli bunlar konuşuluyor.ortamda durmak istemiyorum.icim kan ağlıyor diye bir deyim var tam anlamıyla yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…