- 19 Mayıs 2019
- 152
- 50
- 48
- 40
- Konu Sahibi Pinarsudden
-
Yoo benim olmadı hep düzenlidir kendimi bildim bikeliKızlar düşüklerden sonra adetlerinizde azalma oldumu
Umarım inslhYok zaten eminim siz herşeyi yapmissinizdir hiç öle düşünmedim .İnşallah artık herşey yoluna girer hepimiz için .
Benim azalma oldu hala düzelmedi kafayı yiyicem artıkYoo benim olmadı hep düzenlidir kendimi bildim bikeli
Adetiniz hep duzenliydi şimdi azalma oldu.yoksa düzensizlik varmiydiBenim azalma oldu hala düzelmedi kafayı yiyicem artık
Adetlerim çok iyiydi düşük yaptım kürtaj oldum miktarı azaldıAdetiniz hep duzenliydi şimdi azalma oldu.yoksa düzensizlik varmiydi
Kötü bişey olacağını sanmıyorum ama bir görünüm istersenizAdetlerim çok iyiydi düşük yaptım kürtaj oldum miktarı azaldı
Yapışıklık tan korkuyorum canım ya bi hsg çekilmem şartKötü bişey olacağını sanmıyorum ama bir görünüm isterseniz
Olabilir geciktirmeyin ama kistlesmesinYapışıklık tan korkuyorum canım ya bi hsg çekilmem şart
Aslinda doktorum iyi sıkıntı yok sadece herşeyinÇok geçmiş olsun .Benim evimin civarinda görmediğim hastane kalmadı sanırım artık tek doktor güven vermedigi için olabilir .Doktorunuzu ilk seferde aydınlatıcı bulmadı iseniz devam etmeyin ben o hatayı yaptım sanırım .Yani tıp insanı o ne derse doğrudur diye bakıyordum ilk etapta ama o kadar çok farklı görüş aldım ki.o dönem.ozellikle ilk dusugumde anladım ki her doktor doğru teşhis koyamıyor .(istisnai bir durum tabiki benimki ama güvenim sarsıldı biraz tıp dünyasına karşı ) inşallah istediğiniz gbi gelişir sizin için de süreç .
Aslında doktorum iyi sıkıntı yok sadece herşeyin doğal olmasndan yana.Folik asit yada vitamin vermez.Herseyi akışına bırakır.Sac boyamaya izin vermez ruj bile sürme der.Degisiktir biraz.Doktoru ben değil eşim beğenmiyor aksineÇok geçmiş olsun .Benim evimin civarinda görmediğim hastane kalmadı sanırım artık tek doktor güven vermedigi için olabilir .Doktorunuzu ilk seferde aydınlatıcı bulmadı iseniz devam etmeyin ben o hatayı yaptım sanırım .Yani tıp insanı o ne derse doğrudur diye bakıyordum ilk etapta ama o kadar çok farklı görüş aldım ki.o dönem.ozellikle ilk dusugumde anladım ki her doktor doğru teşhis koyamıyor .(istisnai bir durum tabiki benimki ama güvenim sarsıldı biraz tıp dünyasına karşı ) inşallah istediğiniz gbi gelişir sizin için de süreç .
Öncelikle geçmış olsun 17haftalık bebeğini kaybettin doktor bir şey demedi mi neden olmuş bir sıkıntıya bağlı olarak mi olduBen yaşadım 7 yaşında bir kizim var.Gecen sene aralık ayinda 17 haftalık bebeğimin kalbi durdu suni sanci ile ölü doğum ve kürtaj oldum.6 ay hamile kalamadım sonunda kaldım 7. Haftada düştü kimyasal gebelik dedi doktor.Temmuzdan bu yana yine hamile kalamadım klomen ve ovitrelle kullandım bu ay bakalım nolacak.Umudum da yok ama kısmet bakalım
Teşekkurler sağlıksız bir bebektir yoksa kalbi durmazdi dedi.Bebek sağlıksız olunca vücut atar dedi.Ama hic bir sorun yoktu.Gordum bebeği eksik bir yeri yoktu görünen.Ama görünmeyen varsa da bilemem.Normal kontrole gittiğimde öğrendim öldüğünüÖncelikle geçmış olsun 17haftalık bebeğini kaybettin doktor bir şey demedi mi neden olmuş bir sıkıntıya bağlı olarak mi oldu
Allah tekrar nasip etsin inşallah böyle şeyler gördüğümde üzülüyorum bende 17 haftalık hamileyim rabbim herkese sağlık evlatlar nasip etsinTeşekkurler sağlıksız bir bebektir yoksa kalbi durmazdi dedi.Bebek sağlıksız olunca vücut atar dedi.Ama hic bir sorun yoktu.Gordum bebeği eksik bir yeri yoktu görünen.Ama görünmeyen varsa da bilemem.Normal kontrole gittiğimde öğrendim öldüğünü
Aminn insallah allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.Saglikla kucağınıza almak öpüp koklamak nasip olsun insllaahAllah tekrar nasip etsin inşallah böyle şeyler gördüğümde üzülüyorum bende 17 haftalık hamileyim rabbim herkese sağlık evlatlar nasip etsin
amin Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bende ilk gebeliğim biraz geç geldi meleğim Allah sağlıkli bir şekilde kucağima almayın nasip etsin Rabbim sana da tekrar anne olmayı nasit etsinAminn insallah allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.Saglikla kucağınıza almak öpüp koklamak nasip olsun insllaah
Çok tşk ediyorum .İyi geceler :)Aslinda doktorum iyi sıkıntı yok sadece herşeyin
Aslında doktorum iyi sıkıntı yok sadece herşeyin doğal olmasndan yana.Folik asit yada vitamin vermez.Herseyi akışına bırakır.Sac boyamaya izin vermez ruj bile sürme der.Degisiktir biraz.Doktoru ben değil eşim beğenmiyor aksineaşırı detay istiyor oda az konusuyor diye huzursuz.Değiştirmenin sebebi ben.nigde de yaşıyorum doktor kayseride kızımı da onda doğum yaptım.Beni.strese sokmayan relax birisi.Ama artik git gel yoruldum sıkıldım bunaldim durumdan.O yüzden şimdilik burda devam edicem
Herşey hepimiz için çok güzel olsun insallah.Mucizeler bizimle olsun iyi geceler
Benim 5 düşüğüm var, 2 kez soğan kürü yaptım yaptığım ay hamile kaldım. Biliyorum bunlar çok can sıkıcı durumlar. Adetin bittiği günden itibaren her gün ilişki canım. Gününü bilemezsin. Müsait olursanız gündüz ilişkiye girin belki sen gündüz kalabilenlerdensin. Ama dediğim gibi ara verme. Ben bu ay Allah nasip ederse 6. Kez hamile kalmayı planlıyorum. İnşallah rabbim bu kez kucağıma almayı nasip eder hayırlı ve sağlıklı bir şekildeEn azından bir kızınız var Allah bağışlasın. Maalesef artık benim umudum da yok sabrım da. Birde sürekli etrafın çocuk ne zaman olmuyorsa şu doktora git bu doktora git. Yok şu kürü yap yok bunu ye . Artık o kadar bunaldım ki
Canım benımde 5 dusuk var ama kimyasaldı cogu kap atısına kdr gelemedık bu son gebelıkte duyduk 8 bucuk haftalıkta durdu kan pıhtılaşmam yok ama iğneue baslamalıyız dedı sen neler yapıyosun gebe kaldığında?Benim 5 düşüğüm var, 2 kez soğan kürü yaptım yaptığım ay hamile kaldım. Biliyorum bunlar çok can sıkıcı durumlar. Adetin bittiği günden itibaren her gün ilişki canım. Gününü bilemezsin. Müsait olursanız gündüz ilişkiye girin belki sen gündüz kalabilenlerdensin. Ama dediğim gibi ara verme. Ben bu ay Allah nasip ederse 6. Kez hamile kalmayı planlıyorum. İnşallah rabbim bu kez kucağıma almayı nasip eder hayırlı ve sağlıklı bir şekilde
3 defa oldu biri dış gebelik ikisi normaldi en fazla 7 haftalık oldu. Progestan ve coraspin vermişti doktor ama 9 aydır hamile kalamiyorum maalesefCanım benımde 5 dusuk var ama kimyasaldı cogu kap atısına kdr gelemedık bu son gebelıkte duyduk 8 bucuk haftalıkta durdu kan pıhtılaşmam yok ama iğneue baslamalıyız dedı sen neler yapıyosun gebe kaldığında?
Sebep olarak ne söylediler acaba ?Benim 5 düşüğüm var, 2 kez soğan kürü yaptım yaptığım ay hamile kaldım. Biliyorum bunlar çok can sıkıcı durumlar. Adetin bittiği günden itibaren her gün ilişki canım. Gününü bilemezsin. Müsait olursanız gündüz ilişkiye girin belki sen gündüz kalabilenlerdensin. Ama dediğim gibi ara verme. Ben bu ay Allah nasip ederse 6. Kez hamile kalmayı planlıyorum. İnşallah rabbim bu kez kucağıma almayı nasip eder hayırlı ve sağlıklı bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?