Bende 5 yıllık evliyim canım ama artık gerçekten çok üzülüyorum hamile olduğumu öğrenince eşimle ikimiz sevinemiyoruz bile hep bi korku hep artık tüp bebek için başvurmayı düşünüyorum çünkü bir kez daha bu korkuyu yaşamak istemiyorum biliyorum herşey nasip ama çok üzülüyorum bilmiyorum benim durumumdakilere tüp bebek yapıyolarmı çünkü bende 3 hamileliğmdede yumurta takibi yapmıştım ve hemen hamile kalmıştım hamile kalabiyorjm ama sürekli düşükle sonuçlanıyor siz düşük yaptıktan sonra nekadr süre bekledini ben birde yurt dışında yaşıyorum burda çok çok stresli geçiyor herşey çevremdeki herkesin bebeği görünce eşimle ikimiz boynu bukuk halde bakıyoruz çok üzülüyorum rabbim yardımcımız olsunGeçmiş olsun Rabbim hayırlı haberler nasip etsin tez zamanda
Ümitsizliğe kapılmayın hiç biliyorum söylemek çok kolay ama olucak önce siz inanın
hamile kalabiliyosunuz sonuçta iyi düşünün inş hayırlısı olsun
Benim de 2 düştüğüm var
Düşüklerden sonra yapılabilecek tüm testleri yaptım ve iyi bir doktor buldum sonuçlarımla gittim bana şunları söyledi
- Erken dönem gebelik kayıplarının çoğu kalitesiz sperm ve kalitesiz yumurta nedeniyle olur
- Embriyoda bir sorun varsa rahim bunu fark eder ve bebeği atar
- Bebek sağlıklıysa zaten günlük yaşamına devam ederken düşük yapmazsın bebek sağlıklı olmadığı için olmuştur dedi
6 yıllık evliliğim var beklemek istemediğimizi ilaç tedavisi ile çok denediğimi anlattım
Temel amacımız sprem ve embriyo kalitesini arttırmak oldu
bize uygun bi takviye gıda ve ilaçlar ve çipli aşılama önerdi
1 ay kadar ilaçlarımızı kullandık adetimle birlikte aşılama sürecine başladık
Çok şükür ilk denememizde pozitif sonuç aldık
Rabbim dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Seni o kadar iyi anlıyorum kiBende 5 yıllık evliyim canım ama artık gerçekten çok üzülüyorum hamile olduğumu öğrenince eşimle ikimiz sevinemiyoruz bile hep bi korku hep artık tüp bebek için başvurmayı düşünüyorum çünkü bir kez daha bu korkuyu yaşamak istemiyorum biliyorum herşey nasip ama çok üzülüyorum bilmiyorum benim durumumdakilere tüp bebek yapıyolarmı çünkü bende 3 hamileliğmdede yumurta takibi yapmıştım ve hemen hamile kalmıştım hamile kalabiyorjm ama sürekli düşükle sonuçlanıyor siz düşük yaptıktan sonra nekadr süre bekledini ben birde yurt dışında yaşıyorum burda çok çok stresli geçiyor herşey çevremdeki herkesin bebeği görünce eşimle ikimiz boynu bukuk halde bakıyoruz çok üzülüyorum rabbim yardımcımız olsun
Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Yakın çevremde hamilelik haberi bende hep buruk bi sevinç olarak kaldı karşımdaki için sevindim ama dönüp kendime baktım hep ne kadar çok ağladım
Aynı şeyleri yaşamışız seninle bende yumurta günü kovaladım takipliydim ama o yavrularımın alıcak nefesleri yokmuş
Hep hayırlı bi evlat için dua ettim Rabbim utandırmasın dedim ona yordum belki hayırsız olucaktı
Allahın bir bildiği vardır şer sandığımız şeylerde de hayır gizlidir
Sabır edicez inş bizimde kucağımıza boş kalmaz
Canını sıkma boşuna üzme yorma kendini
önce psikolojik olarak hazır olman çok önemli ben epey bekledim iyi değildim o dönem hamile kalsam kaldıramazdım
Ruhsal olarak hazır olduğumda başladım herşeye
Bursa sistem ilaç tedavisi - aşılama -tüp bebek sırasıyla gidiyor
İlk aşılama da pozitif oldu çok şükür olmasaydı tüp bebeğe geçicektik direk
Zaten hamile kalıcağımı biliyordum çünkü gebelik pozitif oluyordu benim için devam ettirmek sorundu
Doktorumdan Allah bin kere razı olsun
Beni çok iyi anladı çok iyi yönlendirdi nerede olursan ol doktor çok önemli ne kadar yorulduğunu ve sorunu anlaması lazım herkesin bünyesi farklı
Sen canını sıkma herşeyin zamanı vardır
1 beklerken 2 3 birden gelir hiç bilemezsin
Sen iyi ol gerisi hallolur
Ne zaman istersen mesaj atabilirsinİnşallah Allah buyuktur ama ben elimden geleni yapmaya devam edicem ilk evlendiğim zamanlar okadar çok hamile kalmayı istiyordum ki bi türlü olmuyordu sonra Allahıma çok şükür ki hamile kaldım kalabildiğimi gördüm hiç böyle şeyler başıma geleceği aklımın ucundan geçmezdi düşük yaptım ama en azından hamile kalabiliyormuşum dedim içimden senin yazdıkların bana çok iyi geldi keşke çevremde senin gibi bir arkadaşım olsaydı dertleşseydim konuşssaydım Allah senden razı olsun tüm kalbimle söylüyorum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin nolursun banada dua et hamilelin duası kabul olur derler inşallah banada nasip olur rabbim banada bir yol gösterir elbet
Gecmisbolsun öyle düşünmeyin Allah nasip etsin inş diğer gebeliklerde böyle erken haftalarda miydiMerhaba kızlar 6 haftalık hamileydim ama dün malesef evde düşük yaptım halada ağrılarım devam ediyor size bir şey sormak istiyorum daha önce 2 defa düşük yapmıştım kanımda pıhtılaşma çıkmıştı bu son hamileliğimde kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım ama malesef yine düşük yaptım daha ne yapmam ne kullanmam gerekiyor benim durumumda olan varmı artık hiç umudum kalmadı hiç bir zaman bebeğim olmiycak diğe düşünüyorum durmadan ağlıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın ben 3 cü defa yaşıyorum gerçekten dayanılcak gibi değilBenim gibi 3 düşüşü olupta bebeği olan varmı
Bnm iki düşüğüm ve kan pıhtılaşması problemim var. 3. Gebeligimde 9 ay boyunca oksapar kullandım ve çok şükür ki sağlıklı doğum yaptım darısı inşallah sizin de başınıza. Size tavsiyem riskli gebelik takibi yapan bir doktorla devam etmeniz. Oksaparı kilonuza ve pihtilasma duzeyinize gore doktorunuz dogru bir sekilde berlirleyebilirse bir sıkıntı çıkmaz Allah'ın da izniyle diye düşünüyorum.Merhaba kızlar 6 haftalık hamileydim ama dün malesef evde düşük yaptım halada ağrılarım devam ediyor size bir şey sormak istiyorum daha önce 2 defa düşük yapmıştım kanımda pıhtılaşma çıkmıştı bu son hamileliğimde kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım ama malesef yine düşük yaptım daha ne yapmam ne kullanmam gerekiyor benim durumumda olan varmı artık hiç umudum kalmadı hiç bir zaman bebeğim olmiycak diğe düşünüyorum durmadan ağlıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın ben 3 cü defa yaşıyorum gerçekten dayanılcak gibi değilBenim gibi 3 düşüşü olupta bebeği olan varmı
Bende senin gibi 3 düşük yaptim simdi oğlum 1 yaşina girecek..Ahh neler yaşadım.Bende acaba benim çocuğum olacak mı diyordum hep hayal gibi geliyordu.Umudunu kaybetme lütfen.Ben 4000 lik igne + Coraspirin kullandim bebegin kalp atışları duyulmadan 4-5 haftalikken . Doktorum öyle demişti.Burda gec kalmamak önemli.Merhaba kızlar 6 haftalık hamileydim ama dün malesef evde düşük yaptım halada ağrılarım devam ediyor size bir şey sormak istiyorum daha önce 2 defa düşük yapmıştım kanımda pıhtılaşma çıkmıştı bu son hamileliğimde kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım ama malesef yine düşük yaptım daha ne yapmam ne kullanmam gerekiyor benim durumumda olan varmı artık hiç umudum kalmadı hiç bir zaman bebeğim olmiycak diğe düşünüyorum durmadan ağlıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın ben 3 cü defa yaşıyorum gerçekten dayanılcak gibi değilBenim gibi 3 düşüşü olupta bebeği olan varmı
Bende 2 duşukten sonra yine hamile kaldım oda malisef 2 temmuz 11 haftalıken kalbi durdu duştu sonuçlarım iyi çıktı ama artık bir sene boyunca korunacam Rabbım şükürler olsun 5 çocuk varMerhaba kızlar 6 haftalık hamileydim ama dün malesef evde düşük yaptım halada ağrılarım devam ediyor size bir şey sormak istiyorum daha önce 2 defa düşük yapmıştım kanımda pıhtılaşma çıkmıştı bu son hamileliğimde kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım ama malesef yine düşük yaptım daha ne yapmam ne kullanmam gerekiyor benim durumumda olan varmı artık hiç umudum kalmadı hiç bir zaman bebeğim olmiycak diğe düşünüyorum durmadan ağlıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın ben 3 cü defa yaşıyorum gerçekten dayanılcak gibi değilBenim gibi 3 düşüşü olupta bebeği olan varmı
İnşallah Rabbım size tez zamanda sağlıklı bebek Nasib ederMerhaba kızlar 6 haftalık hamileydim ama dün malesef evde düşük yaptım halada ağrılarım devam ediyor size bir şey sormak istiyorum daha önce 2 defa düşük yapmıştım kanımda pıhtılaşma çıkmıştı bu son hamileliğimde kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım ama malesef yine düşük yaptım daha ne yapmam ne kullanmam gerekiyor benim durumumda olan varmı artık hiç umudum kalmadı hiç bir zaman bebeğim olmiycak diğe düşünüyorum durmadan ağlıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın ben 3 cü defa yaşıyorum gerçekten dayanılcak gibi değilBenim gibi 3 düşüşü olupta bebeği olan varmı
Merhaba gebelikten ne kadar erken başladınız kan sulandırıcıyaGecmisbolsun öyle düşünmeyin Allah nasip etsin inş diğer gebeliklerde böyle erken haftalarda miydi
Bende 2 kez yaşımdan sonra kızım oldu bende de pıhtılaşma varsi sizin gibi erkenden başlamıştım kan sulandiricilara
Yanlış hatırlamıyorsam 1 ay öncesi ecopirin kullanmaya başlamıştım ama geçen eşim yok öğrendiğimizde dedi (emin değilim o yüzden şuan ) oksapar ebn değerim beta 50 iken öğrendim 2ye katlarında hemen baslamistimMerhaba gebelikten ne kadar erken başladınız kan sulandırıcıya
Bende Mayıs'ta kimyasal gebelik geçirdim haziran da tekrar gebe kaldım ve 8 haftalıkken kalbi durmuş haberim yokken üç hafta kontrol tarihime kadar benimle kalmış bebeğim bir hafta önce kürtaj oldum genetiğe yolladım sonuç bir ay sonra çıkacak bu arada pıhtılaşma testi de yapim diyorum yaş 35 çok da vakit kaybetmeden iki ay sonra yeniden denemek istiyorum fakat korkularım da çokYanlış hatırlamıyorsam 1 ay öncesi ecopirin kullanmaya başlamıştım ama geçen eşim yok öğrendiğimizde dedi (emin değilim o yüzden şuan ) oksapar ebn değerim beta 50 iken öğrendim 2ye katlarında hemen baslamistim
Pihtilasama testini mutlaka yaptır bende kurtardın 3 ay sor a doktor kontörlü klomen kullandım öyle kızıma hamile kaldım yasin genç stres yapmaBende Mayıs'ta kimyasal gebelik geçirdim haziran da tekrar gebe kaldım ve 8 haftalıkken kalbi durmuş haberim yokken üç hafta kontrol tarihime kadar benimle kalmış bebeğim bir hafta önce kürtaj oldum genetiğe yolladım sonuç bir ay sonra çıkacak bu arada pıhtılaşma testi de yapim diyorum yaş 35 çok da vakit kaybetmeden iki ay sonra yeniden denemek istiyorum fakat korkularım da çok
Hangi geninizdeydi pihtilasmaGecmisbolsun öyle düşünmeyin Allah nasip etsin inş diğer gebeliklerde böyle erken haftalarda miydi
Bende 2 kez yaşımdan sonra kızım oldu bende de pıhtılaşma varsi sizin gibi erkenden başlamıştım kan sulandiricilara
Hangi geninizdeydi pihtilasmaBnm iki düşüğüm ve kan pıhtılaşması problemim var. 3. Gebeligimde 9 ay boyunca oksapar kullandım ve çok şükür ki sağlıklı doğum yaptım darısı inşallah sizin de başınıza. Size tavsiyem riskli gebelik takibi yapan bir doktorla devam etmeniz. Oksaparı kilonuza ve pihtilasma duzeyinize gore doktorunuz dogru bir sekilde berlirleyebilirse bir sıkıntı çıkmaz Allah'ın da izniyle diye düşünüyorum.
Hangi gende pıhtılaşma varBende Mayıs'ta kimyasal gebelik geçirdim haziran da tekrar gebe kaldım ve 8 haftalıkken kalbi durmuş haberim yokken üç hafta kontrol tarihime kadar benimle kalmış bebeğim bir hafta önce kürtaj oldum genetiğe yolladım sonuç bir ay sonra çıkacak bu arada pıhtılaşma testi de yapim diyorum yaş 35 çok da vakit kaybetmeden iki ay sonra yeniden denemek istiyorum fakat korkularım da çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?