3 düşükten sonra bebeği olanlar

Biri beni mi çağırdı ne?

İlk bebeğim 19 haftalıkken karnimda ölmüş bir haftadan fazla ölü bebekle gezmisim. Ondan sonra 2 düşük daha. Biri 8 diğeri 6 haftalık. Yıkıldım. Sonra pıhtılaşma bozukluğu teşhisi konuldu. Sonrasında tedavi ile bebeğim oldu.

Şunu demek istiyorum dozaj kişiden kişiye değişiyor, doktor sizin için en uygun dozu ayarlarken deneme yanılma yoluyla bulunuyor bazan maalesef. Modern tıbbın handikaplari diyorum ben buna

Klomen neden kullanmistiniz, bir de düşüklerden sonra rahim filmi çekildiniz mi?

Hangi geninizdeydi pihtilasma
Hatırlamıyorum, daha doğrusu ben hangi genlerimde olduğuna hiç dikkat etmedim. Eğilimim var mı var, doktor oksapar kullan dedi mi dedi; işin sadece bu kısmına odaklandım açıkçası. Zaten altı gene bakılmıştı ve 2 gende heterozigot çıkmıştı yanılmıyorsam. Özele gitmeme rağmen doktorlarin hiç birisi de şu genlerinde çıkmış bunun yorumu budur şeklinde bir yorum yapmadığı için sonucu kaldırdım attım :) size tavsiyem burda pıhtılaşma ile ilgili yazılar okumamınız yönünde olur. Benim karşıma ne zaman pıhtılaşma ile ilgili bir yazı çıksa ister istemez hemen karamsarlığa kapılıyordum. Gidip doktorumu darlıyordum; oksaparın dozunu arttıralım mı diye.

Sadece pıhtılaşma testi yaptınız ve tedavi olurken kan sulandırıcımı kullandınız ekstra yapılması gereken test ve tedavi varmıdır acaba. Sizinde kayıplarınız için üzgünüm çok geçmiş olsun

Öyle de insanın elinde değil, çünkü bu durum çok farklı tam arada kalıyor insan, peki hangi il desiniz?

Genetik tarama sonucu da vardı ama pıhtılaşma sorunlu çıktı. Bazen eşlerin genetik uyumsuzlugu olduğu zamanda tekrarlayan düşük olabiliyor. Biz araştırma Hastanesi'nde yaptırmıştık

Merhaba. Bsey sormak istiyorum. Ben de bugün kan pıhtılaşma testi yaptırdım devlet hastanesinde. Özel laboratuvarlara sorduğumda sonucun 1 hafta 10 gün içerisinde çıkacağını söylemişlerdi ama devlet hastanesinde öğleden sonra çıktı sonuç hemen. Sizde de mi bu şekildeydi? Biraz şüpheye düştüm de

Biraz bekledik biz. Gen taraması da yapıldı çünkü. Sizi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…