3. Evlenen ex kocam

Ayy inanmıyorum sosyal medya yazışmaları sayılmıyor muymus😳Hakikatten ne sayılacak hakimi savcıyı çağırıp bakın benim yatayımdalar diye göstermen mi lazım?Ne olursa olsun evli bir erkekle birlikte olunmaz ya mutsuzmus aldatilmismis sana ne sen mi derman olacaksın?Sen bence kızdan nefret etmektense ona acımayı istiyorsun böylesi sana daha kolay geliyor.Ha kiza gidip anlatma bence işin aslını anlatsan da anlayacak bir tip değil sevgi dilenen saftirigin teki bence

Yok valla iki senem boşa gitti sadece şiddeti ispatladığım rapordan ceza aldı, o da hüküm geriye bırakıldı.
20 bin tazminat verdi hakim o da evsiz kaldığım için. Parasını da almadım feragat ettim. Avukat param 15 bin zaten.

Kıza anlatmam elbet. Bütün dava sürecinde terk etmedi benim lafımla da etmez.
Kızın canını kurtarmasını istiyorum, ama bizimkinin böyle gül gibi kızı yakmasını da istemiyorum.
Gebersin yalnızlıktan.

gereksiz duyarlılık gösteriyorsun bence tam anlamadım konuyu ama zaten seninle evliyken mi birliktelermiş onlar? ve sen ona acıyosun?

Ayy inanmıyorum sosyal medya yazışmaları sayılmıyor muymus😳Hakikatten ne sayılacak hakimi savcıyı çağırıp bakın benim yatayımdalar diye göstermen mi lazım?Ne olursa olsun evli bir erkekle birlikte olunmaz ya mutsuzmus aldatilmismis sana ne sen mi derman olacaksın?Sen bence kızdan nefret etmektense ona acımayı istiyorsun böylesi sana daha kolay geliyor.Ha kiza gidip anlatma bence işin aslını anlatsan da anlayacak bir tip değil sevgi dilenen saftirigin teki bence
O saftirikler zekiyim sananlari suya goturur susuz getirir
Ben kisisel vicdani sorgusu icin yorum yapmistim mesela ama suan karismamasi taraftariyim.

Formu bi açtım eşim, eşimi sevmiyorum, kaynanamdan bıktım, Evlendiğime pişmanım konuları sıralanmıştı.
Bir önceki konumda aldatıldığım kadınla evlendiğini yazmıştım.
Kızın ilk evliliği benimkinin 3.
Benim de ilk evliliğimdi. .

Eminim ki mağduru oynuyor Aldatıldı ya da terk edildi..
Bana da ilk kız için alışamadı bu şehre terk etti beni Annesinin yanına gitti demişlerdi.

Kız olsa olsa 24 25 yaşında içimden bi ses konuş kaçıp kurtarsın kendini diyor. eminim beni kötülediler aldattı vs dediler. Mesajda benimki ağzına tükürüyor o da affet aşkım düzeleceğim diyor, ne kadar aldatılmış olsam da garibim babası ölmüş, Özel Sektörde Çalışan bi ailesi olmasını isteyen sevgi dilenen kpss ye hazırlanmak için sevgilisinden destek isteyen bi kız vardı.

o dayak yiyince, ya da aldatılınca benim gibi Anahtarı alıp çekip gidecek Sıfırdan hayat kuracak maddi güvencesi yok, seve seve o evde duracak. Belkide onun da haberini izleyeceğiz.

Ailesi 3. Kez evlenecek adama kızını vermiş bana b.k yemek düşer şuan ama o kadar öldürülen sosyal medyadan yardım isteyen kadınları gördükçe..

Sanırım elalemin derdi şuan beni gerdi.

Neyse bayramdan sonra Tekrar tek basıma şahane bi tatile gideceğim yanıma Takılmak isteyen olursa beklerim 😁

Ekleme ex kocamı hala takip etmiyorum Zamanında okuduğum mesajlarDan bahsettim
Aleyna Tilki gibi yazmışsın hiç bir şey anlamadım

Hadi dürüst olalım kıza üzüldüğünüzden falan değil onun evlenip yuva kurmasını istemiyorsunuz ödünüz kopuyor ya başkasıyla mutlu olursa diye. Çünkü daha önce de konu açmiştiniz başkasıyla kariştirmiyorsam. Adamın 3. kadının ilk evliliğiyse mutlu olabilirler mi vs diye soruyordunuz.

Hadi dürüst olalım kıza üzüldüğünüzden falan değil onun evlenip yuva kurmasını istemiyorsunuz ödünüz kopuyor ya başkasıyla mutlu olursa diye. Çünkü daha önce de konu açmiştiniz başkasıyla kariştirmiyorsam. Adamın 3. kadının ilk evliliğiyse mutlu olabilirler mi vs diye soruyordunuz.

Yemin ederim düşündüğünüz gibi değil yoksa konuyu gebersin pislik Mutlu olamasın ölsün diye açarım neyden çekinecem.

O zaten ne yaparsa yapsın mutlu olamaz.

Bir şeyi merak ettim. Eski eşinizden fiziksel şiddet gördünüz mü ya da boşanırsanız sizi öldürmekle tehdit etti mi?

Kız abiye, cidden çok iyi niyetlisin. Adam üçüncüye evleniyor, akıllı kız olsa az bı deser neden boşanmıs neler olmuş anlar işte. Aklı olan az kurcalar. Görmek istemiyor ya da görmezden geliyor bence kız.

Kız abiye, cidden çok iyi niyetlisin. Adam üçüncüye evleniyor, akıllı kız olsa az bı deser neden boşanmıs neler olmuş anlar işte. Aklı olan az kurcalar. Görmek istemiyor ya da görmezden geliyor bence kız.

Şimdi düşündümde o mesaj atsa sorsa bana neden ayrıldınız dese bu bu sebeplerden desem aramızı bozmak istiyor diyecek. Hala seviyor diyecek ..

Back
X